Kunst og underholdningKunst

Hvad er et kabinet af kuriositeter? Beskrivelse, historie og modernitet

"Du vil være i St. Petersborg, skal du sørge for at besøge Kunstkammeret!" - en afsked ord bliver stort set enhver turist, besøgende af den nordlige hovedstad. Hvad er et kabinet af kuriositeter? Mange er et ord forbundet med noget usædvanligt, sjældne og spektakulære. Det blæser fra gamle dage, noget langt væk ...

Artiklen forklaret i detaljer, hvad de kuriositeter, historie dets skabelse og den aktuelle situation.

begreb

Der er en legende, at Peter I mens du går på Vasilyevsky ø så to fantastiske fyr: en gren eller anden måde uforklarligt spirede gennem stammen af den anden. Denne usædvanlige mønster husket påvirkelige kejser. Han tænkte på en gimmick i et par år, når man besøger en diplomatisk mission i 1697-1698 toårige. England og Holland. Så mødte han med den såkaldte "kunstkammer" på adelen, hvor de holdt alle mulige diva: zaspirtovannye organer, udstoppede dyr, en samling af sjældne insekter. Det var den allerførste Kunstkammer. Ordet oversat fra tysk betyder "kunst room".

Historien om skabelsen i Rusland

Peter kunne lide det så meget vidunderlige værelse, der efter hjemkomsten, han først tog et lignende arrangement af kabinettet på slottet. I Holland, lærte han opskriften af balsamering, i 30 000 nederlandske gylden har erhvervet hele "kontor Ruysch". I fremtiden, ikke sjuske, købe suveræne sjældne bøger, instrumenter, forskellige værktøjer, unikke artefakter og naturlige vidundere i udlandet. Efter at han udstedte et dekret, hvorefter alle har fundet en usædvanlig eller sjælden emne, jeg var nødt til at videregive det til oprettelsen af "kuriositeter kabinet". Fra alle hjørner af det store russiske imperium på kontoret begyndte at flokkes til de fantastiske elementer. Snart bliver de så talrige, at de ikke er placeret i slottet. Meget skulle opbevares i særlige kældre, meget ked af Peter, som var villige til at sætte alle de kuriositeter udstillet.

Efter overførslen af kapital fra Moskva til St. Petersborg og flyttede til en ny bolig, Peter Jeg flyttede til en ny placering og dens kuriositeter. Midlertidigt, placerede han dem i Palads den vanærede Boyar Kikin, der blev forvist fra hovedstaden med konfiskation af ejendom for at deltage i en sammensværgelse mod kejseren. Kongen befalede, "Kikin Chambers" at opfordre udenlandske manerer "kunstkammer". Det skete i 1714. I år og jeg blev født ind i verden først Russisk kuriositeter, hvis foto nu pryder hver vejledning Peter.

opførelse af bygninger

Peters samling voksede hurtigt. I 1717, igen i Holland blev helt overtaget af Seb tegner sig for 15 tusind. Gylden. Snart alle værdierne kunne ikke passer og "Kikin Chambers." For at imødekomme deres kuriositeter med mulighed for at vise alle, der ønsker kejseren beordrede opførelsen af en speciel bygning. For ham isoleret elite sted på pilen af Vasilevsky Island nær Kongens Hus og de vigtige statsinstitutioner.

Projektet er udviklet af arkitekt Mattarnovi. Den første sten af fremtiden for det berømte museum blev grundlagt i juli 1718 Senere på bygningen omfattede så berømte mestre som Gerbel, Zemtsov og Kiaveri.

Grand åbning af Kunstkammeret blev afholdt i november 1728, mens afsluttende arbejder kun endte i 1734

I modsætning til russisk kunstkamery fra Europa

De første "kunstkamre" opstod i Europa under renæssancen i de 15-16 århundreder. Hvad er et kabinet af kuriositeter, der tilhører en velhavende prins, hvis formål var at imponere gæsterne? Det er bare en tilfældig samling af sjældne og usædvanlige ting, demonstrere "lære" af deres ejer.

Peter også kuriositeter og beskrevet ovenfor, blev oprindeligt udtænkt ikke som en samling af skatte, men som en samling af interessante artefakter, der kan tjene som uddannelsesmæssige og videnskabelige formål. Opbevaring og systematisering af værdierne er blevet overdraget til de oplyste mennesker. På forskellige tidspunkter, direktørerne eller ansatte i en "kabinet Peter" var Baiburin, Barthold, Gumilyov, Lomonosov, Struve, Sternberg, Pallas, Severgin og andre forskere. De indsamlede de mest forskellige materialer - er ikke kun grim, eller underholdende kuriositeter, men dagligdags objekter med stor etnografisk og historisk betydning, værdifulde i den videnskabelige forstand af insekt indsamling, udstoppede fugle, krybdyr, fisk og dyr, skabte en anatomiske og mineralogiske afdelinger.

Efter oprettelsen af det russiske videnskabsakademi i 1724, er de vigtigste kilder til genopfyldning af kunstkammer blev elementer bragt fra videnskabelige ekspeditioner Miller, Krasheninnikov, Messershmity, Lisiansky, Maclay, Bellingshausen, Kruzenshtern.

Hvad er et kabinet af kuriositeter russisk? Det er et museum, en af de ældste og rigeste i verden, vugge det russiske videnskabsakademi.

interessante fakta

Fra den første dag i kuriositeter, er et billede af hvilke følger nedenfor, for Peter Jeg blev åbnet for alle interesserede. Indgang og inspektion af udstillinger var frie.

Peter I skabte en meget usædvanlig afdeling i museet hvis udstillinger er dyr og mennesker med fødselsdefekter - Cyclops, mange-armet, sirenen syndrom og andre abnormiteter. Og der blev ikke blot balsamerede organer og væsener, men også at leve dværge, monstre og monstre, der lever i museet på bekostning af statskassen.

Kejseren kendte hvert stykke af samlingen "i ansigtet" og var en fremragende guide til fornøjelsen af at fortælle dem til sine gæster.

I dag, museet har 1,2 millioner. Udstiller!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.