Kunst og underholdningKunst

Genre af portræt kunst. Portræt som genre for kunst

Portræt - et ord af fransk oprindelse (portræt), som betyder "at portrættere". Genre Portræt - en form for kunst, dedikeret til overførslen af billedet af én person, samt en gruppe af to eller tre personer på lærred eller papir ark. Af særlig betydning er den valgte kunstner stil. Tegning af et menneskeligt ansigt i portræt - det er en af de vanskeligste områder i maleriet. børste mester skal give de særlige kendetegn ved fysiske udseende, følelsesmæssige tilstand, den indre verden af sitter. Dimensioner definere portræt af hans udseende. Billedet kan være halv længde, generationer, halv længde eller fuld længde. Pose involverer tre vinkler: face (front view), turn "tre fjerdedele" i begge retninger og i profil. Portræt som en genre af kunst, indeholder uendelige muligheder for realisering af kunstneriske ideer. For det første er en skitse derefter direkte tegning.

Historien om portrættet genren

Den ældste menneskelige forsøg et ansigtsbillede har 27 tusind år. "Painting" er blevet opdaget i en hule nær den franske by Angouleme. Portræt er omgivet med kridt omrids, vagt minder om funktionerne i et menneskeligt ansigt. Ancient kunstner skitserede hovedlinjerne i øjne, næse, mund. Senere (også i huler) på Balkan og i Italien, begyndte at dukke mere klare og veldefinerede billeder, som er domineret af dem er tegnet i profil. Det er menneskets natur at skabe, kan talentfulde mennesker ikke leve uden for ikke at efterlade nogen spor. Dette kan udlægges fra sten i midten af feltet mønster skåret ornament på træet bark, en persons ansigt, tegnet med kul på en klippe. Muligheder for kreativitet så meget som nødvendigt.

støbt billede

Når portrættet genren tendens til at oversætte til en skulptur, som i oldtiden var ikke en kunstner, der ejer grundigt børste og i stand til at formidle spil af lys og skygge. Facial billede i ler forvaltes bedre, og derfor, i de dage var domineret af stuk portrætter. Kunsten at male kom langt senere, når menneskeheden har indset behovet for kulturel kommunikation.

begravelse

Fremkomsten af billeder, der er tæt på figuren, henviser også til en senere periode, og de første portrætter blev fundet i de gamle østlige områder. I egyptiske opstod tilstand guddommeliggørelse døde. Da begravelsen blev oprettet en slags portræt, som konventionelt betragtes modstykket til den afdøde. Der var et princip om mumificering og senere portrætter. Historien om portrættet genren indeholder mange eksempler på religiøse billeder i tegningen, og skulptur. Tal afdøde personer bliver mere ligner det oprindelige. Derefter kopiere den person afdøde i den anden verden blev erstattet af en maske. Egyptiske døde blev begravet i sarkofager, på forsiden af hvilken afbildet den afdøde i en fuld-længde med en smuk stiliseret ansigt. Disse begravelser var udelukkende bestemt for adelen. Egyptiske faraoer, for eksempel, er placeret ikke kun i sarkofagen, men også i graven, som var en stor bygning.

En række forskellige løsninger

Kunstneren mens du skriver portrættet har et valg: at skildre det menneskelige ansigt og tøj i overensstemmelse med den oprindelige eller være kreativ, hvilket skaber en raffineret kreativ billede. Den væsentligste betingelse for dette er ligheden, som spiller en dominerende rolle. En uafhængig genre af maleriet - portræt kunst, åben for eksperimenter af en bred vifte. Kunstneren har mulighed for at forbedre deres færdigheder, ved hjælp af de nyeste teknologiske fremskridt.

Og, ja, afgørende for at opnå det optimale resultat er teknik. Den mest almindelige metode til portrætter fra professionelle kunstnere er oliemaling på lærred. Denne stil har sine rødder i oldtiden. Den blev brugt af oldtidens kunstnere. Deres værker har overlevet. Portræt som genre for kunst har eksisteret siden tidernes morgen, og i dag er det et populært middel til kunstnerisk udtryk.

"Tør børste"

I de senere år blevet en populær metode til "tør børste", når billedet ikke er skabt af slagtilfælde og gnide en lille mængde maling. Pensl med næsten tør, og den metode gør det muligt at fange smukke undertoner. Da den tyndeste genre af maleriet - et portræt, et ansigtsbillede i farver kræver præcis sarte nuancer, teknikken med "tør børste" er egnet til dette formål perfekt.

typer

Portræt genre er opdelt i flere typer: grand, intime og intime scene. Der er også en speciel type kaldet et selvportræt, som kunstneren skildrer sig selv. Som regel er det et rent enkelt billede. Generelt portrættet genren er helt uafhængig kunstsyn, underlagt visse regler. Disse regler er aldrig overtrådt, selv om deres anvendelsesområde kan udvides under visse omstændigheder.

Udover de allerede nævnte, er der en anden genre af portrætter, herunder en særlig kunstneriske indslag, specialiserede arter, som kræver en systematisk tilgang. Denne kostume portræt på lærredet, når moderne menneske afbildet i tøj af datid. Rækken af emner er ikke begrænset til: fra skindene, hvor primitive menneske bar til brudekjole af renæssancen. I dette portræt arter der er elementer af teatralitet. I Den Russiske Føderation, især i Moskva, et kostume portræt var udbredt, men det var ikke af hensyn til mode, men snarere, som en hyldest til kunsten.

Genre af portræt kunst

Malerier, skrevet på forskellige tidspunkter, er forenet med en forudsætning - billedet skal være korrekte. En vigtig rolle spilles af portrættet komponent, og med andre ord - billedet af de tegn ansigt. Uanset hvor omhyggeligt skrevet ud ansigtstræk, succesen af billedet. udtryk for de øjne, smil, eller omvendt, rynke panden, alle nuancer afspejles på lærredet. Ikke en let opgave, men pålideligheden faktor angiver dygtighed af kunstneren. Derfor er kunsten at portrættet genren i så ligetil og kræver fuldt engagement fra masteren. Erfarne kunstnere arbejder ud af de bedste billeder i historien, hvor der er mennesker, deres ansigter nærbilleder og accentueret bevægelse.

litterære portrætter

Forfattere samt kunstnere ofte skildrer en persons ansigt. Litterære teknikker til at gøre meget mere, den rige russiske sprog giver mulighed for brug af flere kunstformer, omsætningstal og sætninger. Den søges af forfatteren mål, i den forstand er identisk med kunstneren, beskriver forfatteren udtrykket som en konsekvens af menneskelig følelse, en afspejling af hans tanker, følelser og oplevelser. Genre litterære portræt er temmelig kompliceret. Beskriv behovet for at undgå overfladiske formuleringer. Dette kræver beherskelse af den sande skaberen. Blandt russiske forfattere i stand til at udtrykke i et par ord essensen af den menneskelige form, i første omgang er Velikiy Maksim Gorky. Hans amerikanske efterfølger, Uilyam Folkner, som glimrende mestrer kunsten at verbal portræt tegning. Genre litterære portræt varieret, skal beskrivelsen af en bestemt stil være, kan det være glad eller trist, kort eller lang, det afhænger af det enkelte produkt.

foto

Med fremkomsten af daguerreotypier udvidede muligheder for kunst, og portrætter var ingen undtagelse. Fotograf koster meget billigere end oliemalerier, og anerkendelse var absolut. Selvom kunstnere vitser det billede - det er "kunst for de fattige", offentligheden vendt til et mere præcist billede på pladen med en sølv belægning. Genre af portrætfotos kom hurtigt ind i mode, fra dem, der ønsker at imponere selv og deres kære var der ingen frigivelse.

Men den nye metode, daguerreotypier var ulemper. Foto, i modsætning til den smukke portræt, er ikke tilladt at ændre noget. Fryser én gang for alle, at reparere noget, der ikke var muligt. Og når man tænker på, at manden fotograferet mens du sidder eller står (i en anspændt kropsholdning), derefter gik han ud i fotografiet er ikke den bedste måde. Derfor var det en masse frustration, klager og klager. Ikke desto mindre portrætbilleder slået rod, folk har lært at udgøre kunstnerisk, og alt faldt på plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.