Kunst og underholdningKunst

Salsa Kiev

Til dato er der mange dansegenrer, men det er anderledes salsa egen lyst og mindeværdig. Og her er heldige beboere i hovedstaden, der er i stand til at deltage i en af de fremtrædende skoler salsa i landet.

Salsa - er ikke bare en form for dans, det er en anden historie, fortalt ved hjælp af fagter. Så dansen har sin egen retning: Miami salsa eller Casino. I en særlig social dans retning, salsa dukkede op i tresserne af det sidste århundrede, og siden da har indarbejdet en lang række beslægtede områder, såsom: Cha-cha-cha, Reggaeton, Rumba. Når du holder af skole danser Kiev glade for at give dig mulighed for at opleve atmosfæren i en magisk ferie, lidenskabelig og mindeværdig. I øjeblikket er denne form for dans dygtighed begyndt at være meget populær i hele verden: alle steder åbne klasser mesterskabet.
Strengt salsa undervisningsmetoder, nuancerne i færdigheder er ikke åben for alle, netop på grund af denne Salsa Colegio forskellig fra andre danseskoler, fordi det har præciseret programmet. Indbyggerne i den ukrainske hovedstad heldige stærkere end de andre, fordi de har mulighed for at komme til de sande masteruddannelserne dyrket af generationer af arvelig system. Når du kommer til personligt at forstå, hvad salsa kapital støtte i en lignende, fordi netop da den hotteste latin dans undervist på et højt niveau. En bemærkelsesværdig bevis for disse ord er fakta.
Konkurrencedygtige salsa - er en speciel verden, hvor det bedste af det bedste tjekke din egen evne i de underholdende dans "kampe". Berømte mestre såsom Janek Revilla, for nylig har lært en hel generation af fremragende Salsero der fortsætter med at videregive deres egen dygtighed til alle. For eksempel, den studerende Janek Revilla, en fem-tiden mester for Ukraine i den cubanske salsa, Alexander Pavlov, arbejder nu i hovedstaden. Hvis du skriver i søgefeltet sætningen "skole af latinamerikanske danse Kiev" og tilføje navnet Pavlov, være sikker på at finde den portal hans skole. Nu er han ikke, men disciplene Pavlova nemt vinde nationale mesterskab. For at se de mest fremragende studerende på de populære danse i Kiev skole af salsa, bør du gå til afsnittet af portalen - Video salsa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.