Kunst og underholdningKunst

Hvordan man tegner en pukkelrygget Horse blyant etaper

Pukkelrygget hest - er den vigtigste helten i eventyret. På trods af sit udseende, at dyret har et godt hjerte og en smuk sjæl, hvorfor alle hans handlinger fortjener respekt. Han hjælper sin herre, tjene ham trofast. I løbet af denne Ivan den Fool elsker sin hest, uden hende, han aldrig går på en rejse. Skate på eksempel viser, at der er behov for at hjælpe andre, hvis nogen har brug for det.

Mange undrer hvordan man tegner pukkelrygget hest, som er blevet en af de foretrukne figurer fra eventyr af russiske forfattere.

Hvilke materialer er der behov for?

Pukkelrygget Horse ligner mere et æsel end en hest. Efter alt, forfatteren portrætteret sin grimme udseende, med flere pukler. Hvis du er interesseret i hvordan man tegner pukkelrygget Horse, du først nødt til at købe alle de nødvendige for denne materialer.

 • Blyant af gennemsnitlig hårdhed.
 • Papir. Bedre at tage tætte plader til figur set smukkere. Selv for første gang muligt at trække på en normal bærbar ark.
 • Viskelæder.

I hvilken position til at tegne pukkelrygget Horse?

De fleste mennesker, der er interesseret i hvordan man tegner pukkelrygget Horse blyant, ved ikke, i hvilken stilling han blev portrætteret. Efter alt, for at gøre det, for at overføre alle funktionerne i sit udseende. Derfor, hvis du sætter det på bagbenene, det vil ikke være synlig pukkel, som er karakteristisk for dette dyr. Generelt er det bedst at tage bogen med den fortælling, som bør være skitser, og forsøge at flytte dem til papiret. Efter når du nabete hånd og forstå hvordan man tegner en pukkelrygget hest hurtigt og let, vil det være muligt at skildre det i hans fantasi. Du kan læse en historie og præsentere hovedpersonen i forskellige billeder og derefter overføre disse mønstre i billedet.

Ratevis tegning karakter

Hvis du ikke ved, hvordan man tegner en pukkelrygget hest, er det denne proces er ganske enkel. Der vil være 10 etaper:

 1. Du er nødt til at tegne linjer, cirkler, som vil hjælpe til at skildre en fremtidig hest. Øverst på siden bør være at gøre en lille cirkel - det vil være hovedet, og bunden - en stor oval - det er torsoen. Også, er det nødvendigt tynde streger for at identificere hestens nakke og ben.
 2. Nu kan du begynde at tegne snude dyr. Front skiver bør gøre den konvekse del af næsepartiet, som også består af to dele. Den øverste del kan identificere næsebor, og bunden - munden og hagen linje.
 3. Øjne heste skal gøre stor og udtryksfuld. Du kan også trække en elev, vipper og bryn.
 4. Nu skal vi begynde at tegne frodige manke gorbunka. De pandehår skulle falde på hans pande. Udadtil ligner manke hår, så det er nødvendigt at henlede brat shtrishkami.
 5. På dette stadium er det nødvendigt at skildre de heste ører. For at vise, at pukkelrygget lille hest rolig og beskeden, er det bedre at gøre i form af blomsterblade: svagt krum ryg.
 6. Den næste fase af hvordan man tegner en pukkelrygget hest, er at udføre hans overkrop. Vi er nødt til at vise funktionerne i maven, nakken og ryggen af dyret.
 7. Man skal ikke glemme, at vores helt har to pukler på ryggen. Mellem dem skulle skildre smukke sadel.
 8. Tegn benene på hovedpersonen. De skal være temmelig tynd, bøjet i leddene, i slutningen - hoven.
 9. Nu er det nødvendigt at udpege en smuk busket hale i heste. Han skal nå jorden.
 10. Det er fortsat kun at dekorere gorbunka. han grå, kan lys brun manke og sadel gøres lyse.

Sådan at tegne en pukkelrygget hest med Ivan?

Desuden er mange spekulerer på, hvordan man kan trække pukkelrygget Horse etaper. Denne proces normalt tager ikke lang tid. Det sker alt følgende:

 • Det første skridt er at tegne en vandret linje langs midten af papiret. Små cirkler har brug for at angive, hvor tegn er portrætteret.
 • I en af de kredse skal skildre kroppen af Ivan, den anden - pukkelrygget Horse. Det er nødvendigt at overholde de proportioner, fordi ejeren har til at være lidt mere end sin hest.
 • Nu skal du angive både billede. For at gøre dette, er du nødt til at skære omkring ligene af helte, til at dekorere tøj Ivan broderi detalje person. Du kan også tilføje en smule grønt i baggrunden.
 • Viskelæder for at slette alle de ekstra dele og hjælpematerialer linjer.

Nu hvor du ved hvordan man tegner en pukkelrygget hest. Tale med denne helten i hovedrollen som de fleste af nutidens børn. Så hvis mor eller far vil være i stand til at trække deres favorit karakter, så vil de helt sikkert blive glad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.