Intellektuelle udviklingKristendommen

Transfiguration katedralen, Tambov: adresse, fotos

Skønheden i ortodokse kirker udviklede sig ikke med det samme, de var ved at bygge i et par år, og nogle gange årtier. I de fleste tilfælde, de repræsenterede et træ log, og først meget senere blev bygget en stenkirke, kan modstå de omskiftelser af gange og menneskelig ufuldkommenhed, så er den Transfiguration katedralen (Tambov).

bogmærke

I 1636, Tambov var ikke i byen, og det eneste sted på grænsen af det gamle Rusland, hvor de begyndte at bygge en fæstning og kirken er der for grænsesikkerhed. Temple klokketårn og lagde den 17. april og blev bygget meget hurtigt, inden for tre måneder. Strukturen blev bygget af tykke træstammer, det havde to etager, indviede tempel til ære for Transfiguration Herrens på dagen for festivalen - den sjette af August (gammel stil) i 1636. Den nøjagtige sted, hvor der var en trækirke, nu ikke kan finde, kan du kun gætte, hvor det var placeret. Mest sandsynligt, ifølge forskerne, hun stod på bredden af floden CNA øst for det sted, hvor nu står Spaso-Preobrazhenskij Cathedral (Tambov). På tidspunktet for opførelsen af kirken var det nødvendigt at den forsvarerne af byen, ikke talrige flok, og det er ganske klare den opgave åndelig støtte af hans sognebørn. Men byen voksede hurtigt, og det gjorde min tid, en lille kirke i udkanten blev for lille.

katedral

Fyrre år senere, i 1677, Transfiguration Kirken fik titlen domkirken. Det blev centrum for kirkeliv, folk strømmede til Transfiguration katedralen (Tambov). Tidsplan for tjenester har ikke ændret sig, selv om afholdt fælles tjenester af flere af byens kirker. Han kører anliggender domkirkepræsten, der måtte modtage besøgende og underordnede præster, indsamle gebyrer. Hele personalet bestod af domkirkepræsten, diakon, diakon, degn og to præster. Ansatte boede i nærheden katedralen i deres eget hjem. Når domkirken blev bygget prosfornya.

nyt liv

Når Tambov Stift, fik status af en katedral og blev den vigtigste tempel i byen det blev dannet i 1682. Den første biskop Leonty søgte at bringe forfalden bygning i orden, men han var i stand til at udstyre kun klokketårnet store klokke vejer halvtreds pounds. Mere end noget, han ikke kunne gøre, da han blev overført til et andet sted for service. Et nyt liv i den hellige Transfiguration katedralen i Tambov kom sammen med den anden biskop - Pitirim.

I nogen tid den nye leder af katedralen afholdt i Smolensk-provinsen, hvor de skal bygge templer sten har været en tradition, og fordi Saint Pitirim besluttet straks komme ned til erhvervslivet. Selv før hans ankomst til det sted, tjenesten i Transfiguration katedralen (Tambov), har den nye hersker gjort bestræbelser på at søge midler til vedligeholdelse og etablering af templet. Have skrevet adskillige andragender af det regerende dynasti, modtog han yderligere sogne i fremlæggelse, på en række af jord afgjort bondefamilier. Ved 1687 Saint Pitirim har strømlinet den interne liv af katedralen: det blev købt alt det nødvendige for en biskops ministerium, der var en sakristi, reparationen blev udført. Biskop byggede de storslåede planer, som er ved at blive implementeret.

Stone Temple Biskop Pitirim

Opførelsen af stenkirke blev udført nær den trækirke. I 1694, begyndte arbejdet. Under de varme sommermåneder, væggene af den nye bygning er steget med 14 meter. Ifølge nogle konti, blev det oprindeligt udtænkt etagers tempel, men Saint Pitirim efter sin sygdom i 1695, ændret planen til fordel for en to-etagers bygning. Der er foretaget de nødvendige ændringer: udstansede ekstra vinduer, buer, der er for trappen til anden sal, gør det forberedende arbejde til nedlægning opvarmning af en af etagerne. I det ufærdige tempel blev indviet kapel i St. Nicholas. Desværre, for at konstruere en fuld skærm biskop Pitirim ikke lykkedes. Han døde den 28. juli 1689 og blev begravet i et indviet kapel af katedralen.

Tilbagegang og afslutning,

Efter døden af Biskop Pitirim Transfiguration katedralen (Tambov) efterhånden forfaldt. Afslut anden sal var først i 1738, men materialet var træ, ikke sten. Samtidig har ikonostase af henrettelsen blevet gjort simpelt, uden forgyldning, beregnet til overhuset. Udnævnt i 1758, biskop Pachomius bemærkede beklagelig tilstand af domkirken, og endda gjort et skøn over opsving, men midler fra synoden blev ikke isoleret. Temple yderligere forværret til 80 th år så ovenpå, truer med at kollapse. Det var dengang besluttede at henvende sig til byens borgere om hjælp til genopretning.

Lokale købmænd tildelt midler, vil være tilstrækkeligt til en delvis restaurering og istandsættelse. I fremtiden selskabet har deltaget i værker af skabelsen af templet, endelig Spaso-Preobrazhenskij katedralen i Tambov blev afsluttet i 1793.

Konstruktion og restaurering af tårnet

Mens al energi og opmærksomhed blev nittet til domkirken, klokketårnet af templet izvetshala kraftigt. Reparation det blev ikke udført siden opførelsen. Begynd opførelsen af sten struktur lykkedes i 1809. Fundamentet blev lagt i tyve meter fra domkirken, men arbejdet gik i stå. Det vides ikke årsagerne til frysning konstruktion. Klokketårn af stenen var i stand kun til at fuldføre i 1817. Dens vigtigste dekoration stål klokker, den største vejer omkring 8 tons. Projektet forventes at domkirken og klokketårnet vil forbinde klosteret, men manglen på midler gjorde det ikke muligt at realisere ideen.

I samme periode i Domkirken på anden sal på donationer af mennesker blev det gjort og installeret en ny iconostasis, udsmykkede udskæring og forgyldning. I løbet af de næste mange årtier, blev templet tilføjet våbenhuset, i høj grad ændret bygningens arkitektur, installeret en kuppel lavet forgyldte kuppel kors og stjerner, der prydede løgene.

tempel livet

I 1846, i et tempel optrådte han aktiv aldring, Gavriil Ivanovich Kazakov, der gjorde et stort bidrag til forbedringen af katedralen. Under hans ledelse i den øvre kirke erstattet et forældet og forkælet ikonostasen, har det indre af kirken gennemgået en behagelig forandring i henhold til mode. Der blev også foretaget pudsning arbejde, var der fresker med motiver af gamle og nye testamente, vinduesrammer blev erstattet.

Efter dette, renæssancen til 1914, i katedralen i nogen reparationer har ikke været der desværre ramte staten af bygningen. Lokale arkitekter inspicere tilstanden af vægge og fundament, bemærkede tilstedeværelsen af revner i nogle steder, de er tværgående, hvilket er grunden til regn og sne faldt i det indre. Inde i katedralen, gik udkast, og stenene af fundamentet sunket på grund af antikken. Udfør reparation kapacitet var ikke, men forskellen lukket op, små kræfter styrket fundamentet og udvendige vægge pudset kirke. Arbejdet blev afsluttet i sommeren 1914.

Sovjetiske periode og genoplivning

alle templer, var der kun den Transfiguration katedralen (Tambov) blev ødelagt Med fremkomsten af sovjetmagten i Tambov. Tidsplan af tjenester er blevet ophævet, og præsteskabet delvist opløst og delvist undertrykt, ødelagt Klokketårnet. På initiativ af medarbejdere i lokalhistoriske museum i 1931 blev kirken overdraget til deres vedligeholdelse. Inden for murene af et gammelt tempel har været ændringer: kalkmalerier malet over, montere partition og sætte museet. Under krigen år, Lukas (krig-Yasenetsky) stod op til restaurering af templet for tilbedelse, men han blev nægtet.

Situationen har ændret sig siden 1989, da landet begyndte omstrukturering. Men først liturgi var i stand til at tilbringe kun i 1993, museet personale udgivet første sal i templet. Samtidig begyndte de at genoprette freskomalerier af kuplen, i håb om at genoplive i alle verdslige storhed Spaso-Preobrazhenskij katedralen i Tambov. Tidsplan for serviceydelser tog hædersplads, sognebørn var i stand til at re-røre helligdomme.

modernitet

I dag, nogen kan besøge Transfiguration katedralen (Tambov). Billeder af templet viser sin storslåede menneskeskabte skønhed. Facaden er pudset og malet lys grøn maling, som understreger fordelen ved sin vægtløshed i det omkringliggende område. Forgyldte kupler haste opad, otbleskivaya pletter af sollys. Hele udseendet af kirken er en glædelig følelse af genfødsel.

Deltag i historiske og åndelige relikvier til enhver tid, man har kun at gå til den Transfiguration katedralen (Tambov). Adresse: Domkirkepladsen, 4. Hvis der ikke er mulighed for eller ønske om at deltage i en gudstjeneste, så beundre arkitekturen i næsten fire hundrede års kirken er altid det værd. I løbet af dagen det påvirker perfektion af formen, og om aftenen baggrundsbelyst giver højtidelig struktur.

For pilgrimme, sognebørn og de troende er altid velkomne i Transfiguration katedralen (Tambov). Tidsplan for tjenester har altid stået på i mange år, og opfylder den ortodokse tradition. Tjeneste i templet dagligt. På hverdage, morgen tjeneste begynder ved 7:30, og om aftenen - klokken 17:00. Søn- og offentlig service mere mættede: tidlig morgen tjeneste begynder ved 07:00, sen formiddag afholdt på 09.00, og aftenen starter kl 17:00.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.