TravelingRetninger

Petrovsky Park (Kronstadt). attraktioner Kronstadt

Nær den nordlige hovedstad er byen, trådte i 1990 i UNESCO World Heritage List - Kronstadt. Det er beliggende i den Finske Bugt, på øen Kotlin. Og en af sine vigtigste attraktioner - Petrovsky Park. Kronstadt - fødestedet for berømte personligheder. Atmosfæren er vidunderlig historiske atmosfære. I denne artikel vil vi tale om de monumenter i byen, blandt hvilke fortjener særlig opmærksomhed Petrovsky Park.

Kronstadt

På det område af landsbyen er hjemsted for omkring halvtreds tusinde mennesker. Kronstadt Historien begynder i 1703, da Peter jeg lagde på øen Kotlin første sten. Formålet med kejseren var at skabe en by, der skulle omfatte alle havnefaciliteter og fungerede som en forpost for det nationale forsvar.

Mange udestående historiske begivenheder husket Kronstadt. I 1905, en opstand brød ud her med deltagelse af mere end tre tusind søfolk overophedet. I 1921 var der en såkaldt Kronstadt oprør, hvor Tukhachevskij styrker afskallede byen i løbet af dagen. Og tre måneder efter begyndelsen af Anden Verdenskrig Luftwaffe raid fandt sted.

I lang tid i byen blev lukket. Kun i 1996, udflugt til Kronstadt blev tilgængelig for både russere og udlændinge.

seværdigheder

Hvad kan du se i den berømte by? Udflugt til Kronstadt omfatter normalt besøg på museer, blandt hvilke turisterne er mest tiltrukket af Kronstadt Søfartsmuseet. På det område af tre templer, er af stor interesse fra et historisk perspektiv. Og absolut værd at besøge Summer Garden, Have Hospital, Catherine-pladsen og Petrovsky Park.

Kronstadt - en by, som at få en lang tid var det kun muligt på vandet. Men ringvejen blev bygget i 1983. For ikke så længe siden - en tunnel under Den Finske Bugt.

ruter

I dag, fra St. Petersborg for at komme til øen er let. Og ikke kun på din egen bil, men også med offentlig transport. Fra stationen Metro "gamle landsby" shuttle bus №11. Vejen vil ikke tage mere end halvtreds minutter. Og kun én gang i denne store by, kan nås ved en af bussen til stop "Peter Park".

Kronstadt - byen en unik, rig på turistattraktioner. Men til at begynde sin undersøgelse med den værdi netop denne historiske monument, skabt i det nittende århundrede af den menneskelige projekt, som også bør sige et par ord.

F. F. Bellinsgauzen

I historien om manden er kendt som opdageren af Antarktis. F. F. Bellinsgauzen uddannet fra Naval Cadet Corps, som ligger på det område i Kronshadta. Seks år efter modtagelsen af denne militære skole blev han forfremmet til midshipmen. Så Bellingshausen gjort jordomsejlingen, og i 1819 førte den antarktiske ekspedition. Denne mand har ydet et væsentligt bidrag til studiet af syd polarområder. Han er begravet i den lutherske kirkegård i Kronstadt. Men grav Bellinghausen desværre tabt. I 1970, den russiske navigator monument.

Peter park

I 1839 blev han udnævnt til guvernør i Bellingshausen. Denne aktive mand var utilfreds med tilstanden af de centrale gader i Kronstadt. Han besluttede at gøre forskønnelse af byen, men fandt ikke støtte fra kejseren. Og den utrættelige perfektionist besluttet at investere deres egne penge i byens forvandling.

Admiral (på det tidspunkt, Bellingshausen allerede havde denne titel) lejede arbejdere og beordrede dem til at grave afvandingskanaler. Så begyndte han grønnere centrale gader. Således valgte han frøplanter. Det vokser i Petrovsky Park i Kronstadt i dag? Det vigtigste træ i byen-fæstningen - eg. Han er kendt for at være et symbol på stabilitet og storhed. Oaks i harmoni med de lokale historiske monumenter og gemme turister fra sommervarmen.

Hollandsk-stil park

I midten af det nittende århundrede en lille have er blevet anlagt. Bellingshausen men dette var ikke nok. Han besluttede at bryde i stedet for haven og parkere nærliggende gader. Og da guvernøren havde bag ham en stor erfaring og en masse ting set under sine rejser, besluttede han at skabe noget originalt. Noget, som tidligere ikke var i Rusland. Han besluttede at skabe en park i den hollandske stil. Hans oprejst et monument til Peter den Store i midten. Bellingshausen forlod kun at gennemføre denne ambitiøse plan han sikkert betroet en af de berømte på det tidspunkt ingeniører.

Støbt monument over den første russiske kejser var en billedhugger Pyotr Klodt baggrund. Hånden af master tilhører en masse attraktioner, der kan ses ved at besøge den nordlige hovedstad. Blandt de værker Klodt - Krylov monumenter, Nicholas I, Vladimir af Kiev. Selv om det skal siges, at skulpturen, som kan ses i midten af Petrovsky Park, en støbt var en russisk kunstner med et udenlandsk navn. Selve model af monumentet overtaget af den franske mester Teodora Zhaka.

De stik af det nittende århundrede, kan du se den gigantiske skulptur, øgende over de unge træer. I dag Petrovsky Park ser anderledes ud. Træer, der dyrkes i et halvt århundrede. Bronze kejser indtil han er begravet i de majestætiske egetræer, men nogle af dens træer har længe vokset.

Navnet på parken ændret bolsjevikkerne i 1917. Han blev en af symbolerne på revolutionen. Og derfor blev det navngivet Liberty Park. Den tidligere navn af de attraktioner blev returneret i 1991.

vinter marina

Hvad andet er bemærkelsesværdigt Petrovsky Park? Dette omfatter en marina og vinter - helt et smukt sted, hvor som helst, ikke tælle de dank vinterdage, en masse turister. Her kan du se pistolen engang hører til skibet "Kejser Paul I".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.