BilerBiler

Dodge Challenger SRT8 - vil se storheden i den amerikanske bilindustrien legende!

Challenger - dette er en særlig bil i den amerikanske bilindustri. Den første generation gik i produktion i 1970. Fans af serien husket som en af de mest spændende biler - det kupeshki med store motorer.

Men den samme passion for en kraftig motor og har ødelagt, første generation Challenger - krisen brændstof fremstillet bilen simpelthen urentabelt. Produktionen måtte opgives efter fire års succes. Selvfølgelig har der været forsøg på at genoplive den tidligere storhed, men den manglende vidste ikke grænse for størrelsen ved at ignorere de åbenlyse sandheder markedsføring.

Og i 2006, et vendepunkt i historien om denne smukke coupe. Detroit Auto Show indført begrebet den nye bil Dodge Challenger. Begrebsmæssigt, besluttede vi at sætte fokus på komfort, sikkerhed og administration, hvilket er overraskende for en bil med denne motor. Og vigtigst af alt, at modernisere design, men efterlod en klassiker. Korrekt præ-arbejde har gjort sit arbejde - kupeshka modtaget positive tilbagemeldinger.

Motoren og PPC

Men nok af historien - et nærmere kig yngste Dodge Challenger den SRT8. Features det holder stil-serien. Fremragende køredynamik tillader under hensyntagen til alle de aktuelle tendenser Chrysler V8 HEMI motor kapacitet på 6,1 liter, hvilket skjuler 425 heste. I øvrigt en interessant kendsgerning for dem, der stadig ikke kender. Motor navn - det er ikke en forkortelse, men en forkortelse af ordet. HEMI betyder forbrændingsmotor med en halvkugleformet kamre (fra ordet halvkugleformet - halvkugleformet). Nå, i første omgang klasse hemi motorer udviklet til fly, nemlig for det amerikanske kampfly P-47 Thunderbolt. Men senere, på grund af et sammenløb af omstændighederne og den stigende popularitet af "American Muscle", er begyndt at positionere Chrysler HEMI motor som racing version til high-end maskiner.

Vender tilbage til bilen Dodge Challenger den SRT8 i almindelighed og i særdeleshed motoren, er det værd at bemærke, at det blev genanvendt gasdistributionssystemet, og indtag og udstødningssystem har gennemgået en modernisering. Bilen er udstyret med en fem-trins automatisk eller seks-trins manuel gearkasse. En af de mest positive nyskabelser begyndte at behandle udvekslingsforhold - på grund af deres rationelle afbalancering kunne dræbe med ét smæk to fugle: at forbedre accelerationstid til "hundreder" og brændstofforbrug.

drev
Traditionelt bil Dodge Challenger den SRT8 - RWD. Mange vil sige, at en sådan erkendelse, kombineret med en kraftig motor gør bilen ukontrollabel. Men de professionelle er ikke forfærdeligt, men for begyndere er der tilvejebragt en masse hjælpere - med differentialespærre stabilisering system "Electronic Stability Control". Ved hjælp af denne ordning, udviklerne forsøgte at opnå den mest effektive vægtoverføring under acceleration samt bedre kontrol over bilen i hurtige sving. Derfor biler Dodge Challenger SRT8 udviklere valgte baghjulstræk kredsløb til at optimere vægt og forbedre acceleration kontrol på hurtige bøjninger.

salon
Amerikanere ord i vinden kast. Lovede komfort - trøste dig! Forsæder Dodge Challenger SRT8 - et mirakel. Hvilestole med god sidestøtte beklædt læder med perforeringer i den centrale del. Instrumentbrættet er dannet maksimalt informativ, mens ikke tilstoppet. På rattet gjort forvaltning af de mest brugte funktioner gjort. On-board computer er i stand til at måle acceleration, acceleration, bremselængde og naturligvis notere tiden i kvart mil.

resumé

Hvis du vil have en bil, ser på det, vil folk sige om dig: "Det er en rigtig feinschmecker" - så for du har oprettet Dodge Challenger SRT8. Dens pris starter fra 60 tusind dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.