Sport og FitnessFitness

Hvordan kan man øge varigheden af uddannelsen?

Vi er alle forsøger at lære af den maksimale træning, så prøv de usædvanlige nye øvelser, bruge timer på det for at engagere sig i hallen, selv om jeg ønsker at gøre noget helt andet. Hvordan kan forlænge virkningen af indsatsen i gymnastiksalen? Hvordan at slippe af plateauet og ikke mister interessen for sporten?

For at gøre forlænge virkningen af forbrændingen kalorieindhold - efter afsluttet uddannelse heri, kan forbrændingen tage op til tre dage. Her er tips fra de professionelle til at hjælpe dig holde længere føler de gavnlige virkninger af motion og ændre form hurtigt.

Kast dig ud i interval træning

Høj intensitet interval træning er i øjeblikket den mest populære af alle. Årsagen til deres effektivitet i at korte byger af aktivitet gør det muligt at forlade deres komfort zone og engagere på et sådant niveau af intensitet, at det ville være umuligt at opretholde i lang tid.

En sådan uddannelse medfører øget iltforbrug, selv efter besættelsen, hvorved kroppen fortsætter med at brænde kalorier effektivt. Hvis du ikke tvinge dig selv til at blive forlovet med den grænse, vil du ikke få den ønskede effekt. Du kan holde styr på din puls til at vide, at tage det op på et ret højt niveau, hvilket betyder, at det maksimale antal kalorier du forbrænder. Det virker meget effektivt, og det er ikke overraskende, at sådanne klasser er blevet så populært.

hive

Nogle kvinder er bange for styrketræning, fordi jeg ikke ønsker at erhverve en udtalt muskler. Ikke desto mindre er det værd at huske, at denne type uddannelse er ideel til kalorieindhold brænding effekten ikke kun under træning.

Klasser med vægte øger muskelmasse, hjælpe til at se mere slank og tonet. Brug forskellige former for motion, kroppen ikke tilpasse sig. Det er værd at bruge forskellige typer af vægte, dræning muskler i hele kroppen. Hvis du arbejder på en muskel gruppe, og derefter gå videre til den næste, er din krop arbejder meget intensivt og længere gendannes. Husk det, når du planlægger dit træningsprogram.

spise rigtigt

Hvad du gør i uddannelse er af afgørende betydning. Ikke desto mindre, meget mere er din kost: du kan ikke modvirke dårlig ernæring aktiviteter. Hvis du tror, du kan spise junkfood og derefter stamme i et motionscenter og se resultaterne, du er forkert. Du har brug for en afbalanceret kost med en normal blanding af næringsstoffer, fedt, proteiner og kulhydrater. Forsøg ikke at passe ind i din plan junkfood. Hvis du har udviklet stofskifte, vil det være lettere at spise mere, derudover sødme vil blive erhvervet for udvikling af muskel, ikke fedt ophobning. Dette vil tillade dig at begrænse dig selv til mindre, få imponerende resultater.

Drik mere vand

Ligegyldigt hvad dit niveau af atletisk træning og de mål, du sætter for dig selv, vil du under alle omstændigheder nødt til at drikke mere vand. Prøv at holde øje med dette i løbet af dagen, ikke bare på gym. Hvis træningen er overstået, betyder det ikke, at du ikke længere har brug for vand og elektrolytter. Vand har mange fordele. Hvis du drikker nok, hjælper du leveren til at fordøje fedt, øger energi niveauer og komme sig hurtigt. Alkohol bør drikke mindre. Hvis du drikker alkohol, stopper din krop forbrænder fedt. Derfor, hvis du forsøger at komme i form, fra ånderne er bedst for lidt fri.

Reduceret med mad

Recovery efter træning er så vigtig, som selve uddannelsen. Mad spiller en vigtig rolle i denne proces. Nu meget populær protein shakes, men bør holde sig væk fra dem, hvis de indeholder sukker. Hvis du ønsker at komme sig hurtigt, mætte kroppen med de nødvendige næringsstoffer: protein til muskel nyttiggørelse og kulhydrater for at genopbygge glykogen butikker. Din krop kan blive stærkere af sig selv, den har brug for det brændstof, du indtager efter en træning. Hvis du spiser rigtigt, får du den mest imponerende resultat. Altid plan, der spiser efter træning for at genopbygge energireserver.

korrekt hvile

En anden vigtig del af opsvinget, som nogle ikke indser er hvile. Det er vigtigt at træne hver dag, fordi det øger risikoen for personskade eller muskelskader. Resten er nødvendigt, hvis du ønsker at få muskler. Din krop er genoprettet, og musklerne vokser på et tidspunkt, hvor du hviler. Det betyder ikke, modtager ydelser udelukkende fra træningen. Det bliver stærkere i løbet af ferien. Man skal ikke tro, at fastansættelse vil give dig et mere imponerende resultat, er det ikke. Prøv mindst én dag ikke træne i en uge, så din krop kan komme sig og samle energi til det videre arbejde.

Få nok søvn, som det skal

Det er vigtigt ikke kun at slappe af, men også for at sikre, at du får nok søvn. Dette vil hjælpe dig med at forebygge skader, smerter i led og muskler. Du har brug for et minimum af syv og en halv timers søvn for at komme sig ordentligt. Hvis du sover mindre, til at udøve mere, kan du forhindre, at fremskridt på længere sigt. Giv ikke op søvn, den eneste måde at opretholde stofskiftet. Desuden er det vigtigt for den generelle sundhed.

Vær proaktiv

Det er vigtigt at organisere dages hvile, men aktiviteten bør stå højt på det hele, så dit niveau af uddannelse vil ikke blive berørt. Du kan bare gå, bevæge sig mere - enhver bevægelse, der er ikke en træning, også opretholder et højt stofskifte. Vælg hvad du kan lide og gøre regelmæssig - selv om det er en tur med hunden, er det vigtigt for et godt resultat.

Stræk, besøg et varmt brusebad

Strækker efter træning hjælper med at forhindre skader og muskelsmerter. Derudover giver det dig at holde dine muskler i god stand til den næste træning. Chancerne er, vil du stadig føler ubehag i kroppen - vil hjælpe et varmt brusebad. Hvis din leddene smerte, er det bedre, tværtimod, at ligge ned i et isbad, at reducere inflammation. Hvis du ikke ved, hvad der ville passe dig bedst, kan du besøge en sauna - det hjælper også til at bekæmpe smerte og inflammation. Du kan også prøve en kontrast bruser, der afspænder musklerne og toner huden.

Kombiner de forskellige uddannelse

Det er vigtigt at handle konsekvent. For eksempel under en intens interval træning pulsen skal være hurtig. Under styrketræning bør øges gradvist projektil vægt. Men hvis du befinder dig på et plateau, så prøv at bruge en anden træning, gøre dem kortere, ændre din tidsplan, prøve noget nyt. Så du øger forbrændingen af energi og fremskynde udviklingen.

Gør dit bedste

For at nå deres fitness mål og opretholde en sund livsstil, er du nødt til at forsøge at sprede fuldt ud i gymnastiksalen og videre. Forkæl dine studier alvorligt, respektere din krop og lytte til det, så lad musklerne hvile og komme sig. Du skal huske på, at uddannelse er ikke en enkel sag. De kræver arbejde i hverdagen. Du er nødt til at følge, og for den mad, og rekreation. Først da resultatet vil være indlysende og vil glæde dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.