Sport og FitnessFitness

Zumba-fitness: Begyndere anmeldelser

Zumba-fitness - det er en af USA og Europa, de mest berømte træning. Og virkelig, hvordan kan du ikke elsker at gøre dette fitness visning, hvis dette ikke er en boremaskine, og partiet. Smuk slank krop uden de kedelige traditionelle træning - det zumba-fitness. Feedback fra dem, der allerede har prøvet øvelserne er baseret på dans bevægelser, hævder, at intet kan være bedre.

Han opfandt Zumba Fitness-colombianske Alberto Perez - personlig træner i Amerika. "Zumba" i mexicanske slang betyder "at blive drukket." Perez anvendes til uddannelse af den klassiske bevægelse af dans stilarter som merengue, salsa, bachata og sætter DJs i den latinamerikanske stil.

Har en dans fitness

Zumba består af elementære bevægelser, der er indsamlet i forskellige stilarter af dans. I første omgang zumba fitness kombineres kun Latin Dance elementer, men så er der nye versioner tilpasset de traditioner og behov i de forskellige generationer og sociale grupper. Mennesker uden den rette sport uddannelse er vanskeligt at koordinere og distribuere belastningen præcist, og med dansetrin du næsten undgå problemer såsom ømme muskler og træthed. Workout zumba-fitness vurderinger er særdeles positive.

Zumba-fitness. arter

Zumba tone - træning med vægte og vægtning at regne modellering, brænde kalorier og hæve den generelle tone i organismen.

Zumba kontinentale - uddannelse baseret på populære ungdom dansestilarter: breakdance, hip hop og andre.

Zumba ACVA - uddannelse baseret på bevægelserne af brandbomber latin dans, som finder sted direkte i poolen.

Zumba Tonic - uddannelse for børn med elementer af spillet under munter musik.

Zumba-fitness. fordele

Dette er ikke blot en komplet konditionstræning, som stimulerer hjertemusklen bulk. Om uddannelse zumba-fitness-entusiaster anmeldelser sige, at udøvelsen af dette system bidrager til udarbejdelsen af forskellige grupper af muskler på grund af multipel gentagelse af identiske elementer. Multipel gentagelse i kombination med lav intensitet giver fremragende resultater og bidrage til effektivt vægttab.

Hertil kommer, at zumba-fitness (anmeldelser også peger på,) du lærer at bevæge sig til musikken, vil vi finde nåde og tillid til hans bevægelser. Hvert element af dans glemmer sig selv, og hvis du gør det dansetrin i den rigtige rækkefølge, er inkluderet i kernen musklerne arbejder. I denne øvelse ligner en fyrig dans.

Zumba-fitness for begyndere - ideel træning. Især hvis du kan lide at danse, bevægelse, fitness og ønsker at have en slank, tonet krop. Denne type træning er populær ikke blot i Syd- og Mellemamerika, men også i hele Europa. Nu, i vores land, flere og flere fitnesscentre i deres uddannelsesprogrammer i de brændende rytmer latin dans. Generelt kan vi opsummere, at zumba - det er en kort vej til ideelle figur og et godt humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.