Mad og drikkevarerDesserter

Opskrift på hjemmelavet slik

Slik lide det! Selv folk med foragt morschaschie næse og angiver, at sødme - det er for børn og piger, skal du sørge for at opfange nogle gange en slik eller to. Bare så rart at spise slik, for hvem er det umuligt at modstå. Dette er ikke nødvendigvis en honningkager hus "Hans" og "Grete" for den indbydende facade, gemte forræderiske troldmand. Og ikke engang orientalske slik, hvorunder fængslende "Scheherazade" vil føre dig ind i banen af hans historier, så behændigt og dygtigt, behøver du ikke ønsker at komme ud.

Noget, hvorfra ikke ønsker at give nogen kræsen - det er hjemmelavet slik. I butikkerne nu et stort udvalg af øjet og "løbe væk" fra den foreslåede valg af slik og søde sager af enhver sammensætning prangende kig på os fra hylderne. Tja, når en person har et alternativ, men samtidig, denne indstilling kan forårsage mæthed. Og hvad sker i køkkenet, med kærlighed og glæde kan aldrig kede. Og desuden, hvis du kan vælge den opskrift hjem slik, der vil elske hele din familie, og på ethvert tidspunkt, du selv og din søde tand glæde dem. Og for at gøre slik derhjemme er faktisk langt mere overkommelig og nemmere end man skulle tro.

Den første mulighed - nyttig.

Denne opskrift på hjemmelavet slik går tilbage til det gamle Egypten, hvor denne søde opfundet for første gang. I stedet for sukker, egypterne brugte datoer og honning. I vor tid, vil disse chokolader brug 150 gram figner, svesker, dadler, abrikoser, rosiner - alle tørrede frugter. Lidt af honning, en spiseskefuld maksimum. Til fremstilling støvning blanding af 150 g og 300 g sesam kokosnød. Tørrede frugter og min gennemblødt i kogende vand i 20 minutter, derefter opdele dem i en blender i et meget langsomt tempo. Fra masse til at rulle ned små kugler, køre i dem drysses, sat i køleskabet i en time og fryde velsmagende og sund slik derefter. Alle færdig!

Den anden mulighed - at delikat.

smør - 30 g;

200 g mælkepulver og sukker;

2 spiseskefulde honning;

lidt vegetabilsk olie.

Honning, smør, mælk, hældes i gryden, sat på en lille brand og kog kortvarigt under konstant omrøring. Blandingen skal blive tykkere og zakaramelizirovatsya. De forme til is, fedt, hæld vores vægt og sættes i køleskabet, så snart de podstynut.

Den tredje mulighed - chokoladen. Denne opskrift er simpel hjemmelavet slik, kan du endda bringe barnet som assistent. Take:

1 kop mælkepulver;

3 spiseskefulde kakao;

5 spsk sukker;

smør 30 c;

5 spsk mælk.

Kakaosmør, mælk og sukker, bland og sat i brand. Rør indtil smeltet. Derefter tilsættes mælk. Blandingen bør omrøres med besvær, hvis det er vandig - er det nødvendigt at tilføje mere mælkepulver. Massen af cool, at holde slik, kan du ringe til virksomheden til baby, børn som regel ligesom sådanne klasser. Pas på kun at have det ikke spiste tidligt. Sæt i køleskabet i en time chokolader. Opskriften er enkel, som du kan se, og dessert vil usædvanligt velsmagende.

Den fjerde mulighed - kondenseret mælk.

1 dåse kondenseret mælk;

sprøde kiks - 400g;

smør - 100 g;

lidt kakao kan anvendes som en fyldning af nødder eller tørrede frugter.

Ruller på kværnen vores cookies, eller lidt jord i en blender. Tilsætning til kondenseret mælk og smeltet smør. Blandingen meget let støbes, kan rulles op til påfyldning - nødder eller tørrede frugter og slik til opnåelse helst form. Denne opskrift på hjemmelavet slik og enkel at udføre - bare skjule dem i køleskabet i et par timer.

Det er en hel del muligheder, som du kan tage ham ombord. Kong Louis XV for hans indlæg fra tronen blev afleveret en gave til en stor skål af slik i 1715. Han var kun fem år, og han har opnået en sådan gave. Men uanset alder, kan alle forkæle dig selv en royal behandler.

Nu hvor du ved hvordan man laver slik derhjemme. lige nok ønske og et par opskrifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.