Kunst og underholdningFilm

Victor Fleming: 5 film af den berømte instruktør, der skal se

Victor Fleming - en af de mestre i Hollywood, der levede og arbejdede i begyndelsen af det XX århundrede. Fleming gav verden sådanne kultfilm som "Borte med blæsten", "Eksplosiv Beauty" og "Troldmanden fra Oz". Som en berømt instruktør begyndte sin karriere i biografen? 5 Og hvilke film produktionen skal se?

Victor Fleming: biografi

V. Fleming blev født i 1889 i Californien. Om tidlige liv lidt er kendt instruktør. I sit interview med Victor Fleming lige nævnes, at begyndte sin karriere som mekaniker.

Over tid, har Fleming mestrer erhvervet som fotograf. Lidt senere begyndte jeg at arbejde i studiet Triangle kameramand. De første skridt i biografen Fleming gjorde, at deltage i skydning malerier Allan Dwan.

I 1914 den første verdenskrig, og Victor blev fotojournalist arbejder for amerikansk efterretningstjeneste. Efter afslutningen af fjendtlighederne, en tidligere spejder igen ændrede hans profession. Så Hollywood har en ny direktør - hans navn var Victor Fleming.

Flemings film er ikke altid fået universel anerkendelse, men offentligheden og kritikere anerkendt, at Victor - en mester i sit håndværk. For 29 år har Fleming udgivet 50 film i fuld længde. Blandt dem er særligt gode film, der er værdig til revision og anses klassikere amerikansk film.

Bombshell 1933

I 1933, direktør Victor Fleming udstedt en melodramatisk komedie "Eksplosiv Beauty" med Dzhin Harlou.

Jean var den første skuespiller, der formåede at slå platin hår tendens. Det blev senere samlet op mode Marilyn Monroe og andre lyse repræsentanter for Hollywood. Men Harlow naiv glupyshek sjældent spillet, primært hendes billeder var fuld af drama.

Så denne gang, "den eksplosive skønhed" viste sig for offentligheden i form af en Hollywood diva der er træt af hans berømmelse. Lola Burns virker glad, rige og berømte. Men i virkeligheden viser det sig, at Lola er utrolig træt af den hype omkring hans person, skuffet i sin skuespillerkarriere, og søger kun fred. Burns gør et desperat forsøg på at sige farvel til filmindustrien, men det viser sig ikke noget: færdiggørelse af rentable "projekt" er ikke rentabelt hverken studier eller producenter eller personlig agent brænde eller hendes familie. Som et resultat, Lola tilbage under kameralinsen og fortsætter med at spille en udfordrende rolle.

Treasure Island, 1934

I 1934, Victor Fleming offentliggjorde sin version af filmatisering af den berømte roman af Robert Stevensons "Skatteøen". I lang tid var meget populær i USA hans arbejde.

Plottet Fleming er næsten ikke skelnes fra den oprindelige plot af bogen. Hovedpersonen - en ung mand Dzhim Hokins, som indeholder hotellet "Admiral Benbow". En gang i værelset af dette hotel er ved at dø af et hjerteanfald Billy Bones. I sine værker, Jim finder et kort, der angiver vejen til øen skatten.

Uden at tænke, Hawkins samler et hold, henvende sig til en ven af familien Devida Livsi, og begiver sig ud på en rejse. Men den unge kaptajn har stadig ingen idé om, at hans hold var skjult "forræder" og en berygtet skurk.

Medvirkende i filmen udført af Uolles Biri ( "China Sea", 1935), Dzheki Kuper ( "Skippy", 1931) og Layonel Berrimor ( "Rasputin og kejserinden", 1932).

The Wizard of Oz, 1939

To af hans bedste film Victor Fleming udgivet i 1939. En af dem - "The Wizard of Oz" børnenes musikalske eventyr

Fortolkningen af romanen "The Wonderful Wizard of Oz", filmet Fleming er stadig betragtes som den mest succesfulde filmatisering af dette arbejde. Med et budget på 2,7 millioner dollars var i stand fortælling indtjente 17,7 millioner dollars. Maleri "The Wizard of Oz" i 1939 på listen over 100 bedste film skudt i Hollywood, og er i øjeblikket ranking den sjette position.

I filmen, Fleming vi taler om den lille pige Dorothy, der sammen med sin hund blev overført til en orkan fra Kansas til Oz. For at vende hjem, vil Dorothy nødt til at gennemgå mange tests, få nye venner og hjælpe beboerne slippe af Oz fra de onde magiske væsner.

Borte med blæsten, 1939

"Borte med blæsten" - en virkelig ikoniske maleri. Denne historiske drama er blevet kendetegnet for Victor Fleming.

"Borte med blæsten" fabelagtig kontanter indsamlet i billetindtægter - $ 200 millioner. Korrigeret for inflation, kan ingen af de "Titanic" ikke sammenlignes med den furore, som gjorde det billede Borte med blæsten.

Tilpasning af romanen af Margaret Mitchell vandt 8 awards "Oscar". I 20 år, kunne denne rekord ikke slå enten en film. Medvirkende i filmen, ved Viven Li og Klark Geybl spillet.

I "Borte med blæsten" er sammenvævede mange storylines: Borgerkrigen i 1861, og problemet med trekantsdrama, rejste sociale spørgsmål og moralske spørgsmål.

Den centrale karakter af denne handling - Scarlett O'Hara og Rhett Butler. Hun er ung, lidt vind og impulsiv. Han - meget ældre, kold raschotliv og ironisk, men faldt i kærlighed med Scarlett, med alle dens fordele og ulemper på et øjeblik. Disse to vil gå igennem en masse ting: misforståelse, benægtelse, borgerkrig og ødelæggelser. Scarlett og Rhett er gift, vil vinde og miste sin datter. Kun når Rhett nogensinde vende sig bort fra Scarlett og forlade hende, hun indser, at hun faktisk tabt. Og det nye mål vises i hendes liv: hendes mand tilbage for enhver pris.

Jeanne d'Arc, 1948

"Jeanne d'Arc" - den sidste rulle film skud B. Fleming kort før sin død. Det fortæller om den svære skæbne franske pige, der førte an i kampen for det franske mod engelsk i Hundredårskrigen.

"Jeanne d'Arc", desværre, ikke har betalt for sit budget. Men jeg havde 2 "Oscar" for operatørens arbejde og kunstneren. Med hensyn til kostume og produktion design, maleri har ubestridelig kunstnerisk værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.