Sport og FitnessFitness

Hvordan du hurtigt pumpe op røven hjem, ikke at lægge maksimal indsats?

Så du indså, at dit udseende er ophørt med at virke sport, og forbi mændene stoppet tager behørigt hensyn til dig? Du ønsker at bringe din røv i form? Du behøver ikke hver dag at besøge gym eller købe dyrt træningsudstyr. Fantastiske resultater kan opnås i hjemmet. Så, som huset hurtigt pumpe op i røven? Først og fremmest skal en positiv holdning og vilje magt til at udvikle den vane at regelmæssig motion. Alt det andet - et trick.

Warm-up - hele hovedet

Før du begynder at være sikker på at betale en 20-minutters træning. Det er muligt at lave en dans. Dette vil bidrage til at finde ud af de dansetrin og juble dig op. Af den måde, er det overraskende, men dem, der kan lide at danse hip pop og altid i perfekt form. Tja, for mere om, hvordan du hurtigt pumpe op røven derhjemme, det vil blive beskrevet nedenfor.

på alle fire

Den første øvelse for lår og bagdel. Få på alle fire. Torso lænede sig frem og til at fokusere på sine albuer. Opfølgende gynger venstre og højre fod skiftevis. For at starte nok til at gøre tre sæt af 20 gynger uden at røre gulvet med fødderne. I den tredje tilgang, hver gang efterbehandling mahi, hvert ben er nødvendigt at udsætte i "op" og strække musklerne, forudsat det til 40. Du kan derefter gentage den samme øvelse med bevægelser allerede sidelæns (du kan holde dine knæ bøjet).

motion liggende

For at besvare spørgsmålet om, hvordan til at pumpe op i røven hurtigt hjemme, skal du gøre følgende øvelse. Lig på maven og strække armene langs kroppen. Samtidig belaste balder somknite fødder og begynder langsomt at ryste dem op og ned. Fødder kan ikke røre gulvet. Udfør de samme tre sæt af 20 vuggende. I "op" ben skal fastsættes til 20 sekunder. Udover at pumpe præster, denne øvelse styrker lænden. Stadig ønsker at vide, hvordan at pumpe op i røven derhjemme? I dette tilfælde kan det hjælpe en øvelse, der bør ske, mens liggende på ryggen. Fortynd fødder bredere end skuldrene, hæve dem og holde på vægten. I dette tilfælde bør det højre ben drejes mod uret, og venstre - med uret. Udfør tre sæt af 15 gange. Øvelse et pres på de nederste mavemuskler, hofter og balder.

afskedsord

Hvis du stadig spekulerer på, hvordan du hurtigt pumpe op røven hjem, giver et mere motion. Det er lettere at tidligere, men ikke mindre effektiv. Spred dine fødder bredere end skulderbredde, og udføre dybe squats langsom. Velkendt motion? Ja, men du skal udføre i tre sæt, 20 mavebøjninger i 20 sekunder.

konklusion

Muskelsmerter - er et godt tegn. Og hvis du har en post-øvelse muskelvæv begyndte at gøre ondt, bør du ikke give op og vente, indtil det er overstået. Al træning skal gribes an på en regelmæssig basis, og behøver ikke at selvmedlidenhed. Ellers vil alle bestræbelser på at intet positivt ikke medføre. Nu ved du, hvordan du hurtigt pumpe op røven derhjemme. Pointen er kun for dig, og kun du kan vide, at du vil være i stand til at gøre det eller ej. Held og lykke i kampen for en smuk figur!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.