Sport og FitnessFitness

Hvordan kan man øge bryst derhjemme?

Formålet med opmærksomhed i figuren af en kvinde af den mandlige halvdel naturligvis behandlede brystet. Denne smidig og stram krop er et tegn på ungdom og seksualitet. Derfor er de fleste af den kvindelige sidste ende er interesseret i spørgsmålet: "Hvordan kan man øge bryst?". Faktisk, efter en vis alder, det mister sin elasticitet, og kvinder i forfølgelsen af den ønskede form er parat til at ty til nogen procedurer, kun at vende tilbage den piercing blik af mænd i deres side.

Hvorfor sker det?

Den menneskelige krop er udsat for fysiologisk ældning. Med alderen, dit stofskifte forværres, livreddende funktioner af systemer, der er ansvarlige for ungdom, begynder at falde. Således i mælkekirtlerne i tab af elastin og kollagen - stoffer er ansvarlige for de stødabsorberende egenskaber af buste.

Det kvindelige bryst er sammensat af glandular og fedtvæv. I den reproduktive alder af en kvinde, når hun er i stand til at føde og opdrage et barn, er hendes buste formet på grund af kønshormoner. I aftagende seksuel funktion, stimulere virkningen af hormoner på brystvæv, det er deres besvimelse. Som et resultat, mistede den gamle form og før messen køn der er et problem: "Hvordan kan man øge bryst?".

Ud over fysiologiske årsager forekommer tab af elasticitet kirtler som følge af forkert valgt undertøjet fra overvægt, hvilket forværrer buste af overskydende fedtvæv.

Metoderne til kamp

Retur fasthed og kontur af brystet på flere måder. Den mest radikale er reduktionen mammoplasty. Denne fremgangsmåde til kirurgi i brystet ved indsnittet elimineres, og en del af fedtvæv omkring areola. Det der faktisk sker brystreduktion. Omkostningerne ved en sådan procedure, omkring 200 tusind. Rubler. Hertil kommer, at operation kræver en lang genoptræning. Derfor løfter hængende bryster kirurgisk, ikke alle egnet metode til at håndtere problemet.

Permanent effekt kan opnås krasivostoyaschey brystet motion, kost, korrigerende undertøj og koldt brusebad. Hvis tiden til at begynde at overvåge denne del af kroppen, og regelmæssigt foretage forebyggende foranstaltninger, så en alder af halvtreds vil nemt undgå kostbare kirurgi, og samtidig opretholde ungdommelige bryster. Om effektiv fysisk aktivitet og ernæring vil blive skrevet senere.

Midlertidige metoder til at løfte busten

Kvinder til visuelt at forbedre de formularer kan ty til nogen tricks. For eksempel åbne en kjole til at vælge silikonepuder, der hjælper runde ud brystet, således at der skabes en fornemmelse af deres fravær. Eller tag den kinesiske knowhow på området for brystet stramning - usynlige klistermærker. De er vandtætte, gennemsigtige og ikke allergifremkaldende. Ifølge dets egenskaber ligne papirvarer tape. Bruges under nogen afslørende tøj. Til dette formål i det område af areola er fastgjort et af produkterne, og derefter stiger til en vis afstand af brystet og er fastgjort til den anden halve klistermærker eller andet sted i armhulen linje.

Nu hvor du ved en måde at rejse bryst bånd, er det tid til at overveje en anden metode til midlertidig effekt af "høj bust" - er brugen af korsettet. Han skal være i det arsenal af kvinder med en kurvet form, fordi der ud over at løfte, det hjælper til at reducere belastningen på ryggen. Korset usynlig under tøjet, med et par minutter af sier spørgsmålet: "Hvordan kan man øge bryst?".

Fysisk aktivitet: kompleks №1

Den bedste måde at håndtere tabet af elasticitet busten i hjemmet spiller sport. Men det er nødvendigt at forstå, at motion er ikke i stand til at ændre formen på brysterne, fordi de påvirker dannelsen af hormoner. Klasser er til formål at styrke musklerne i ryg og bryst, som er involveret i en stor placering af buste.

Den første øvelse er udført på en stol. Udgangsstilling: den ene hånd på ryggen af en stol, den anden på sædet, benene er lige, kroppen er i en vinkel på 45 grader i forhold til gulvet. Det er nødvendigt at sænke kroppen ved inhalation lavere udånder tilbagevenden til udgangspunktet holdning. I alt 15 gentagelser.

Den anden opgave - et skub. De, der aldrig gjorde dem, bør motion udføres med knæene. Fingers vender fremad, haleben gemt, og hans hånd, skulder og bryst er på samme imaginær linje. Inspiratorisk torso fra denne reol er sænket ned på udånding returneres. 15 reps.

Den tredje øvelse - det er komplicerede armbøjninger med fødderne hævet. Udgangsstilling ligner tidligere sessioner, kun benene er fastsat til sædet af stolen. Nu, i dette omvendte behov for at blive vredet 15 gange, også.

Tjek disse øvelser for at hæve brystet, er du nødt til at strække. For at gøre dette, i døråbningen skal være parallelt med gulvet strække håndled af rammen og langsomt fodre stammen fremad, mens benene immobile. Da han følte spændinger i skulder og brystmuskler, og bør stoppe, tælle til 20, for at være i denne position. Så gå tilbage og gentage strækket 3-4 gange.

Fysisk aktivitet: kompleks №2

Claudia Schiffer - en ivrig modstander af kirurgi med henblik på bryst korrektion. Men som mor til tre børn altid ser stram og har de samme forførende former, såvel som for tyve år siden? Hæv dine bryst muskler supermodel hjælper særlig kompleks.

  • Liggende løftearme op til femten centimeter, mens du holder håndvægte på 1,5 kg (huse, de kan blive erstattet med flasker vand) og begynder at hæve side til skulderen linje. Udfør 15 gange hver tredje tilgange. Det involverer biceps, mellemsiddende og brystmuskler.
  • Liggende på ryggen, hæve dine hænder med en belastning vinkelret på kroppen og trække vejret for at sænke deres side til at røre gulvet med albuerne på udånder, glatte deres oprindelige position. 15-20 gange tre tilgange.
  • Sidder på en stol, fortyndes albuerne ud til siden, på samme tid til at placere bolden mellem hænderne. Albuer, skuldre og hænder er i samme plan, bolden på brystet niveau. Palm så vidt muligt klemme bolden i en statisk tilstand, er det nødvendigt at holde i 5-7 vejrtrækninger (inhalere-udånder). Så afslappe musklerne og gentage opgaven op til 15 gange.

Tre agenter til læder halsudskæring

Hvilke øvelser løfter brystet, er det nu klart, men om de er tilstrækkelige til at opnå det ønskede resultat?

Det faktum, at overvægt er en af årsagerne til tab af elasticitet af brystet. En vægt udsving er altid afspejlet i huden. Som et resultat, vægttab og viser strækningen, men fordi det er vigtigt i kombination med fysisk træning til at tage sig af huden på halsen.
Claudia Schiffer til dette formål bruger tre værktøjer: honning, olivenolie og is.

Honning hjælper eksfolierer décolleté døde hudceller, der forhindrer hudens elasticitet. Ekstra jomfruolivenolie fugter problemområderne. Men isen forbedrer cirkulation. Godt at vide! Honning er ikke for alle, for at teste responsen af kroppen til produktet, skal det være i et par minutter til at sætte på håndleddet. Hvis det lykkes, kan forsøget på håndleddet honning anvendes på brystet. Hvis du stadig har nogen rødme, afskalning bedre hold malet kaffe.

den rigtige bh

Den vigtigste funktion af denne del af den kvindelige garderobe - fastholde brystet, og først derefter give hende appel. Der er myter, at bære bh'er tværtimod bidrager til tab af elasticitet af mælkekirtlerne grund muskelatrofi. Men hvis vi ser på denne del af kroppen i afrikanske kvinder af vilde stammer, der aldrig bar bh'er, i denne hypotese er det svært at tro.

Derfor bør de korrekte undertøj etablere brystet i en afstand på 2 cm under armhulen, så er det ikke forårsager sænkning af buste.

Hvordan til at hæve brystet ved hjælp af mad?

Hormonet østrogen påvirker staten og formen på kvinders bryster. Dens tilbagegang i kroppen reducerer busten. Så blandt de produkter, der har en negativ indvirkning på brystet, er blomkål og levertran. Kålen er stoffer, der hæmmer østrogen kontakt med væv fra mælkekirtler, forårsager tabt elasticitet halsudskæring.

Men ost, soja, kalk, salvie og rosmarin, tværtimod bidrager til opretholdelsen af en smuk bryst form.

Opsummering

At altid være fuldt forberedt, der har den smukkeste spaltning, og til at fange mænds øjne, er det nødvendigt at foretage følgende anbefalinger:

  • Følg lejet.
  • Systematisk gøre sæt af øvelser.
  • Kontrol vægt.
  • Nærer og fugter huden af brystet.
  • Slidte korrekt matchede tøj.
  • Må ikke solbade topløs.
  • Forbedre blodcirkulationen koldt brusebad eller isterninger.

Med forbehold af ovennævnte tips vil aldrig behøver at beskæftige sig med problemet med at løfte sagging bryster, fordi det altid vil være det ideelle, smarte facon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.