Kunst og underholdningKunst

Salvador Dali mest berømte malerier. Dali: kreativitet

Det er sikkert at sige, at folk ikke har hørt om Dali, simpelthen ikke eksisterer. Nogle kender ham ved hans kreativitet, afspejler hele epoke i livet af menneskeheden, den anden - på den skandaløse, med hvem han levede og malede.

Alle værker af Salvador Dali er i dag millioner og er altid kendere villig til at betale for den nødvendige mængde lærred.

Dali og hans barndom

Den første ting at sige om den store kunstner - han var spansk. Af den måde, hans nationalitet Dali utrolig stolt og var en sand patriot af sit land. Den familie, hvor han blev født, var i høj grad bestemt af sin måde at leve på, især stilling. stor skaberen mor var en dybt religiøs mand, mens hans far - en overbevist ateist. Siden barndommen, blev Salvador Dali nedsænket i en atmosfære af tvetydighed, en vis ambivalens.

Forfatter af malerier værdsatte i de millioner, en elev var temmelig svag. Restless natur ukontrollabel ønske om at udtrykke deres egen mening, for hurtig fantasi gjorde ham i stand til at opnå stor succes i undervisningen, men som kunstner Dali viste sig at være tidligt nok. Den første af sin mulighed for at trække bemærket Ramon Pichot, har sendt et talent fjorten skaberen i den rigtige retning. Så allerede ved fjorten unge kunstner præsenterede sine værker på udstillingen, der blev afholdt i Figueres.

ungdom

Salvador Dali værker tillod ham at gå til Madrid Kunstakademi, men unge, og selv da chokerende kunstneren ikke bo der længe. Overbevist om sin eksklusivitet, blev det snart bortvist fra Akademiet. Senere i 1926, Dalí besluttet at fortsætte uddannelsen, men blev igen smidt, uden ret til helbredelse. En stor rolle i livet for en ung kunstner spillet en fortrolighed med Luis Bonyuelem, som senere blev en af de mest berømte filmskabere, der arbejder i genren af surrealisme, og Federico Garcia Lorca, der gik over i historien som en af de mest fremtrædende digtere i Spanien.

Bortvist fra Kunstakademiet, den unge kunstner Dali male hans egne tog ikke skjule, der tillod ham i sin ungdom til at organisere deres egen udstilling, som blev besøgt af den store Pablo Picasso.

Den muse af Salvador Dali

Selvfølgelig, hver skaberen har brug for en muse. Dali var Gala Eluard, den tidligere på tid bekendtskab med den store surrealist gift. Dyb, altopslugende lidenskab blev afsæt for pleje af sin mand for Gala og aktiv kreativitet for de fleste af Salvador Dali. Beloved begyndte at surrealist ikke kun inspiration, men også en slags manager. Takket være hendes indsats, blev arbejdet med Salvador Dali kendt i London, New York og Barcelona. Ære være kunstneren erhvervet en helt anden skala.

berømmelse lavine

Som det sømmer sig enhver kreative karakter, kunstneren Dali er under konstant udvikling, stræbe fremad, perfektionere og omdanne teknik. Selvfølgelig har dette ført til betydelige ændringer i sit liv, den mindste af dem var fjernelsen fra listen over surrealisterne. Dog er hans karriere ikke påvirket. Tusinder og derefter millioner af dollars udstilling vinder momentum. Bevidsthed om den storhed kunstneren kom efter udgivelsen af hans selvbiografi, kopier hvoraf udsolgt på rekordtid.

Den mest berømte værk

En person, der ikke kender en eneste værk af Salvador Dali simpelthen ikke eksisterer, men kun få kan nævne mindst et par af de store kunstner. Worldwide kreationer chokerende tal på kunst bliver holdt som æblet af et øje og viser millioner af besøgende på museer og udstillinger.

Salvador Dali mest berømte malerier malet næsten altid i en eller anden form for en bølge af følelser, på grund af visse følelsesmæssige udbrud. For eksempel blev "Selvportræt med Rafaels hals" skrevet efter dødsfaldet af kunstnerens mor, som var en gave til Dali psykiske traumer, hvor han gentagne gange anerkendt.

"Erindringens bestandighed" - en af de mest berømte værker af Dali. Det var fra dette, er der flere forskellige navne, lige så co-eksisterende i fine kunst kredse. På lærredet, i dette tilfælde den forseglede rum, hvor kunstneren boede og arbejdede - Port-Lligat. Mange forskere hævder kreativitet, der afspejler den øde strand i dette maleri den indre tomhed skaberen. Salvador Dalis "tid" (som også kaldes maleri) malet under indflydelse af "Camembert" smeltende ost, hvorfra måske var de centrale billeder af mesterværk. Uret erhverve lærredet helt utænkelige former symboliserer menneskets opfattelse af tid og hukommelse. "Erindringens bestandighed" - afgjort en af de mest dybtgående og tankevækkende værker af Salvador Dali.

En række kreative

Det er ingen hemmelighed, at de malerier af Salvador Dali er meget forskellige indbyrdes. Visse perioder i kunstnerens liv er særlige for denne eller hin måde, en stil, en bestemt retning. Ved den tid, skaberen af den offentligt udtalt: "surrealisme - det er mig" - er værker skrevet mellem 1929 og 1934. Til denne periode hører film som "William Tell", "Evening spøgelse", "Bleeding Rose" og mange andre.

Disse arbejde i et væsentligt forskellig fra det billede periode, begrænset i 1914 og 1926, hvor Dali Salvador hans kunst holdes inden for visse grænser. Tidlige værker mester epatazha karakteriseret stor ensartethed, regelmæssighed større ro til en vis grad, mest realistiske. Blandt disse malerier kan identificeres "Ferie i Figueres", "Portræt af min far", skrevet i 1920-1921, "Vis Cadaqués fra Mount Pani".

Salvador Dali mest berømte malerier og skrev efter 1934. Siden den tid, kunstnerens metode blev "paranoid-kritiske". I denne ånd, skaberen arbejdede indtil 1937. Blandt de skriftlige Dali på det tidspunkt den største kendte eksempel på maleriet "The kompatibel struktur med kogt bønner (forudanelse om borgerkrig)" og "atavistiske resterne af regnen"

For "paranoid-kritiske" periode fulgte den såkaldte amerikanske. Det var på dette tidspunkt Dalí skrev sin berømte "Dream", "Galarinu" og "Dream, inspireret af flyvningen af en bi omkring et granatæble et sekund før opvågnen."

Øget spænding gevinst af arbejdet i Salvador Dali med tidens gang. Under den amerikanske periode efterfulgt af en periode med nuklear mystik. Billedet "Unge Virgin Auto-misbrugt af Horns sin egen kyskhed," skrevet på dette tidspunkt. Det er skrevet "økumenisk koncil" På samme tid, i 1963.

Dali beroliger


Tiden fra 1963 til 1983 kritikerne kaldte periode med "den sidstnævnte rolle." Værker af disse år er mere stille end de tidligere. De observerede en klar geometri, meget sikker tidsplan er domineret af ikke flyder, smeltning, og klare og helt strenge linjer. Du kan fremhæve den berømte "Warrior", skrevet i 1982, eller den "Udseende ansigt af Afrodite af Cnidus i et landskab."

Mindre kendt Dali

Kun få mennesker ved, men Salvador Dalis mest berømte malerier arbejdede ikke kun på lærred og træ, og ikke kun med maling. Introduktion kunstneren Luis Bonyuelem ikke blot i høj grad bestemt den fremtidige retning for Dali, men også til udtryk i filmen "Den andalusiske hund", chokerende i sin tid publikum. Denne film blev en slags slag i ansigtet af borgerskabet.

Snart stien Dali og Bonyuelya spredt, men deres fælles arbejde er gået ind i historien.

Dali og chokerende

Selv udseendet af kunstneren siger, at er karakteren af dybt kreative, usædvanlig, og tendens til det nye, det ukendte. Dali aldrig været et ønske om en rolig, traditionel udseende. Tværtimod deres usædvanlige narrestreger han var stolt af, og på anden måde bruge dem til din fordel. Om sin egen overskæg, for eksempel, har kunstneren skrevet en bog, kalder dem "antenner til opfattelsen af kunst."

En af deres egne møder i et kapløb for at imponere Dali besluttet at holde i en dykkerdragt, med det resultat, at næsten kvalt.

Dali Salvador sætte deres kreativitet frem for alt andet. Den herlighed af kunstneren vandt den mest uventede, det mærkeligste måder, der generelt kan forestille sig. Han køber dollarsedler til $ 2, derefter sælge en bog om denne begivenhed for en masse penge. Kunstneren forsvarede retten til deres anlæg til eksistensen af deres ødelæggelse og drev til politiet.

Salvador Dali mest berømte malerier efterladt i stort antal. Men som minderne om deres mærkelige, uforståelige karakter og verdenssyn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.