Kunst og underholdningKunst

Karikatur - en satirisk afspejling af virkeligheden

Ordet "karikatur" stammer fra det italienske ord for overdrivelse. Den nuværende forståelse karikatur - en måde at eksponere upartisk objekt er i en sjov eller absurd formular. Tilsvarende latterliggørelse, indenlandske, social eller socio-politiske situation bekymrer samfundet.

udspring

En tegneserie i et menneskes liv optrådte mange århundreder siden. Det ser ud til, at billedet af virkeligheden på denne måde altid har eksisteret. Der var engang, hvor en karikatur, fortrinsvis politiske egenskaber, var strengt forbudt.

Verdens første kendt for os nu en karikatur - billede af Ramses III, trukket på papyrus mere end tre årtusinder siden. Selv i dag, det klare budskab i denne arv, synes uhensigtsmæssig og komisk forgæves Ramses, som befalet at male væggene i templet malerier af hans personlige liv. dette krav var for meget for de beskedne indbyggere i Egypten, så de sprøjtede deres utilfredshed, hvilket skaber en række satiriske billeder. Tallet pågældende er lagret i øjeblikket i British Museum.

En funktion af karikatur værker af tidligere epoker var signifikant forstørrede billede i forhold til kroppen af hovedet. På det tidspunkt virkede det meget sjov og morsom.

poetisk parodi

Da de fleste af den satiriske skildring af virkeligheden udtrykt i en kunstnerisk måde, betyder poetiske tegnefilm som en genre ikke eksisterer. Karikatur i digtene - en parodi af de berømte værker, der lægger vægt enhver ufuldkommenhed af originalen eller dens latterlige side.

Hertil kommer, vers karikatur - lidt quatrain forklare og supplere en satirisk følelse af tegneserie eller portræt.

For i dag poetisk satire har fundet bred anvendelse inden for status i sociale netværk, og bruges også som en "smarte ideer", tilskrives berømte mennesker. Ofte grundlag af sådanne parodier berømte digt er taget, som er ændret til at fordømme komisk side af enhver situation, ingen måde er forbundet med det indledende arbejde. Et slående eksempel på denne tegneserie:

"Frost og solen - en dejlig dag!

Blå himmel, frosten på hans ansigt ...

Du ville have været relevant i januar ...

Men i april ... ikke slutningen! "

Humor og Cartoon

Enhver karikatur skabt til at latterliggøre enhver situation. Men humor, ligesom latter, er anderledes. Oftest tegnere forventer en bitter smil på hans sande, omend overdrevet, billedet af virkeligheden.

Tegnefilm - sjove, ironiske, politisk eller socialt skarpe billeder. Det skal bemærkes, at de fleste ofte forårsager tegneserie smil, hvilket er en god og venlig kompliment kunstneren.

moderne karikatur

I dag i vores land, en karikatur er ikke officielt anerkendt som en genre, men alligevel svært at overvurdere den indflydelse af denne uformelle strøm på opfattelsen af virkeligheden. Karikatur - en måde at identificere og vise ufuldkommenheder har ikke kun en bestemt person, men også for hele samfundet. Under Den Store Fædrelandskrig tegnere støttede moral sovjetiske soldater, regelmæssigt frigive ironisk og satirisk nazistiske billede.

Karikere disse dage har en stærk personlighed, det har et klart politisk budskab. Oftest anvendes til tegnefilm billeder af berømtheder, sportsfolk og politikere. Moderne karikatur - en afspejling af den ytringsfrihed, som vokser, bliver hver dag mere og mere nødvendigt, mere presserende, mere akut, og allerede meget lig den humor af "store hoveder" fra tidligere år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.