Sport og FitnessFodbold

Marcelo Salas - chilenske fodbold tryllekunstner

Latinamerikansk land har altid været kendt for en masse fodboldstjerner. For mange af dem fodbold er blevet ikke blot et middel til indtjening, det er meningen med livet. Fra barnsben, mange drenge i dagevis jage bolden i gården, en hemmelig drøm om at blive en berømt fodboldspillere. I denne artikel vil vi tale om den mand, der skrev sit navn i sportslige historie og fik tilnavnet "The Matador". Hans navn er Marcelo Salas.

fødsel

Fremtidig legendariske atlet blev født den 24. december 1974 en lille chilenske by kaldet Temuco. Fra en tidlig alder Marcelo Salas begyndte at spille fodbold. I sin ungdom spillede han for holdet "Univesidad Chile", som holder sine hjemmekampe på Santiago. For en fyr var ganske vanskeligt, fordi hans forældre, venner og slægtninge, der bor i Temuco denne periode.

Bitterheden af skuffelse

Unge talentmassen - Marcelo, forsøgte at gå hjem mange gange. Han er meget længtes efter sit hjemland, og hans far havde ikke en væsentlig mulighed for at rejse hyppigt til ham i sådan en fjern hovedstad. Men på trods af sin unge alder, Marcelo Salas var godt klar over, at i sin hjemby for at lykkes ville være praktisk umuligt, og, modstræbende, fortsatte med at arbejde hårdt i træning.

I en alder af femten, formanden for "Temuco" hold lovede den fyr, der helt sikkert vil frigive det på banen i kampen med giganterne i landet mod "Colo Colo". I sidste ende, Marcelo var faktisk på banen, men som et menneske, fodre bolde.

Den første succes

Fanget i Santiago Marcelo Salas, er et billede af hvilke følger nedenfor, fast troede i den lyse fremtid. Og tro har båret frugt.

April 10, 1994 en meget vigtig begivenhed, ikke kun i livet i afspilleren, men hele chilenske fodbold. I sine 20 år, Marcelo forlod banen som spiller mod mester og scorede sit tredje mål i portene, og på de vigtigste arena i hele staten.

Hver Målet var en sådan en lille mesterværk. Bolden fløj ind porten forskellige vinkler. Således er der optrådte "Matador", som bogstaveligt talt blæste hele fodbold offentliggjort af deres udseende. Om ham folk begyndte at tale og skrive papirer.

Denne succes var ikke natten over. "Universidad de Chile" er blevet et dobbelt mester. Og den første linje i turneringen til denne klub ventet næsten et kvart århundrede. Salas blev sindssygt populære. Han var konstant venter fans T-shirts med det 11. nummer i butikkerne udsolgt i et snuptag. Men samtidig atleten vidste, at en succesfuld karriere kan kun udføres uden for landet, og han begyndte at tænke på de nye perspektiver.

Flytning til Argentina

I 1996 Marcelo Salas flyttet til en af de mest prestigefyldte hold i Sydamerika - "River Plate". Lokale journalister og offentligheden i begyndelsen ikke alt for venlige og tog en fodboldspiller ønsker ikke at anerkende hans åbenlyse talent. Og det er endda på trods af, at der allerede i det første spil, han scorede et mål i modstanderens net. Men den chilenske var i stand til hurtigt at kue skeptikerne og vise, hvad der er i stand til. Bogstaveligt talt hver overens med antallet af hans fans voksede, og resultaterne af hans team var mere end positivt. Tre år i træk det var en mester og vandt Super Cup i Argentina.

Afgang til Europa

Fans "River Plate" ikke er for lang til at nyde succesen af holdet som stjerner som Salas, vil de altid blive set i den gamle verden. For en atlet kæmpede sådanne giganter af europæisk-shirt som "Juventus", "Parma", "Milan", "Napoli".

Da det viste sig, Marcelo Salas - en spiller, der ved hvordan man laver det rigtige valg. På et vist tidspunkt i Buenos Aires, han var præsident for "Lazio" Serzhio Kranotti, der var i stand til at vinde over den chilenske i hans side. Romerne fodboldspiller udgifter ved køb af 18 millioner dollars.

I Serie A har atleten ikke tage for meget tid til at færdiggøre tilpasningen. Allerede i den første sæson, han naglet 11 mål i mesterskabet og 8 i cup-kampe. Med romerske krigere fodbold fodboldspiller vandt Pokalvindernes.

Så træner for hovedstaden hold, Sven-Göran Eriksson er meget glad for, at han har sådan en angriber. Ifølge træneren, i Salas fik godt som de tekniske færdigheder og evnen til at konkurrere om stillingen. På trods af at den chilenske vækst er lav og har ikke meget muskelmasse, er det forholdsvis nemt skubbet ind mellem forsvarerne, at opnå den ønskede position på banen.

Hertil kommer, Marcelo Salas, hvis biografi er fuld af en række af sejre, har en anden fantastisk kvalitet: uanset hvor han spillede, han får altid holdet mester af landet.

I 2001 den chilenske gik til "Juventus". Med dette hold nåede han i 2003 Champions League sidste år.

udmærkelse

Forud for at være i Italien, Marcelo modtaget "Golden Ball" af uruguayanske sport udgave af El Pais i nomineringen "Det bedste Sydamerikansk fodbold." Denne pris var velfortjent, hvilket blev bekræftet af to scorede mål i vinteren 1998 i Englands porte. Denne dobbelte derefter hjalp Chiles landshold at vinde en virkelig historisk sejr over forfædre fodbold, og på deres eget felt (spillet blev afholdt på den legendariske stadion "Wembley").

Generelt for hans landshold Marcelo Salas, de bedste mål, som du kan se i videoen, og gentager i dag, jeg har brugt 70 kampe mellem 1994 og 2007. I løbet af denne tid lykkedes det ham at score 37 mål. Generelt Marcelo - det er den spiller, der ofte kan afgøre udfaldet af kampen egenhændigt.

I november 2008, den fodboldspiller annoncerede i slutningen af hans atletiske karriere. Hans sidste hold var "Universidad de Chile".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.