Mad og drikkevarerDrikkevarer

Sådan brygge briar?

Hyben er ikke kun den spirende busk af slægten af Rosaceae, der fascinerer vores ydre skønhed og duft af blomster. Det er også en af de mest nyttige planter, der har medicinske egenskaber. Før hvordan at brygge rose, bør du vide, at den helbredende det gør ikke kun bær, men dens kronblade, frø og rødder.

Det skal bemærkes, at der fra hofterne, udover den sædvanlige bouillon, koge te og urtete, samt fra sine kronblade tilberede en lækker marmelade, som bevarer alle helbredende egenskaber. Og fordelene ved denne plante er kendt, selvfølgelig, alle uden undtagelse.

Men for at spare så meget som muligt alle fordelene ved sin C-vitamin-rige frugt, skal du være i stand til og ved, hvordan man kan gøre hyben korrekt. For at gøre dette skal du bruge en vis andel af vand og frugt. Det bør være strengt 1:10.

Selve processen med madlavning er ganske let, men det tager en masse tid. Så tage 100 gram frugt og omhyggeligt male. Sæt dem i en lille termokande og fyldes med kogende vand. Lad i ca. 7 timer, og efter en bestemt tidsperiode en drink kan indtages sikkert.

Til fremstilling af de bouillon hofter, som vil være mere komplet næringsstoffer nødvendige frugter pre kog i en gryde, en forseglet låg. Madlavning være ca. en time, om nødvendigt, hælde vand i de ønskede andele. Bouillon bør brygge i 12 timer.

at filtrere den resulterende sammensætning efter dette tidspunkt. Det anbefales at drikke før et måltid en glas. For børn - det er helt nok, og et halvt glas af afkog.

Alle infusioner og afkog af vilde rose fremstilles efter samme princip, men der stadig er nogle forskelle. For eksempel kan man fremstille en infusion af 100 gram knuste eller mosede frugter og 1 liter vand. Pre-koge det er ikke nødvendigt. vil simpelthen hælde frugten af kogende vand og sende det til 12 timer i en lukket beholder på et mørkt sted at gøre en afkog af det nuværende og absorberede alle de næringsstoffer.

Denne proces er helt enkel, men hver husmor og mor bare skal vide, hvordan man laver hyben. Efter alt, vil han ikke blot blive en assistent i behandlingen af mange sygdomme, men også tjene som en glimrende forebyggelse af forskellige sygdomme. Anvend det med succes kan både voksne og børn.

Det er ikke vigtigt, hvilken vej du brygger Briar. Den vigtigste ting at huske på, at hver ret i forberedelsen af infusioner skal lukkes tæt. Fordi luften, som trænger ind i hullerne ødelægger vitamin C.

Forbered infusion er ganske enkel, og hvordan man laver te fra hofterne ikke ved alt. For det første at forbedre smagen og vitamin og mineral præparat kan være blandede hofter i lige store dele med solbær eller røn.

Te tage 2 teskefulde blandingen og hæld 1,2 liter kogende vand. Lad det sidde i ca. en time (fortrinsvis i en termokande). Derefter stamme blandingen. Te er klar, tilsættes til at smage sukker eller honning. Denne te (1,5-2 kopper om dagen) vil give din krop med det daglige behov for C-vitamin og et kompleks af værdifulde mineraler.

Sådan brygge rose, nemlig hans frugt, har vi allerede diskuteret. Det er værd at bemærke, at der er meget værdsat afkog af rødderne af denne busk. Til dets fremstilling hæld 2 spiseskefulde fint iskroshennyh rødder glas koldt vand. Bring til kogning og koges i 15 minutter over meget svag varme. Lad sidde i 45 minutter.

Dette bouillon er lavet af rødderne gravet kun i det sene efterår, og anvendes til behandling af gigt og nyresten. Det anbefales at drikke 3 gange om dagen i en uge for en glas.

Brew briar nogen, den mest hensigtsmæssige måde for dig, og berige din krop med vitaminer og mineraler så nyttige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.