FormationVidenskab

Loven om energiens bevarelse - hjørnestenen

I deres daglige aktiviteter en person bruger forskellige energi: termisk, mekanisk, nukleare, elektromagnetiske, etc. Men mens vi vil overveje eneste af sin form - mekaniske. Især fra synspunkt fysikkens historie, det begyndte med studiet af den mekaniske bevægelse, styrke og ydeevne. På et tidspunkt for dannelse af videnskab var at opdage loven om energiens bevarelse.

Når man overvejer de mekaniske fænomener ved hjælp af begreberne kinetisk og potentiel energi. Det blev fastslået eksperimentelt, at den energi ikke forsvinder helt, fra en type til en anden, viser det sig. Vi kan antage, at det, der blev sagt i den mest generelle form formuleret loven om bevarelse af mekanisk energi.

For det første skal det bemærkes, at summen af potentiel og kinetisk energi af kroppen kaldet mekanisk energi. Yderligere er det nødvendigt at huske på, at loven om bevarelse af den totale mekaniske energi er gyldig i fraværet af eksterne foranstaltninger og yderligere tab som følge, for eksempel overvinde modstanden kræfter. Hvis nogen af disse krav er blevet krænket, så den energi, der vil ske forandring af sit tab.

Den enkleste eksperiment for at bekræfte disse randbetingelser, kan alle holde deres egne. Saml bolden på banen og lod ham gå. Hit gulvet, vil han springe op og derefter igen at falde til gulvet, og hoppe igen. Men hver gang højden af sin anledning vil være mindre og mindre, indtil bolden vil stå ubevægelig på gulvet.

Hvad vi ser i denne oplevelse? Når bolden er stationær og er i en højde, det har kun potentiel energi. Når efteråret begynder, han har fart, og dermed er der kinetisk energi. Men da faldhøjden hvorfra bevægelsen begyndte, bliver det mindre og dermed bliver mindre end den potentielle energi, det vil sige, den omdannes til kinetisk energi. Hvis vi foretage beregninger, viser det sig, at den energi værdier er ens, hvilket betyder, at loven om energiens bevarelse under sådanne betingelser udføres.

Men i et sådant eksempel er der to forstyrrelser tidligere etablerede betingelser. Bolden bevæger sig i luften og omgivet møder modstand fra hans side, uanset hvor lille. Og den energi brugt til at overvinde modstand. Hertil kommer, at bolden kolliderer med gulvet og afvisninger, dvs. han føler det udadtil, og det er den anden overtrædelse af randbetingelser, som er nødvendige for at loven om energiens bevarelse var retfærdig.

I sidste ende, bolden hopper stoppe, og det vil stoppe. Alle tilgængelige indledende energi vil blive brugt på at overvinde luftmodstanden og ydre påvirkninger. Dog vil udover transformation af energi gøres arbejde for at overvinde de friktionskræfter. Dette vil føre til opvarmning af kroppen. Ofte brændværdien er ikke særlig stor, og det kan kun afgøres i målingen præcisions-instrumenter, men sådan temperaturændring der.

Ud over mekanisk, er der andre former for energi - lys, elektromagnetisk, kemikalie. Men for alle former for energi, det er rigtigt, at en form for en overgang til en anden, og at der i disse transformationer den samlede energi af alle typer forbliver konstant. Dette bekræfter den universelle karakter af bevarelsen af energi.

Her må vi konstatere, at overførslen af energi kan betyde tab af hendes ubrugelige. Dokumentation af mekanisk fænomener af opvarmningsmediet er omgivelses- eller interagerende overflader.

Således er en simpel mekanisk fænomen tillod os at afgøre, hvilken lov om energiens bevarelse og randbetingelserne for at sikre dens gennemførelse. Det blev konstateret, at den energi konverteringen udføres i enhver tilgængelig form en anden og sagde opdaget universelle lov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.