ComputereComputerspil

Sådan indtaste koder for "The Sims 3" til brug for

I computerspil er meget udbredt snyd. Det kan være skadeligt, når de anvendes til at opnå en fordel i forhold til andre spillere, eller harmløs, når en gamer skaber blot for sig selv de særlige forhold, der absolut ikke påvirker de andre spillere. Naturligvis de snyder sig selv kan varieres - i første omgang, er meget almindelige koder, der er integreret i selve spillet, det vil sige, når du trykker på en bestemt tast eller en kombination af, vises der et vindue, hvor du kan indtaste koderne. Tryk derefter på Enter-knappen, og koden er aktiveret. Også i nogle spil, der er udviklertilstand eller debugging, hvilket resulterer i aktivering af hvor du får adgang til et meget bredere muligheder. Og, selvfølgelig, for ikke at nævne de trænere - individuelle programmer, der tjener til at erstatte værdierne i koden i spillet, hvis det ikke giver de standard snydepelse. I denne artikel vil du lære om, hvordan du indtaster koderne for "The Sims 3" - til brug i første omgang, da de har spillerne ofte har vanskeligheder.

Spillet "The Sims 3" og behov og Sims

Gamere, der ikke havde spillet i "Sims" -serien, kan stille spørgsmålet om, hvorfor har vi brug koderne for "The Sims 3" for behovene? I dette tilfælde bedre til at fortælle alt i orden, og begynde med en kort beskrivelse af spillet. "The Sims 3" - det er en virkelige liv simulator, hvor du tager kontrol over en eller flere simmere - tegn, som du vil styre. Du behøver ikke have til opgave at ødelægge fjenden, fange base eller slot, stjæle fortrolige data. Din opgave - at sikre et lykkeligt liv din simmer og hans familie. Du vil være i stand til at købe møbler i huset for at foretage reparationer på samme tid uddannelse din karakter, arrangere det til at virke, og fremme ad karrierestigen. Han vil også være i stand til at stifte bekendtskab med nye figurer, der bor i nabolaget, venskaber og endda finde kærligheden. Men tingene er ikke så simpelt - du nødt til at se en masse nuancer, Chief blandt dem - behov. Din simmer har et sæt af basale behov som du har brug for at møde - en karakter har brug for mad, søvn, underholdning, kommunikation, hygiejne, komfort og selvfølgelig, rettidige ture til badeværelset. Alle disse behov kan opfyldes på forskellige måder, men de alle falder støt over tid, og du skal passe på, så de alle var tilfredse. Generelt er det ikke meget nemt - for ikke at tale om, hvordan man finder tid til at arbejde, uddannelse eller kommunikation. Det er af disse situationer og har brug for koderne for "The Sims 3" for behovene.

Hvordan deltager koder

Hvis du er interesseret i koder for "The Sims 3" for behovene, så skal du først finde ud af præcis hvordan dette spil snyder indtastes, i princippet. Faktisk her de integreres, det vil sige, at du ikke behøver at downloade yderligere software for at aktivere dem. Du behøver kun at trykke samtidigt på Ctrl, Shift, og C, hvorefter den øverste del af skærmen et vindue vises, hvor du kan indtaste datoerne for dine koder. Men hvis du undersøger liste over grundlæggende cheat til "The Sims 3", det vil ikke finde noget relateret til dine behov. Faktum er, at koden kapaciteter i dette tilfælde er meget begrænsede, så du er nødt til at bruge ekstra debug-mode, der skal bruges i "The Sims 3" koder til opførelse, samt andre avancerede funktioner.

debugging-tilstand

Naturligvis mange spillere ønsker at vide, hvordan til at indgå i den "The Sims 3" koder til opførelse eller behov. Svaret ligger i det faktum, at kodeksen som sådan ikke eksisterer - der er kun en debug-mode, hvor du får en masse flere muligheder end blot selve spillet. Denne tilstand bruges i test for at verificere projektet for fejl, ikke opmærksomhed i det mindste for de samme behov. Så hvis du også ønsker at slå dem fra - du skal køre denne tilstand. Du vil ikke bevidst modtage oplysninger om, hvordan du åbner et vindue for indførelsen af koden - du får brug for det. I det du nødt til at registrere TestingCheatsEnabled sandt, og tryk derefter på Enter, og så får du næsten ubegrænsede muligheder i spillet. Du kan indtaste koder "The Sims 3" til livet, at bygge videre på de behov, og så videre.

Ved hjælp af postkasse

Når debug tilstand er aktiveret, dine vigtigste mål - er en postkasse. Som det er blevet sagt før, i dette tilfælde, du behøver ikke nogen kode "Sims 3". Deaktivering behov er som følger: skal du klikke med musen på postkassen på samme tid holde Shift-tasten nede. Som et resultat af denne handling på skærmen, vil en dialogboks vises som i et normalt spil, hvor du kan vælge en række forskellige muligheder. Med denne chip kan du gøre meget - for at vælge en karriere, til at erhverve øjeblikkelige venner, gør alle omkring glade og så videre. I "The Sims 3" koder på objekter aktiveres også kun i debug-mode, så det vil være meget nyttigt for dig, hvis du ønsker at imponerende udvide funktionaliteten af dit spil.

invaliderende behov

Men nu vi taler specifikt om de behov, der kan forstyrre spilleren at få glæde af denne simulator. For at gøre dette, behøver du ikke i "The Sims 3" koder - slukke krav kan være et enkelt museklik. Forårsager dialogboksen gennem postkassen, kan du ret hurtigt finde det ønskede punkt, som er så og vil blive kaldt "Deaktiver behov." Klik på det, og alle de tegn, der er i dit hus, ikke længere vil ændre skalaen på ingen af de krav. Således du spare dig selv fra irriterende rutine og vil være i stand til at gøre mere vigtige ting.

Skiftende behov niveau

Denne metode helt deaktiverer karakter behov inden for samme hjem. Men hvad gør man hvis man ikke ønsker at deaktivere behovene hos alle tegn? Eller, endnu vigtigere, bare ønsker at opfylde dem med det samme? I dette tilfælde, du har brug for en anden funktion debug-mode - den øgede anvendelse af løbere. Faktum er, at du kan påvirke direkte ned på omfanget af ethvert behov. Vælg for eksempel sult, skal du trække den til højre, og din karakter bliver mæt, skal du trække den til venstre, og han er allerede lider uden mad. Generelt kan du bruge denne funktion, som du ønsker.

Andre funktioner tilstand Debug

Så du ved, som i "The Sims 3" for at deaktivere karakter behov, eller at ændre dem til det bedre eller til det værre. Du bør dog forstå, at dette kun er debug-mode er ikke begrænset. I "The Sims 3" har en masse muligheder, som du kan udforske - forestille hvordan man kan øge deres antal, hvis du også aktivere debug-mode.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.