ComputereComputerspil

"The Witcher 3": hvordan man spiller gvint, hemmeligheder, koder, sjældne kort

Den tredje del af kult spillet var verden i 2015 og straks blev populær blandt fans og nytilkomne trilogi. Plottet igen bringe en masse spænding og overraskelser til spillere, samt indføre nye spændende passager. Men her er hvad gamere altid har problemer, så det er med en mini legetøj - "Gvint".

Introduktion til "Gvintom"

De to tidligere versioner af poker og glæder os med knoglerne, nu er der en mere kompliceret etape i afleveringer "The Witcher 3: Wild Hunt" - "Gvint". Dette kort puslespil er en separat opgave, der passerer det, gamer vil få en masse "boller". Lær reglerne kan være i jagten "Lilac og stikkelsbær": der er en klog lærd hat hjælper alle begyndere at håndtere denne udfordring. Det er i øvrigt værd at bemærke, at dem, der spiller smag, venter på en massiv turnering i Novigrad.

I trilogien, "The Witcher 3" spil "Gvint" kan være bekendt for dem, der elsker den berømte fra Blizzard Entertainment - "Hearthstone". Der er kort af enheder, er styrken af hvilket målt i point. Point akkumuleres, derved minde har blackjack. Og nu, med henblik på aftale med rollespil RPG "The Witcher 3": hvordan man spiller gvint og hvad hemmeligheder skjuler denne sjove.

Kort samling

Først og fremmest præsenteres i 4 grundlæggende sæt og et ekstra i spillet "Witcher 3" kort til "Gvinta". Efter uddannelse på Alderta Geerta, vises et nyt job i tidsskriftet - at indsamle en komplet samling af "The Witcher 3". Maps til "Gvinta" vil du være i stand til at indsamle gambling kampe med fans, takket være særlige opgaver, såvel som at købe dem fra kromanden Velen, Novigrad, Skellig og Ochsenfurt.

Som et resultat, over tid vil du få den fulde samling, som indeholder 180 kort: det omfatter 37 stykker for dæk i "Northern Kingdom", "Nilfgaarda" og "Skoya'taeli"; 40 - gælder for indsamling af "monstre", og de resterende 29 - er i indsamlingen af "Neutral" og "Special". Start af spillet, først og fremmest, er du nødt til at kæmpe med "Northern Kongerige". Fik et niveau og stadig sværere modstandere, skal du bruge en kraftfuld kort. Hvis du ikke bruge tid på at indsamle og jagter de få enheder, ved level 12 kan du nemt samle flere to dæk "Nilfgaarda" og "Skoya'taeli".

Men over tid, vil du føle vanskeligheder i kampen mod bogen "Beast". Og så vil der være behov for at indsamle en komplet samling. Men før vi går over til det vigtigste spørgsmål i spillet "Gvint" "The Witcher 3": hvor man kan finde kortet, lad os se på og undersøge alle eksisterende dæk.

hoveddækket

Den første og mest afbalancerede kræfter på dækket - "Kingdom of the North" Der er tre "spioner" og nogle andre enheder, der kan fordoble dine point, også har et valg af et ekstra kort efter runden. Den største styrke denne samling er tilstedeværelsen af en katapult.

"Skoya'taeli" - dæk alfer. Få mennesker elsker denne samling, som det ser ud ved første øjekast en enkel og svag, men i virkeligheden, i de rigtige hænder, kan det besejre enhver modstander.

Deck "Nilfgaarda" - kraftig nok, indeholder ud over de tre "Medica" er også 4 "spioner". Der er et stort antal "tiere" og stærke nok enheder i alle tre rækker.

Men den mest kraftfulde og avancerede anses dæk - "Udyret" Samlingen selv er meget vanskeligt både for dig og for modstanderen. Det eneste, der kan styre alle de monstre - det er "Frost". Men da det er en sjælden trylleformular, i mangel af det bliver nødt til at stole på held. Nå, før vi beskæftiger os med et af de vigtigste spørgsmål i trilogien "The Witcher 3" hvordan man spiller "Gvint", lad os lære om de typer af kort.

korttyper

Ud over de eksisterende dæk skal dele hele samlingen i tre typer: den soldater, artilleri og pile. Ud over sine centrale opgaver, kan de gives yderligere beføjelser.

Særlige kort eller magi har ingen point efter kamp, men kan påvirke alle enheder. "Frost", "The Mist", "Rain" eller "Klart vejr" vil medvirke til at reducere den kraft af soldater eller for at fjerne eventuelle vejr magi. Men på trods af deres styrke, der bør tages i betragtning, og at disse effekter vil hook ikke kun fjendens kort, men også påvirke din, så de bør anvendes i særlige tilfælde.

Maps ledere - det er det lille antal. Typisk, i hvert dæk er kun én leder. Desuden dens evne kun bruges én gang i hele spillet.

Men at kende svaret på spørgsmålet om spillet "Gvint" "The Witcher 3": hvor man kan finde kortet heroisk, vil du have på en gang. Dette er den mest kraftfulde enheder, og bare købe dem eller få oprindeligt det ikke lykkes, men han ønsker. Card-helte kan vinde mod andre konkurrenter eller i sekundære job.

gameplay

Lær nogle grundlæggende oplysninger, er det nødvendigt at beskæftige sig med de vigtigste spørgsmål om vores rolle i RPG "The Witcher 3". Sådan at spille "Gvint" at kende alle de ovenstående kendsgerninger - meget enkel. Inden du begynder spillet, skal du gøres op. At vælge den første leder af flokken og tilføje mindst 22 unikke kort af forskellig værdi.

For dine dæk bliver nødt til at tilføje yderligere 10 specielle enheder / magi og slå ind på en rejse. Lige vilkår er repræsenteret af flere områder: den tre af jer og tre af fjenden. Den første række er fyldt med nærkontakt enheder, den anden - langtrækkende og den tredje - belejringen. Som du allerede ved, kan særlige kort påvirke hver af linjerne. Rundt for at vinde den, der får flest point. Festen fortsætter i tre faser, hvoraf du skal vinde mindst to, for at fuldføre sejr.

Ligegyldigt hvor meget du score kort til hjemmet dæk, først vil du kun har 10 tilfældige. Et par af dem vil du være i stand til at ændre sig, med resten bliver nødt til at engagere sig i kamp. Den første skridt tilhører den spiller, der smiler formue. Dernæst når du starter en kamp på det samme kort. tilføjes kampstyrke, og dermed gøre det samlede antal point. Generelt i "The Witcher 3", der passerer "Gvint" - en forholdsvis simpel test, det vigtigste først grundigt forstå og forstå princippet om dette online sjov.

Vi søger kort

Så for at besvare spørgsmålet om spillet "The Witcher 3": hvor man kan købe kort til "Gvinta", hvilket betyder, at fortælle de mest interessante og væk fra gamer de bedste indtryk og levende følelser. Alligevel kan et par steder og fortælle dig en hemmelighed. Sjældne kort er spredt over hele riget, og af hensyn til dem vil have en god kamp med skurke.

"Northern Kingdom" du kan tage et par quests, for eksempel, er opgaven "Spillere Velen" vil bringe dig en kraftfuld kort "Vernon Roche", med magt af 10. Mission "farligt spil" tilbyder efter passage penge eller enhed, selvfølgelig, vælg "Yang Natalis" med kraften fra 10. af den måde, den søgen "Gvint: spil i Novigrad" også produceret en fremragende sjælden kort for dig.

"Nilfgaard" giver også mulighed for at konkurrere i ovenstående quests for sjældne kort: "Summer of Gulet", "Morvran Vorhis" og "Fringilya Vigo." Hver af disse enheder har også den effekt på 10, og vil være nyttige i din samling.

Hertil kommer, at slå Stephen "Oksenferte" efter et par interessante quests, du indsamler usædvanligt neutralt kort, magt som kan være op til 15. Generelt kæmpe og få en belønning for deres indsats.

spændende tilføjelser

Før vi går videre til at afsløre nogle af de funktioner værd at nævne om tilføjelser til spillet "The Witcher 3:. Hjerte af sten" "Gvint" i denne gave vil udvide sig lidt og blive endnu mere sjov. Her er du endelig møde nye modstandere, og endda være i stand til at få en unik kort. Og hvis du beslutter at købe et supplement ikke er i elektronisk form, der sammen med en kasse i den mail, du vil komme to reelle dæk for at spille "Gvint".

"Gvint" og dens små hemmeligheder

Og nu tættere på hemmelighederne, der i første omgang du har svært ved at håndtere nogle rivaler, det er muligt "ved en korsvej" købe et sæt af "øverstkommanderende horn" på grund af det dobbelte kraftenhederne i samme række. Glem ikke kortet "Scarecrow" -Refund nyttige enheder kan du drastisk ændre udfaldet af spillet.

Husk, at "Gvint" - en ganske vanskelig puslespil, og i første omgang, især bukke under for en modstander, kan du slå fjenden alle stærke kort, om deres svage enheder. Og selv om det i første runde, vil han vinde, skal du ikke fortvivle straks, fordi så vil det simpelthen ikke har noget at afværge dine stærke krigere.

Normalt Vejrkort at holde sig til slutningen af spillet. Men glem ikke, at disse er skadelige besværgelser og fjendtlige enheder, og derfor vil hjælpe dig med at vinde den runde, selv om, efter din mening, er gået tabt. Må ikke give efter, og kæmpe til det sidste.

Hvis du fik en modstander med en samling af "Monsters": bare du ikke fortvivle. På trods af, at dækket kan godt ked dig, mod hende har fremragende kontrol: fortryllelsen "Frost". Brug også så mange bueskytter, artilleri og vejrkort. Dette dæk er perfekt klare alle de krigere "Monsters" og vil føre dig til sejr.

Snigende og klog sjov

"Gvint" - dette er ikke et spil-balance. Her kan du helt styre "spion". Hvis denne enhed tager dig en tredjedel af pakken, takket være to ekstra kort efter hver tur, "Spy", du udfylder i antallet af soldater i hånden og kan besejre en modstander efter vægt.

Dybest set, er det let at forstå den rolle kampfly i "The Witcher 3" hvordan man spiller "Gvint". Vigtigst er det, husk at denne snigende og klog puslespil. Der er behov for en reel strategi til at tænke igennem bevæger forud for fjenden at vinde og få en belønning for deres indsats. Spil og vind! At være sammen med dig kraften i The Witcher!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.