SundhedSygdomme og betingelser

Rectocele - hvad er det? Årsager, symptomer og behandling af rectocele

I mange kvinder, er processen med levering i forbindelse med en række skader og patologier. En af dem er en rectocele. Hvad er det?

generelle oplysninger

Rectocele - er en almindelig lidelse karakteriseret ved fremspring endetarmsvæggen ind i den vaginale område. Denne patologi er ledsaget af forstoppelse og nedsat afføring proces. Rectocele er en manifestation af den svage bækkenbund hos kvinder. I markant fremspring, når behandling med kost og narkotika ineffektive, er kirurgisk indgreb er påkrævet.

Ifølge statistikker, er forekomsten af rectocele stærkt forøget i løbet af de seneste par år. De fleste af patienterne er nødt til at føde for at give mere end 45 år. I vores land denne sygdom i dag betaler meget lidt værdi. Ofte kvinder nødt til at arbejde omkring et par eksperter til at finde en kvalificeret læge beskæftiger sig med bækken prolaps og rectocele.

Hvad er denne sygdom?

Blandt de vigtigste årsager til sygdom lægerne kalder den svage muskler og ledbånd i bækkenbunden. I processen med levering skridtet oplever stor stress. Det bløde væv i bækkenet gradvist strakt. Mange kvinder allerede på dette tidspunkt begynder dannelsen af rectocele. Med alderen er styrken af bækkenbundsmusklerne tabt. Skillevæggen mellem tarmen og skeden bliver meget tynd. Den støtte mellemkødet kan ikke fuldt ud holde den. Under hver handling af afføring endetarmen begynder at falde ud i det vaginale område.

Bøje den forreste kropsvæggen gradvist øges. Patologi tager form af en pose, der kan hænge ud fra vagina. På baggrund af disse ændringer forstyrret processen med afføring, beholdt afføring i fremspringet. Kvinde tvunget til at skubbe hårdere. Som et resultat af rectocele størrelse stiger eksponentielt, der forstoppelse. Således er en ond cirkel dannet.

Undertiden sygdommen går rectocele med prolaps af endetarmen. Væggene i nederste del af kroppen af afdelingen begynder at bule frem til at danne en pose. Oven i dem kan hænge slippe ud slim. I dette tilfælde er endetarmen består som en harmonika. Sådanne store ændringer er årsag til den handling af afføring lidelser og kræver kirurgisk indgreb.

Selvstændigt bestemme rectocele?

Symptomerne kommer gradvist. De er ikke livstruende, så mange er ikke travlt med at søge hjælp fra en læge. Det første tegn på sygdom - langvarig forstoppelse. I dette tilfælde, at patienten havde normale begær i et toilet, men at tømme tarmen er meget vanskelig. De bekymre alvoren i anus og følelsen af tilstedeværelsen af et fremmedlegeme.

Mange kvinder i denne fase af sygdommen er ikke mistænkt for alvorlige krænkelser. De foretrækker at ty til at bruge afføringsmidler eller udrensning lavementer. Nogen tid senere, er der behov for manuelt at tildele under afføring. Intensiv belastende indebærer slimhinde traumatisering analkanalen. Som et resultat, udvikling co Proktologi sygdomme (kroniske hæmorider, fistler, anal sprækker), som hærder i hjemmet er ikke mulig. Stagnation af afføring nogle gange fremmer dannelsen af inflammatoriske forandringer som er ledsaget af feber og forgiftning syndrom.

Klassificeringen af den patologiske proces

Sygdommen tilhører gruppen langsomt nuværende kirurgiske patologier. Afhængigt af forekomsten af visse patologiske lidelser, der er tre grader rectocele. Hver af dem er forskellig karakteristisk klinisk billede.

  • Rectocele 1 grad er meget sjælden. Patologi er normalt påvises ved en tilfældighed under en rutinemæssig undersøgelse. Typiske symptomer på sygdommen er fraværende.
  • Rectocele 2 grader anderledes udviklede kliniske billede. Patienter klager over ubehag i perianale region, med afføring problemer.
  • For grad 3 rectocele karakteriseret ved tab af tarm ud over den vaginale kanal. Patienter påvirkes således af fækal inkontinens, forstoppelse. Sex ledsaget af smertefulde ubehag.

Der er også en diagnostisk klassifikation rectocele. Hvad er det? Afhængigt af resultaterne af ray imaging, udsender visse sygdomskategorier. For eksempel er fremspringet på op til 20 mm betragtes minimal. Kritiske parametre er fra 40 mm og mere.

lægeundersøgelse

Diagnose af rectocele (foto patologi tidligere præsenteret i denne artikel) normalt ikke skabe problemer. Hvis du har mistanke om, at denne sygdom er påkrævet Proctology undersøgelse. På fysisk undersøgelse, vurderer lægen fremspringet størrelse, sin position i forhold til andre interne strukturer.

For at tydeliggøre den diagnose, især når operationen er planlagt, en mere seriøs undersøgelse. Først udnævnt defekografiyu. Denne undersøgelse giver mulighed for real-tid til at studere processen med afføring. Til dette formål rektum injiceret gummislange med en ballon. Så det er fyldt med pastøs masse, som er klart synligt på røntgen. En kvinde siddende på en speciel stol og bede om strammere som den handling af afføring. Under hele processen lægen overvåger ved hjælp af X-ray skærm.

Det er obligatorisk diagnostik ikke kun anatomi, men også de funktioner af organer i bækkenbunden. For at gøre dette, udføre anorektale manometri. Sådan en undersøgelse for at bestemme virkningen af musklerne i mellemkødet og uregelmæssigheder i deres arbejde. Nogle gange anorektale manometri fundamentalt ændrer den indledende behandlingsplan.

traditionelle behandlingsformer

rectocele behandling i de tidlige stadier af udvikling involverer anvendelsen af konservativ behandling. De er designet til at normalisere tarmfunktionen og eliminere de associerede inflammatoriske sygdomme. Til dette formål anvender en række lægemidler: osmotiske laksativ handling, prokinetiske midler, eubiotiki. Præparater bør ordineres af en læge under hensyntagen til den generelle tilstand af patienten og resultaterne af diagnostiske test.

Starte behandling rectocele er nødvendigt at regulere tarmfunktionen. Det anbefales at udskifte den sædvanlige ernæring mere streng diæt. Det er tilrådeligt at spise fiberrig kost (grøntsager). Drikke regime kræver også justering. Den dag anbefales at drikke mindst to liter rent vand. Hvordan virker det? Cellulose og øge mængden af flydende afføring, hvilket gør dem blødere konsistens. Som et resultat af afføring frit det bevæger sig gennem tarmene og ud hurtigere.

operative indgreb

Den mest effektive metode til behandling af rectocele - drift. Anmeldelser af mange læger anbefaler følgende for at ty til kirurgisk indgreb er nødvendigt i det andet og tredje fase af udviklingen af den patologiske proces.

Essensen af operationen reduceres til fjerne fremspring tarmen, og fastsatte frontvæggen og styrke rectovaginal skillevæg. Kirurgisk adgang til det berørte område kan tilgås gennem vagina, mellemkødet eller bughulen. Når det udtrykkes patologiske forandringer i lokaliseringen af bækken eller ledsagende sygdomme (hæmorider, anal fissure) holdt en kombineret operation. Det indebærer en samtidig korrektion baggrund sygdomme.

Det bruges også i medicinsk praksis endoskopisk behandling af rectocele. Anmeldelser om denne metode til operation i de fleste tilfælde positive. Ud over fjernelse af defekter på tidspunktet for kirurgi, lægen indstiller mesh implantatet. Den er fremstillet af inerte materialer, hvilket reducerer risikoen for udvikling af allergi og infektiøse komplikationer. Moderne teknologi er med til at klippe ud implantater med høj præcision. Deres anvendelse er med til at styrke området og rectovaginal bækken ledbånd. Efter en sådan operation, patienter i to dage tilbage til et normalt liv.

Hjælp traditionel medicin

For information om hvordan man behandler rectocele vide folkemusik healere. Imidlertid kan ukonventionelle behandling ikke betragtet som effektiv, og ved sin støtte bør kun anvendes i den indledende fase af sygdommen. Opskrifter af traditionel medicin anbefales ikke at erstatte den behandling ordineret af lægen. De behøver ikke fjerne årsagen til sygdommen, og hjælpe med at reducere forekomsten af dens symptomer.

  • En fremragende middel mod forstoppelse betragtes som en vegetabilsk olie. Det anbefales at drikke på tom mave to gange dagligt i en spiseskefuld.
  • Ikke mindre nyttigt i tilfælde af problemer med afføring boghvede. For sin forberedelse du har brug for fire spiseskefulde korn blød i 350 ml yoghurt, orlov på hele natten. Om morgenen den færdige korn kan spises til morgenmad, og derefter ikke drikker og spiser ikke i en time. Sådanne fødevarer letter evakuering af afføring på grund af deres fortætning.
  • Til normalisering af afføring og styrke tarmvæggen er nyttigt at drikke sukkerroer saft med honning (forholdet 1: 1).

sygdomsforebyggelse

En af de mest ubehagelige sygdomme betragtes rectocele. Hvad er det for sygdommen, kan du forstå fra materialerne i denne artikel. Hvordan undgår det i at opstå?

Først og fremmest, er læger rådes til at følge arbejdet i mave-tarmkanalen. Det er nødvendigt for at undgå overspisning, forebygge forstoppelse. For at gøre dette, begrænse brugen af irriterende fordøjelseskanalen produkter, og for at overholde kosten. Fysisk aktivitet skal overvåges konstant. Til forebyggelse af rectocele kan udføre øvelser for at styrke musklerne i bækken og mellemkødet. De bør vælges med en instruktør i fysioterapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.