Sport og FitnessFitness

Hvad er bidende hvide amur og hvor at fange den?

Grass karper - en fisk, der adskiller sig fremragende smag. Det er hurtigt at få vægt og nåede en respektabel størrelse (kropslængde er 1,2 meter, og vægt - op til 30 kg). På det bid karper hvid, kan du gætte, at gøre opmærksom på sin naturlige kost. Han spiser kun vandplanter, og i store mængder. På dag ca. 1-2 kg / kg legemsvægt. Varigheden af denne fisk - fra maj til oktober.

Placering og tid fiskeri

Det er underforstået, at i de reservoirer, hvor der er masser af mad, græs karper fangst vanskelig. Derfor er det bedste tidspunkt for fiskeri - når vandet varmes op til 12-14 grader, og væksten af alger er ikke alt for intens. For det meste er det sene forår og den tidlige sommer. Disse fisk går også godt og efteråret, når vandtemperaturen varierer mellem 10-12 grader, og algevækst stoppet. I midten af sommeren, det tager en god lokkemad i den intense varme. "Hvad er bidende hvide amur, og hvordan man kan fange den?" - et andet spørgsmål. Denne fisk er meget forsigtig. Den optimale tidspunkt for fiskeri - tidlig morgen eller aften, selv om nogle farvande karper er aktiv hele dagen. Reedy kysten og et stort antal af bentiske planter tiltrække fiskene. Derfor er disse steder er ideelle til fiskeri. Placer Amor kan bestemmes ved brændingen og pigge, som han forbeholder klatring på jagt efter mad til overfladen.

Tackles til fange græs karper

Sort af gear er nu meget. Øjne løbe, og så opstår spørgsmålet: "Hvad gør fange græs karper" Til dette formål egnede spinding tackle. I foråret, når der er lidt græs, fiskene kan træffes på feeder. Effektiv sommer svømmerstangen. Amor går også godt på donk. Han hakker sultent, og når man spiller aktivt modstår, så tilbehør skal være stærk.

Agn og agn

græs karpe fiskeri succes afhænger af velvalgte og rigelige agn, der vil tillade langsigtet for at holde fiskene i det rigtige sted. Til dette formål, forskellige blandinger er velegnede til karper. Og det er muligt at bruge butikken købte lokkemad og lokker, og kog det selv på grundlag af rå majs og Makukha (solsikke måltid) med tilføjelse af æteriske og vegetabilske olier. En god effekt tilsætning til blandingen af små terninger (10x10 mm) med friske agurker fordi karper delvis dertil. Du kan bruge butikken købte kosttilskud, der stimulerer appetitten. Det skal forstås, at agn skal skabe uklarhed i vandet, men ikke mætte fiskene.

Bait græs karper

vegetabilsk pakning anvendes til fangst denne fisk. På det karper bider hvide er bedst, afhænger af betingelserne for en bestemt vandmasse. Som brugte lokkemad trådalger, aloe papirmasse (pigge slette), agurk æggestokke, unge majs skud. Hvad bider hvid amur ret stabil, så det er på dåse og almindelig majs. Krogen er du nødt til at holde et par korn. En god effekt er givet flydende lokkemad. Hovedreglen - lokkemaden ikke synke til bunds, og opholde sig i vandsøjlen. For at gøre dette, kan du kombinere det med Styrofoam bolde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.