Sport og FitnessFitness

Hængende af huden på hænderne. Øvelser for hænder, så huden ikke hænger

Den tynde hud i hænderne tilpasser sig ikke godt til fysiologiske forandringer i kroppen og til sidst hænger ned, bliver blabby. En sådan mangel kan ikke klare kosmetiske procedurer. Den eneste måde at selvstramme musklerne på, som vil genvinde deres tidligere skønhed og elasticitet, er motion. For at opnå resultatet er det nødvendigt at udføre regelmæssige øvelser for hænderne, så huden ikke hænger.

Hvorfor hænger huden?

Som regel står de fleste kvinder over for dette problem, end alderen har krydset tærsklen på 30 år. Den delikate hud på decollete, skuldre og hænder er først og fremmest aldrende. Hvad afspejles i udseendet af det rimelige køn.

Fænomenet er ikke fremmed for dem, der hurtigt tabte sig, i tide, tager ikke vare på ernæring og fugter kroppen. Huden har ikke tid til at tilpasse sig forandringer, taber dens elasticitet og saggers.

Kosmetiske procedurer kan ikke skjule eller fjerne hændernes flathed. Du kan opnå effekten af braces ved hjælp af sport. Du bør kun udføre specielle øvelser til hænderne. For at huden ikke skal hænge i fremtiden, er det nødvendigt at fortsætte øvelserne. Dette vil bidrage til at opretholde resultatet og ikke at ty til ekstreme foranstaltninger.

Grundlæggende fejl i træning

Ikke altid fysiske øvelser fører til stramning af huden. At være forkert forkert, det er muligt at opnå en eneste virkning at vokse tyndt eller forblive uden resultat. Hvad er de vigtigste fejltagelser?

1. Letvægt. Fyld pladsen frigivet fra fedt kan kun være muskel. På grund af deres udvikling og forøgelse strækker huden sig bogstaveligt og stopper hængende. For at hjælpe med at udvikle biceps og triceps kan kun en anstændig belastning. Øvelser for hænderne, så huden ikke hænger, består i at øge din egen eller ekstra vægt. Hvis klasser udføres med håndvægte, skal deres vægt være mindst fem kilo. En mindre masse af beholdning vil ikke føre til det ønskede resultat.

2. Forkert belastning. Øget overbelastning og daglig styrketræning vil føre til udmattelse og svækkelse af musklerne, som ikke har tid til at komme sig så hurtigt. Som følge af denne begejstring vil hverken legens skønhed eller ønsket om at engagere blive tilføjet. Skal behandles hver anden dag eller tre gange om ugen.

3. Ruthless dieter. For at opbygge muskelvæv er en balanceret og næringsrig diæt nødvendig. Manglende nødvendige stoffer og elementer vil føre til udtømning af kroppen, og fysisk aktivitet vil blive en alvorlig stress. Som følge heraf vil kroppen tabe endnu mere, og huden vil falde endnu lavere.

Generelle anbefalinger til klasser

For at opnå et alvorligt resultat er det ikke nok at udføre kun øvelser for hænderne, så huden ikke hænger. En integreret tilgang er nødvendig, hvorved musklerne i ryggen, brystet og halsen styrkes. Derfor omfatter træning både generelle, grundlæggende bevægelser og isolering, der kun er rettet mod biceps og triceps.

Under træningen lægges vægt på kvaliteten af øvelserne, ikke på mængden. Det er nok at udføre en tilgang 8-10 gange, med tiden øger antallet af cyklusser og vægten af hjælpeudstyr.

Varm op

Hver træning skal begynde med en 10 minutters opvarmning. Hun vil forberede kroppen til den kommende belastning, juster den nødvendige puls. Denne "repetition" hjælper med at undgå mulige skader og belastninger.

Øvelser for hænderne, så huden ikke hænger, begynder med håndledets drejning, albuer. Skal tages til sider med skuldre, gør gynger, jerks, fluer. Samtidig skal der lægges vægt på halsen. Ved at dreje hovedet til siderne, vil cirkulær rotation bidrage til hurtigt at strække musklerne.

Den resterende opvarmningstid skal være dedikeret til hele kroppen. Til denne træner (løbebane), hoppetov, er squats perfekte. Efter opvarmning kan du starte komplekset.

Hoveddelen

Den mest tilgængelige og effektive er øvelserne til hænderne (ikke at hænge huden) uden håndvægte. De er baseret på at løfte deres egen vægt. Nedenfor er et specielt kompleks, der ikke behøver at fortsætte og øge den tilgængelige belastning. Inden for en måned er det nok at udføre hver øvelse 8-10 gange, afhængigt af dine egne følelser og det ønskede resultat. Derefter kan du gradvist øge antallet af gentagelser.

Øvelser for hænderne (så huden ikke hænger) med billedet:

1. Push-ups . Læg vægt, palmer parallelt med hinanden. Tryk brystet på gulvet, tag langsomt startpositionen. Hvis opgaven ikke er tilgængelig, kan du starte med push-ups på dit skød eller fra væggen.


2. Løfte. Hang på baren, vend palmerne til dig selv. Stram så du når tværstangen med brystet. Gå tilbage til startpositionen. Efter cyklussen gentages, men denne gang at holde den er nok til at nå hagen.


3. barer . Når den vandrette bjælke holder op med at kræve maksimal indsats, skal du gå til de ujævne stænger. Øvelser er ens.

Efter 2 måneder kan du lave en cyklus med en rygsæk, der gradvist øger sin vægt fra 1 til 5 kg.

Øvelser med håndvægte

I hjemmet kan du også lave øvelser til hænder. Huden hænger ikke, og strammes og opnås elasticitet, man skal bruge håndvægte på mindst fem kilo.

1. Udvidelser. Alternativt sætte hver hånd bag hovedet.

2. Samtidig bøjning. Tag håndvægten med begge hænder. Løft dine arme over hovedet, kast så langt som muligt. Gå tilbage til den forrige position, fortsæt med at udføre.

3. I skråningen. Læn dig på et bord eller en stol med en hånd, en anden til at lave fluer med en håndvægt. Skift hånd, gentag.

4. med fours Kom på knæene. Den ene hånd hvile på gulvet, den anden til at tage et vægtningsmiddel. Bøje, og bøj derefter armen. Gentag med den anden side.

Øvelser for hænderne, så huden ikke hænger, når du taber, udføres 20-30 gange i flere tilgange hurtigt og kraftigt. For at returnere tonen til aldringsdækslet, bør du give præference for tungt udstyr, og komplekset skal udføre langsomt og jævnt 8-10 gange hver øvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.