BilerBiler

Moskvitch 402 - sovjetiske minibil halvtredserne

Efter krigen fem år er gået, ledelse af landet blev erklæret en kontinuerlig og progressiv vækst i befolkningens velfærd, og hvilken form for rigdom uden en personlig bil ...

Stalins politbureau besluttet at implementere lekovushek produktion - smuk, moderne, komfortabelt og meget høj kvalitet, økonomisk overkommelige, i stedet for forældede 400 x Moskovitter kopieret fra Opel 30'erne.

Udtrykket for udvikling af teknisk dokumentation blev udgivet minimum. Landet har arbejdet for slitage, genoprette det krigshærgede økonomi, så alt skulle gøres hurtigt. Og for sent udførelse ... Selv skræmmende at tænke, hvad der ventede dem, der kommer for sent.

I sommeren 1951 samlebånd af anlægget Moskva af små biler rullede Moskvich 402-425. De første tre cifre - antallet af motorens model, følgende betyde helt nyt for vores karosserier indeks - en sedan, Ford Consul af den type der produceres på fabrikken af den britiske gren af det amerikanske selskab.

Sovjetiske ingeniører på dette tidspunkt ikke kan beskyldes for direkte kopiering - maskinen var hans egen, nationale simpelthen det var ved hjælp af erfaring i den globale industri, men på grund af de barske realiteter i et meget beskedent budget. Således, at motoren starter af førstnævnte med en lavere arrangement af ventiler. Så gjorde det ikke noget, Sovjetunionen var i international isolation, om den potentielle eksport af den nye bil Moskvich 402, ingen troede. Bagaksel og gearkasse føres også ved arv fra 400-serien.

Test og raffinering udført næsten fire år, i 1955, ny personbil dekoreret med ENEA, produktion begyndte et år senere. Stalins idé om et folks bil blev støttet af NS Khrushchev.

Moskvich 402 billeder bekræfte dette, se på den tid alvorligt, blinkede han krom foring, var rummelige (foran fører og passager, bag - endda tre) glas bøjet og helhed. Inde, også, alt var på niveau - ovn, justerbare sæder, blæser vinduer, radio, slukker automatisk blinklys, i almindelighed, en hidtil uset for den sovjetiske bil komfort. Døre leveres trykknap låse og krop og benzintank kan åbnes, mens du sidder på førersædet.

Chassis forsynet med teleskopiske hydrauliske støddæmpere, tromlebremsenav mekanismer med flydende pads. Samlet Moskvitch 402 svarer til vedtaget mens standarder for små biler. Strømforsyning blev gjort dvenadtsativoltovym i stedet for 6 som i de tidligere modeller.

Specifikationer også glad. Hastighed, der kan udvikle Moskvitch 402, nåede 110 kilometer i timen, og han brugt i alt 9 liter brændstof pr 100 km. Men når benzin var billige, det koster mindre sodavand.

Denne bil blev produceret indtil 1958, før den 407-th model, ser det næsten det samme, men med den motor med overliggende ventiler.

I dag er der fans, hvilket reducerer Moskvich 402. Tuning kræver normalt dybt, nogle gange ud over kroppen, du nødt til at ændre næsten alt. Men der er fans, der er i stand til at samle en bil fuld af autentiske detaljer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.