SundhedAlternativ medicin

Walnut olie: valnød fordele og ulemper værdifulde produkt

Valnøddeolie, gavn og skade, som i dag er velkendt, er det opnået fra kernerne ved koldpresning. Olien har en original smag, rav farve og specifik smag. Disse egenskaber afhænger af råmaterialet type. Værdifulde og nærende produkt - smør valnød, fordele og skade bestemmes af den kemiske sammensætning.

Den indeholder umættede fede syrer (oliesyre, linolensyre, stearinsyre, linolsyre, palm), garvesyre. Det har også et stort sæt af sporstoffer: kobber, zink, iod, magnesium, calcium, phosphor, jern, cobalt. Selvfølgelig er den dominerende kvalitet, som har en valnød olie - gavn og skade fra det er minimal. Det hermed kildevæld vitaminer B, P, A, C, E. oliebrønd saccharose, glucose, proteiner og specifikke stof - juglone, anses det for et naturligt antibiotikum.

Den unikke sammensætning af dette produkt forårsager dens brede anvendelse i madlavning, medicin (til forebyggelse og behandling af sygdomme) i kosmetologi. Nyttig valnød olie for huden, det har en fugtgivende, toning, anti-aging handling. Den kan bruges til forebyggelse af rynker, forbedre farven på en person som middel Sun og læbe pleje. Dette materiale er ofte tilsat en række forskellige cremer, masker og balsam, præparater til krop hygiejne.

Behandling olie valnød kan forbedre cellemedieret immunitet, forbedre modstandsdygtighed over for akut respiratorisk sygdom, stabilisere stofskiftet. Det betragtes som et glimrende middel til at reducere vægten. Med det, kan du reducere kolesterol i blodet. Vitaminer indeholdt i smør forbedrer processen med hæmatopoiese. Til udendørs brug, dette produkt fremmer heling af nedskæringer, sår, forbrændinger, inflammation.

Højeffektiv olie viser forebyggelsen af nyresygdomme, endokrine system, leveren. Det hjælper med åreknuder. Olien har en positiv effekt på det kardiovaskulære system, har gode anti-inflammatoriske indikatorer. Med hjælp fra olie kan reducere de negative konsekvenser af kræftfremkaldende stoffer, udsættelse for stråling, for at reducere sandsynligheden for tumorer. Dette produkt forbedrer den reproduktive funktion hos mennesker af begge køn. Hos mænd ved at øge blodcirkulationen i området ved kønsdelene valnød olie stimulerer dannelsen af sædceller.

I madlavning, føjes den til kolde retter, salater og orientalske retter. Nogle gange olien anvendes til stegning, give en bestemt smag til brød. Det anses for en af de vigtigste elementer i diæter til formål at forbrænde fedt og mætte kroppen med nyttige stoffer.

Kontroversiel produkt - valnød olie. Gavnlige og skadelige virkninger kan observeres i sin ansøgning. Der er for eksempel en række kontraindikationer. Vi anbefaler ikke det på et mavesår, med erosiv gastritis. Det bør ikke anvendes ved forhøjede temperaturer, med lavt syreindhold af mavesaft i tilfælde af forgiftning, opkastning. Vi anbefaler ikke denne olie under graviditet, kronisk colitis, psoriasis, eksem, neurodermatitis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.