Mad og drikkevarerDesserter

Opskrift hvidløg sauce - en parabol passer til enhver parabol

Dette produkt vil helt sikkert blive betragtet som den sande højdepunktet af madlavning kunst. God sovs, høj kvalitet og lækker, skygger og supplere hver ret vil være i stand til at lave mad hver kok, især ikke for erfarne. Uden sovs parabol ikke kan betragtes som komplet - uden skarpe ketchup vil ikke blive anerkendt som en velsmagende varm kebab og uden chokolade sauce eller frugt marmelade selv isen ikke vil bringe glæde. Det er umuligt at forestille sig italiensk pasta uden tomatpuré eller reelle pizza uden tomatsauce specielle imprægnering.

Fra den enkleste af saucer på grundlag af citronsaft eller eddike til flerkomponent og kompleks, såsom kirsebær. Saucer opskrifter der er utallige, og hver kok er i stand til at bidrage til denne del af kulinariske videnskab noget nyt. Især store muligheder for eksperimenter giver opskrift hvidløg sauce, hvis største fordel er evnen til at knytte enhver Kushanov maksimale antal ekstra varianter.

Hvidløg sauce er en universel krydderi, krydret, mættet med lugt, og blandes med olien generelt omdannet til noget magisk og unik. Dybest set, det bruger vegetabilsk olie - solsikkeolie eller olivenolie, og anvende dette produkt kan med noget - med kød, grøntsager, fisk, skaldyr og fjerkræ. Italienerne bruges, for eksempel, saucen ost hvidløg smøre dem forbereder pizza kant. Du kan bruge denne sauce til sandwich, salat donuts, toast og brød. Og selv de første kurser vil få interessante varianter, hvis du spiser dem med hvidløg sauce - skarpheden vil være behageligt i suppe og supper til gryderetter og gullasch. En kogt kartoffel, serveret med et lignende produkt, vil blive omdannet til et unikt fad, der ikke har sin lige og aldrig vil.

Lyder fristende? Vil du vide, hvordan man laver hvidløg sauce derhjemme udelukkende med deres egne hænder? Du kan bruge de foreslåede opskrifter nedenfor - nogle af eller alle sammenligne, hvilken en de fleste passer dine finurlige smag. Så, hvidløg sauce, klassisk, som du bliver nødt til at tage hvidløg (6-7 tand.), Mel, vegetabilsk olie, salt og krydderier efter smag. For det første skal vi udarbejde en hvid sauce - på en pande i en lille mængde olie er nødvendig i nogen tid passeret mel, tilsæt varmt vand og krydderier, indtil blandingen bliver tyk. Dernæst i samme gryde er nødvendigt at fastsætte hvidløg, knust eller klemt gennem en særlig anordning sammen med saltet. Efter 5-7 minutter, da opskriften på den hvidløg sauce, alt er klar: blandingen vil kun nødt til at sende til bordet som krydderi.

Krydret smag mange retter giver hvidløg sauce med sød peber. Ingredienslisten er ikke svært for ham - faktisk hvidløg (4 tand.), Løg (1 mål.), Samt peberfrugt (1 stk.), Lidt tomatpuré og vegetabilsk olie. Olien bør opvarmes i en lille gryde, opvarmning mindst tilsætte et Mos eller hakket hvidløg, store "strå" løg og opdelt i terninger sød peber. Hvidløg sauce opskrift anvendes til fremstilling af blandingen, er tale om en lang med låget på ærgrelse varmemedium intensitet indtil fuldt kogte, og en blødgøring af den totale mængde ingredienser. Derefter kan pan sende tomatpuré som fortyndes med vand om ønsket. Før servering, saucen gennem en sigte.

Det bør erindres, at den skal sendes til tabellen rørsystemer varmt eller kølet fuldstændigt at formulere alle smagen ved at vælge den ene eller anden opskrift hvidløg sauce - og deres retter, som han tjente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.