TravelingRetninger

"Coronelli" - fritidshjem: et overblik, beskrivelse og anmeldelser

"Coronelli" - rekreation for hele familien, beliggende i landsbyen Riverside resort-stil, 3 km fra Feodosia på Krim-halvøen. Nærheden til den populære Sortehavet Golden Beach er en af de vigtigste fordele ved placeringen databasen.

beskrivelse

En lille historisk reference: navnet "Coronelli" fritidshjem har modtaget fra det tidligere navn for landsbyen Borovoye - Koronellovka givet til ære for landsbyens ejer, en adelsmand med spanske rødder Antonio Coronelli. Landsbyen han fik af Catherine II i slutningen af det 18. århundrede. Indtil nu, i Shore er der en gade til ære for Coronelli.

Det tilbyder en rolig og målt badeferie kombineret med muligheden for at engagere sig i aktiv sport. Nær bunden af udviklet infrastruktur (butikker, supermarkeder, markeder) og standsende køretøjer.

betingelser bolig

Fritidsklubben har et areal på 1,5 hektar. Det område i den smukt anlagte: her de sydlige blomstrende træer, pænt klippede buske, blomsterbede med roser, pæoner. Hovedbygningen - en tre-etagers bygning, som med undtagelse af tallene, da der er: medicinsk center, vaskeri og renseri, hverken "Coronelli".

Ved rekreation yderligere huse præsenteres to-etagers hus. De er lavet af træ og er dækket med sidespor. Samtidig fritidsklubben "Coronelli" kan rumme op til 150 personer.

Værelser udført i pastelfarver, hvilket bidrager til afslappet tilstand. "Standard 1" og "Standard 2" værelse kategorier er tilgængelige for indkvartering af turister. Værelserne er meget rummelige og komfortable. Overalt er der en Wi-Fi, komfortable møbler (senge, skabe, borde, skabe, spejle), aircondition, fjernsyn. Badeværelserne er udstyret med bad og toilet, håndklæder, rengøring kits.

mad

Gæsterne kan spise i spisestuen, som er åben fra tidlig morgen til sen aften og tilbyder sine kunder med en fuld afbalancerede tre måltider om dagen. Det professionelle team af kokke forsøger at bringe deres retter til perfektion. Du kan vælge fødevarer, der er egnede for børn, vegetarer og folk, der er på en diæt.

På det område er der også en stor cafe-bar, hvor en bred vifte af både forfriskende og alkoholholdige drikkevarer, salater, snacks, desserter og frugter.

Hertil kommer, efter anmodning fra den turist fødevarer kan bringe til rummet. Det er meget belejligt for rejsende med små børn. Værelserne "Standard 1" er bestik.

tjenester

Oprettelse af en rig infrastruktur rettet mod at tilfredsstille alle mulige behov for en pause i "Coronelli". Den fritidshjem har en smuk swimmingpool med havvand, som er rart at tage en dukkert i middagsheden.

Du kan bare sidde på terrassen eller i havehus blandt de duftende planter.

Aktive gæster kan spille volleyball på en specielt udstyret legeplads eller fodbold på en god felt. Det er også muligt at spille russisk eller amerikanske billard, lille tennis. Tillæg organiseret små fisketure i Den Mexicanske Feodosia, samt master classes i dykning for begyndere og dyk for erfarne dykkere.

Yngre gæster vil være tilfredse med fremragende legeplads med rutschebaner, gynger og sandkasse. For bilister rejser på egen hånd passagertransport, sikker parkering. Der er monteret opbevaring.

Kvinder plejer deres skønhed, har adgang til kosmetiske center giver frisør, manicure og negle extensions, ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og hårbehandlinger rense og forynge huden, og så videre. N. Works paraplyer leje og en ventilator, en mini-køleskab, kedel .

Base Fritid Administration er glade for at arrangere overførslen service og en tur gennem de mest interessante ruter for sine gæster.

nærliggende attraktioner

"Coronelli" fritidshjem i Shore, er tæt på en unik løsning på skytherne, som arkæologer dateres tilbage til IV århundrede f.Kr.. e. Her kan du se gamle redskaber og husholdningsartikler tilbehør, smykker, mønter. Der er også andre parkeringspladser folk i bronzealderen, hvor showet tegltagsten, fragmenter af kander.

Hovedattraktionen - en gylden strand med klart vand og fine gule sand, der er udstyret med liggestole og parasoller. På stranden en masse vandsport. Bare et par minutter væk (ad søvejen eller med bus) - Feodosiya. De mest populære turistattraktioner i byen:

  • Majestic genovesisk fæstning kommunikation med tårnet. Konstantin.
  • Lyse og asymmetrisk bygning i den østlige stil - et palads-villa Stamboli.
  • Chapel of St. Elias og fyret af samme navn.
  • Interessant Karadag naturreservat med et landskab af ekstraordinær skønhed og bugter.
  • Moske mufti af de tider af det osmanniske rige Jali, bygget i begyndelsen af XVII århundrede.
  • Feodosia Museum (drageflyvning, A. Green, penge, fisk og fiskevarer).
  • Ortodokse kirker (All Saints, St. Sergius).
  • Art Gallery of IK Aivazovsky med smukke hav mesterværker.

Hertil kommer, at byens mange underholdningssteder, markeder, smukke springvand og strande, vidunderlige vandland.

"Coronelli" (fritidshjem): rejsende anmeldelser

Det siger rejsende om resten her? Besøgende er i "Coronelli", et fritidshjem, 3 gange eller mere, oplever, hvis ikke viste sig at gå til den næste. Folk især gerne Golden Beach. Han er en meget ren, ingen tang, sandet er fint, indgangen til havet flad. En visning af bugten Feodosia noget værd! Ved meget bunden af en god beliggenhed og til en overkommelig pris, der er alt hvad du behøver. I spisestuen maden er fremragende, varieret kost, mad næsten ikke gentages.

Feriegæster på grundlag af "Coronelli" indikerer, at kirsebær vokser i haven, kirsebær, blommer, pærer. Området er meget veludstyrede. Fed normalt, retter næsten ikke gentage sig. Fra havet tæt, 5 minutter, bør du kun gå vejen ved et fodgængerfelt.

Folk er tilfredse med det, vi har Wi-Fi. Selve Stedet er meget rolig, ekstraordinære skønhed. Der er en mulighed for at købe udflugter på grundlag af næsten hver dag i resten "Coronelli". Feodosiya meget tæt, folk går til Pike, svømme i havet på en yacht. Vacationers er tilfredse med placeringen, især i de tredobbelte hytter med alle bekvemmeligheder. Fejring personale, meget opmærksomme og venlige, en god legeplads, muligheder for fiskeri og swimmingpool med havvand, som er altid rart at svømme om natten. Vigtigst er det, de fleste ønsker at gå tilbage til kysten igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.