TravelingRetninger

Attraktioner Kasimov - historien om to folk

På venstre kyst Oka, i centrum af Meshchersky lavland ligger byen Kasimov, der engang blev betragtet som hovedstad i Tatar khanatet. Den har en rig historie. Dette kunne ikke tiltrække tusindvis af turister, der ønsker at se alle de interessante steder, der er så berømt Kasimov (Ryazan regionen). Seværdigheder i byen omfatter de arkitektoniske monumenter som tatarisk kultur og russisk. Kun her kan du se en moské ved siden af den ortodokse kirke, og lære historien om de to folk.

Tatar arkitektur monumenter

Attraktioner Kasimov - er først og fremmest muslimske bygninger, som mødes i hver by i Rusland. I byen er der kun fire: Ny Moske, den gamle moske, mausoleum af Shah Ali Hana Mausoleum Mashan Mohammed Sultan. Alle af dem er placeret i Tatar kvartal, hvilket er inden for Victory Square (tidligere Khan). Når i centrum stod den Khans palads, som var ude af stand til at overleve til i dag. Selv under regeringstid af den første khan af Qasim gamle moské blev bygget her, hvorfra indtil nu holdt sig kun minareten, som anses for den ældste bygning i den russiske Tatar arkitektur. Den første bygning af moskeen blev ødelagt og restaureret kun i 1768, og allerede i det 19. århundrede, var der endnu et gulv. Endnu senere tilsat forskellige overfladebehandlinger. I nærheden af det er mausoleum af Shah Khan Ali, som også hviler nogle af hans slægtninge.

I begyndelsen af det 20. århundrede på Narimanov Street blev bygget ny moske, bygget af røde mursten. Det ligger i nærheden af en muslimsk kirkegård, hvor der er gravstenene 18-19 århundreder.

I udkanten af Kasimov er en anden muslimsk mausoleum Avgan Mohammed Sultan, bygget af røde mursten. I det, bortset fra regenten, begravede hans familie og nogle slægtninge.

Kirker og katedraler

Kasimov Attraktioner omfatter en liste og en række religiøse bygninger, der er værdig ornament af dette forlig. På Domkirkepladsen er de vigtigste tempel i byen - Ascension Cathedral, dateret 1854 år. Inde du kan se maleriet i 1890.

Den ældste tempel Kasimov er Church of the Epiphany, bygget i 1700 i barokstil. Forud for hende på dette sted var Helligtrekonger Kloster.

Ved indgangen til Cathedral Square byder gæsterne velkommen Bebudelsen Kirke, dateret 1740 år. Det blev bygget i den gamle russiske stil. Den væsentligste værdi af kirken er to ikoner: Trinity og Vor Frue af Tikhvin ikonet. I nærheden er klokketårnet, bygget i 1868.

En af de smukkeste bygninger er Church of the Assumption, bygget i barokstil i 1775. Hvis det er en multi-differentieret klokketårn.

Fortsætter med attraktionerne i Kasimov, skal det siges, at interessen for besøgende til byen vil være opførelsen af Trinity Church, som består af to etager. Jorden dekoreret buede åbninger, som sammen med det tilstødende omkreds korridor danner en slags galleriet. Den anden blev bygget i form af et oktaeder.

I byen er der St. Nicholas Church, bygget i den gamle russiske stil, og kirken St. Elias.

En anden russisk arkitektur

De, der kommer til byen Kasimov, hvis attraktioner er så varieret, anbefales det at se på Domkirkepladsen, hvor du kan se smukke købmandsgårde godser. Det er også den største og mest udtryksfulde skabelse af arkitekt Gagina - Shopping Arcade. Det er umuligt ikke at lægge mærke til en tre-etagers hus - huset Alyanchikov, bygget i slutningen af det 19. århundrede. Attraktiv arkitektonisk monument er huset Nastavinyh, bygget i 1813.

På gaden Naberezhnaya er en anden interessant monument af arkitektur - huset Barkov, der på én gang var centrum for det sociale liv. Der var arrangeret fester og går soiree. I nærheden ligger herregården og hjul købmænd Shishkin.

museer

Men det er ikke alle de attraktioner i Kasimov. Listen ville være ufuldstændig uden omtale af byens museer, hvoraf de ældste er National History Museum, en del af den er placeret i et hus Alyanchikov og den anden halvdel - i det tidligere Khan Moske. Den præsenterer for besøgende over 20 interessante samlinger. Ganske interessant er det museum "russisk samovar", hvis samling omfatter omkring 300 udstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.