TravelingRetninger

Attraktioner Udmurtien, hvilket er et must see

Republikken Udmurtien vides ikke at alle. Men alle ved, hvem er Peter Ilyich Tchaikovsky og "Buranovskie bedstemor." Men hvad forbinder disse to navne til den angivne placering? Svaret er enkelt: det er lille fædreland af den store komponist og moderne popgruppe. Men ikke kun denne vidunderlige region så berømt. Attraktioner Udmurtien dens natur, køkken, nationale traditioner og råvarer af nationale kunst og kunsthåndværk i de seneste år er af stor interesse ikke kun blandt russerne selv, men også blandt udenlandske turister.

majestætisk natur

Rusland bugner i luksus, til tider vilde og utilgængelige natur. Og i denne ligger dens storhed. Ikke mindst blandt al denne pragt besætte naturlige attraktioner i Udmurtia. Et af disse steder er parken "Ust-Belsk". Det er beliggende i den sydøstlige del af det punkt i fusion af floderne Kama og Belaya. Denne reserve blev genbosat i sensommeren 2001.

Det samlede areal af parken når 1770 hektar. Her er bevaret sjældne arter og racer af dyr og træarter, der vises i "Red Book" af Udmurt Republic og Rusland. Også blandt de genstande af denne zone kan bemærkes, forskellige former for skove, damme og natur-monument "Chagandinskie hule."

Naturlig tiltrækning af Udmurt Republic kaldes også Nechekinsky Nationalpark. Den har et areal på 20 tusind hektar. Reserven kan også prale af rigelige flora og fauna. Af særlig værdi er den højre bred af floden Nechkinki, hvor man kan møde gamle fyrreskove.

Her boede Tjajkovskij

Tal om attraktionerne i Udmurtien og ikke at nævne det sted, hvor han var født og opvokset Petr Chaykovsky, er at glemme navnet på den verdensberømte komponist. Han blev født i Votkinsk, i herregården gaden. I 1940, det hus, hvor et århundrede siden blev født komponist, åbnede museet til minde om manden. De to-etagers bygning viser ting og det miljø, hvor børn var de første år af den lille Petit. Bygningen med en mezzanin, hvor hele familien boede Tjajkovskij, bygget i 1806. Og foran huset ligger katedralen i bebudelsen, hvor den fremtidige komponist blev døbt.

Museet har en kæmpe hal jævnligt vært klassiske koncerter, litterære aftener og teaterforestillinger. Hus-Museum Tchaikovsky er kendetegnende for Udmurt Republic.

Glazov

Attraktioner Udmurtia sommetider omfatte hele byen. Et slående eksempel på dette er den by gennem øjnene, oprindelsen af, hvis navn er knyttet meget interessant historie. Når Kejserinde Ekaterina Velikaya overvejet plan for fremtiden i landsbyen på tegningen, hun lod glide, at han minder hende seende øje at se ind i menneskets hjerte. Her og der var sådan en vidunderlig navn. Men attraktioner Glazov (Udmurtia) er uløseligt forbundet med historien om byen.

Den historiske landsby centrum, hvorfra afviger syv gader, betragtes som den officiel instans, der er inkluderet på listen over attraktioner. På Kirov Street er Glazov museum. Og ikke langt fra en af kontorbygninger sat en interessant monument til varmemesteren. Ikke mindre fascinerende er monumentet for Pavlik Morozov.

Crocodile Gena, bolle og Kalashnikov i Izhevsk

attraktioner Udmurtien museer, monumenter især repræsenterer en ekstraordinær interesse for turister. Det første skridt er at besøge Museum Complex. Kalashnikov. Det driver en kontinuerlig udstilling, der fortæller om livet og arbejdet i den berømte designer. Ofte afholdt her og udstilling af mindeværdige dato for historien om Izhevsk, antikke våben.

Den mest berømte monument i Udmurtia er en krokodille, opført i Izhevsk. Den blev åbnet i 2005. Majestætisk siddende på en bænk krokodille, klædt i en hat og slips, straks kunne lide den lokale befolkning og besøgende.

Izhevsk kaldes fødestedet for ravioli. For eksempel, i 2004 åbnede vi her et monument over denne favorit af mange gourmeter dej og kød. Dette stik er tre meter høj med spiddet hendes ravioli.

arkitektur

attraktioner Udmurtia omfatter mere end 400 monumenter af arkitektoniske arv. Hver af dem og alle generelt er beskyttet af staten. Blandt disse objekter er et stort antal kirker, som stammer fra slutningen af XVIII - begyndelsen af XX århundrede. Det mest fantastiske af dem kan kaldes Trinity Church, St. Alexander Nevsky-katedralen, moskeen.

Og Arkitektonisk "Ludorvay" museum-reserve særlig omtale bør gøres punkt. Det er en gammel vindmølle fra det sidste århundrede, og den ejendom, som stammer fra begyndelsen af det forrige århundrede. Denne handling interessepunktet blandt deres egen slags. I den kan du finde et bad "on-black", laden, en hedensk helligdom og staldene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.