SundhedMedicin

Mantoux: sammensætning, virker som en

Det er velkendt, at alle nyfødte klarer sig vaccineret med BCG. Det er nødvendigt at sikre beskyttelsen af barnets krop mod sygdomme som tuberkulose. Senere, nemlig i en alder af 7-14 år, gør BCG revaccination.

For at kontrollere barnets krop i forekomsten af tuberkulose, der blev afholdt Mantoux test. Det gøres ved at indtaste en speciel præparat, som indeholder tuberkulin. Lægemidlet indgives subkutant og forårsager en vis reaktion barns krop. I daglig tale kaldes det "en knap". Til denne reaktion kan bestemmes, sundt eller ej. Denne test er meget vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at diagnosticere tuberkulose på et tidligt stadium. Og jo før vil sygdommen opdages, vil behandlingen starte snart.

Test for Mantoux test. Sammensætning af det indgivne præparat

Det bør forstås, at indførelsen af lægemidlet i omsætningen, er det ikke vaccineret, mens test. Det stof, der anvendes i denne procedure indeholder ingen elementer, der påvirker barnets immunsystem. Denne test udføres for at detektere tuberkulose på et tidligt stadium.

Hvad er Mantoux test? Overvej nu sammensætningen, samt touch på emnet for måleresultatet.

Da barnet injiceres medicin, at forældrene har brug for at vide, hvad der er inkluderet i denne prøve. Der er tilfælde af allergi til Mantoux testen. Stofsammensætningen omfatter en tuberkulin. Det er lavet af tuberkulose pinde ved at opvarme dem. Tilsætning af stoffet, indeholder prøven natriumchlorid og phenol. Denne prøve består i udløsning ved punkteringen kropsreaktion papel dannes. Yderligere er det nødvendigt at måle denne hævelse. Ifølge resultaterne af sin størrelse bestemme, hvordan barnets immunsystem bekæmper tuberkulose. Det vigtige punkt er, at bums er ikke underlagt nogen skader. For eksempel kæmning eller udsættes for vand.

Under hvilke betingelser kan udføres Mantoux-test?

I denne prøve er der ingen bivirkninger. Det betyder ikke skade barnet. Kun den ordinerende læge er, at prøven ikke kan udsættes for vand i 3 dage.

Hvad er Mantoux-test?

Sammensætningen af lægemidlet, der er sprøjtet ind, har vi revideret. Nu forstår, hvorfor vi forsøger at gøre?

 1. At bestemme tilstedeværelsen i en organisme af tuberkuloseinfektion.
 2. Denne reaktion viser, om et barn er syg med tuberkulose i øjeblikket.
 3. Mantoux test bestemmer niveauet af immunsystemet, dets modstandsdygtighed over for tuberkulose infektion.
 4. Der er en mulighed for at identificere børn, der har brug revaccination med BCG.

Kontraindikationer

På trods af at kontraindikationer til at udføre denne prøve er der ikke meget, der er tilfælde, hvor lægen kan beskytte barnet fra Mantoux test i en vis forstand tilstanden af hans krop:

 1. Skader på huden på det sted, hvor de laver Mantoux testen. Det kan være en hvilken som helst sygdom forbundet med udslæt eller en anden irritation.
 2. Hvis barnet lider nogen kronisk sygdom eller infektion, så er det også kontraindiceret i denne prøve.
 3. Allergi er en kontraindikation for Mantoux reaktionen.
 4. Forhøjet legemstemperatur.
 5. Epilepsi.
 6. Kramper.

Hvordan er resultatet?

Sammensætning Mantoux test revideret ovenfor. Lad os nu tale om resultaterne. Evaluering giver en læge eller sygeplejerske. Check inden for tre dage. Gennem ledningen målt hævelse, som er dannet efter indføring af opløsningen.

Negative tvivlsomme, og positive reaktioner hyperergic

Der er fem evalueringsresultater Mantoux (vaccinepræparat således altid den samme), nemlig en positiv, negativ, hyperergic tvivlsomt, uægte.

Negativ reaktion på Mantoux test er vist ved følgende træk:

 1. Manglen på hævelse.
 2. På huden, hvor der var et skud, en let rødmen er til stede.
 3. Vision for den næste injektion.

Denne reaktion viser, at barnet er sundt. der er derfor ingen grund til at producere antistoffer.

Tvivlsom reaktion på Mantoux test:

 1. Størrelse papler efter vaccination er 2-4 millimeter.
 2. Hævelse omkring injektionsstedet ikke er tilgængelig, men huden er rød.

Disse data indikerer, at kroppen har reageret på administration af et præparat indeholdende tuberkulose, men den med sig.

Hvis papel størrelse er større end 5 mm, er reaktionen på Mantoux test som positiv. Normalt kan størrelsen være op til 10 millimeter. Men når dens størrelse er større end 5, anbefales det at vise barnet til en TB specialist.

Hvordan virker hyperergic reaktion? Hvis efter indtastning af stoffet danne en forsegling på huden, for hvor beløbet overstiger 17 millimeter, og danner også eventuelle sår, er det et sikkert tegn på, at barnet er smittet med tuberkulose.

falsk positiv

Denne reaktion af kroppen har de samme funktioner som en positiv. Du skal vide, at for at afgøre barnets krop evne til at forekomsten af sådanne sygdomme som tuberkulose, er det nødvendigt at foretage en undersøgelse. Baseret kun på resultaterne af Mantoux-test, er det umuligt at konkludere, at kroppen ikke er i stand til at kæmpe mod sygdommen. Derfor, når en positiv reaktion på den del af vaccination Mantoux bør gøre brystet røntgenstråler, sputum pass.

Du skal også undersøge andre familiemedlemmer, som de har i kroppen af sådanne sygdomme som tuberkulose. Under ingen omstændigheder bør ikke udskyde et besøg hos en TB specialist. Så hvordan bedst at stille en diagnose og til at identificere sygdommen på et tidligt tidspunkt, end at behandle avancerede former.

Hvilke faktorer kan forhindre adfærd Mantoux-test?

For det første, hvis et barn er syg med nogen sygdom, Mantoux test kan ikke lade sig gøre. Du skal også vide, at skulle blot en måned efter, at barnet var rask. Eller efter fjernelse af karantæne. For det andet, kombinere Mantoux testen med andre vacciner er ikke nødvendig.

Faktum er, at når der er nogen vaccination, er barnets immunsystem reduceret. Derfor kan Mantoux testen give et forkert resultat. på et ukorrekt resultat kan også påvirke faktorer såsom allergier, infektionssygdomme, hud følsomhed, kroppens immunitet over for tuberkulose bakterier.

allergisk reaktion

Nogle gange er der en allergisk reaktion på Mantoux test. Præparatets sammensætning, mere specifikt nogle af bestanddelene af vaccinen kan forårsage den samme.

Hos børn, at denne prøve sættes for første gang, kan der forekomme en allergisk reaktion. Årsagen kan være den særhed af lægemidlet eller arvelighed. Desuden kan denne reaktion forårsage disposition for allergi organisme.

Vi har allerede regnet ud, at en del af kappen. At nogle komponenter forårsage allergi. Ofte sit udseende på Mantoux testen er phenol. Dette materiale er en del af præparatet. Det er giftigt. Men i små doser ikke forårsager skade på kroppen af barnet. Men der er tilfælde, at nogle børn, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, phenol bliver en årsag til sygdommen.

Vær opmærksom på, at selv-diagnosticere, hvad barnet optrådte allergi, ikke det værd. Det er nødvendigt at søge professionel hjælp, hvis du bemærker nogen reaktion af organismen. Præcist fastslå årsagen til denne reaktion kan kun være en læge efter en særlig undersøgelse.

Hvad er reglerne for Mantoux-test?

For at bestemme, hvordan kroppen reagerer på Mantoux test, skal du have resultaterne af alle de prøver, der er taget siden formidling af barnet. Ideelt set bør hver efterfølgende fald i mængden af et eller to millimeter. En skarp ændring i forseglingen i en stor måde siger, at kroppen udsættes for fremkomsten af tuberkulose, og behovet for at foretage yderligere tests for at udelukke eller bekræfte sygdommen.

Alle forældre har ret til at nægte at udføre Mantoux teste dit barn. For at gøre dette, skal du skrive afvisningen af denne procedure. Men vi skal huske, at det ikke vaccineret person er udsat for en større sandsynlighed for at pådrage sig tuberkulose. Ved normal reaktion af kroppen, når tætningen er reduceret med hvert år, der går, at barnet er re-vaccination med BCG i en alder af 7 år. For at forsegle denne periode kommer til intet. Så barnet efter testen på kappen er der kun et spor af injektionen.

En alternativ mulighed

Hvordan til at sikre, at barnet ikke blev gjort Mantoux-test? Vaccinepræparatet kan medføre komplikationer i kroppen, så man kan benytte en alternativ metode til diagnosticering. Den nemmeste måde at teste en blodprøve, der kan tages på alle laboratorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.