Nyheder og SamfundJournalistik

Tatiana Danilenko: dossier

I Rusland, er dens navn kun kendt til et par stykker. Ikke desto mindre Danilenko er en af de få nutidige journalister, der har utrolig charme, karakter og intellekt modstand. I en samtale med hende, selv de mest robuste politik begynder at tale åbent og anerkendt svære ting. Vi fortæller, hvor Tatiana Danilenko, begyndte hun at arbejde i journalistik, om hendes personlige liv og karriere lige nu.

biografi

Tatyana Vladimirovna Danilenko blev født den 30. oktober, 1983 den nordvestlige del af Ukraine, i byen Zhytomyr, som er placeret på floden Grouse. Dette er en af de ældste bosættelser i Kievan Rus. Nu er byen opdelt kun i to områder, og lever i det ikke mere end 300 tusinde mennesker. Zhitomir kendt for et par ting, men dette sted er fødestedet for grundlæggeren af den sovjetiske rumprogram Sergeya Pavlovicha Koroleva, og den store pianist af sidste århundrede Svyatoslava Teofilovicha Rihtera.

Tatiana blev født i familien af filologer. Hendes far var en berømt forfatter Vladimir Danilenko, og min mor arbejdede som lærer i det ukrainske sprog. På internettet, desværre, er der et foto fra biografien Tatyany Danilenko denne periode.

blive professionel

Deres karriere fremtiden kendt journalist startede tidligt. Med 16 år begyndte det at arbejde i avisen "ukrainske ord", hvor gjorde det godt offentliggørelse. I 2001, da Tatyana var 18, hendes familie besluttet at flytte fra Zhitomir til Kiev. Der, hun kom ind i Institut for Journalistik i Kiev National University. Shevchenko, henholdsvis i retning af "Journalistik".

Allerede to år efter den frugtbare undersøgelse Tatiana Danilenko udvikler oplysninger felt Kiev og begynder at arbejde som korrespondent i programmet "Vikna-kapital" på kanalen STB. Hvor hun arbejdede indtil 2004. Umiddelbart efter, at Tatiana får en "Kanal 5" og blev en parlamentarisk korrespondent.

Danilenko held forsøger sig som en leder i midten af 2000'erne blev ansigtet af programmet "Time for nyheder. Et par år senere blev hun inviteret til "Time: pіdsumki tizhnya", og i 2012, Tatiana begyndte at arbejde i "Time:. Pіdsumki dag" Høj hastighed på faglighed Danilenko blev en tv-maraton "ukrainsk uafhængighed", som blev afholdt den 23.-25 August 2011 og var dedikeret til det tyvende årsdagen for Ukraines uafhængighed. Med sådan en kompliceret arbejde sammen med journalisten klarede tv-station Paul Kuzheevym. Programmet varede 52 timer. Dette kan siges at en journalist "feat" gik ikke ubemærket hen: efter endt maraton Tatiana Danilenko ind i Guinness Rekordbog og Ukraine som den førende længste show i tv-historie.

Nu kan det ses på den ukrainske tv-kanal ZIK, hvor hun fører et talkshow FACE 2 FACE. I dette program, Tatiana taler om emner af dagen, som regel med en samtalepartner, en stedfortræder eller en berømt politiker i Ukraine. Ifølge nogle rapporter, Danilenko standsede i sin karriere, og nu bruger alle kræfter på udviklingen af tv-kanalen ZIK, hvor hun lovede fuldstændig ytringsfrihed og mulighed for at stille ubehagelige spørgsmål om hans samtalepartnere. Talkshow "Face the Face" airs klokken 19:30 Kyiv tid, onsdag og fredag. Måske snart seerne vil se mere af det, og på de andre kanaler.

Personlige liv

På det personlige liv Tatyany Danilenko er kendt meget lidt. I 2004 mødte hun med en politiker Vladislavom Kaskivym, der interviewede. Efter et par år er det blevet bevidste om deres forpligtende forhold. Fire år efter den skæbnesvangre interview den 10. april, fødte hun en tv-vært Vladislav datter Christina. I Kaskiv dengang var han allerede en 12-årige søn fra sit første ægteskab. Desværre, deres forhold fortsatte, og parret snart ophørte med at være sammen. Det blev rapporteret, at Danilenko fundet den skandaløse journalist og politiker Mustafa leje et par år. Der var rygter om, at det var et spørgsmål til brylluppet. det blev imidlertid kendt, at efter en Kæreste Mustafa og Tatiana var bare kolleger. På billedet Tatiana Danilenko og Mustafa Nye.

udmærkelse

Danilenko for ikke så lang karriere har flere væsentlige priser, som kan prale ikke alle. I 2008 blev hun tildelt et diplom af ære resultater inden for journalistik fra National Rada. Tre år senere blev hun tildelt prisen "Woman of III årtusinde".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.