Mad og drikkevarerOpskrifter

Rampe bøf og især madlavning

Det menes, at den bøf - Åbent nationalret, men historien viser, at det først dukkede op i det gamle Rom, efter at det har lært om i England. Og år senere, da opskriften blev kendt i Amerika, de mennesker i landet har besluttet, at denne kulinariske mesterværk blev oprettet netop for dem.

Selv om der er en anden version, bøf er virkelig fødestedet for Amerika. De indfødte folk, indianerne, tilberede kød på ilden ved hjælp af træ gitre lavet af kviste.

Over tid, blev opskriften bøf kendt i hele verden.

Hvad er det?

Rump steak - det er et stykke af en ung tyr kød, skæres fra låret af krydset sideværts 3-5 cm tykke i forhold til andre dele af kroppen, er det temmelig hårde kød, som kræver en særlig tilgang .. Men hvis du holder dig med kulinariske tip, i sidste ende få bløde og velsmagende bøf ramper.

Ved første øjekast, bøf - en simpel skål, bare ristet i brand et stykke oksekød. Men hvis man ser, hele denne kultur af sin forberedelse, valget af kød for at skabe en festlig stemning og en særlig stemning i madlavning periode.

valg af kød

Det korrekte valg af kød - nøglen til succes i forberedelsen af en lækker saftig bøf. De mest almindeligt anvendte importeret oksekød. Når du køber skiver kød skal være opmærksom på tykkelsen af stykket, standarden for bøf tykkelse på 2,5 cm, samt den jævne fordeling af fedt i hele del. Under stegefedtet smelter, hvilket gør bøf mere mørt.

Sådan tilberede en bøf rampe

Frosset kød er nødvendig i aften at komme ud af fryseren og optø natten over i køleskab. Før tilberedning (for 20 minutter), fjernes fra køleskabet til tørret ud og opvarmet til stuetemperatur. Under disse regler bøf stege, indtil kogt i 10 -12 minutter.

Til bøf vendte saftig og blød, skal den på forhånd marinere i sojasovs, citron eller med krydderier og krydderier; eventuelt tilføje en smule hvidløg, selv om mange kun tilføje salt og peber. Kød marineret 1-2 timer.

Ved stegning tilføjes bøf smør. Undtagelse - stegning i en gryde-grill belagt med olie er i sig selv et stykke kød.

Stegning bør være så varmt. For at afgøre, om det er varmt nok, kan du slippe det en dråbe vand. Hvis dråben begynder at køre på den opvarmede overflade, så rødglødende stegepande til den ønskede temperatur.

Hver part skal bøf stege grundigt i 4 minutter. Hyppig dreje kød bidrager zasushivaniyu. Resultatet er en solid og stegt bøf.

Hvis rampen-bøf opskrift indebærer stegning på grillen, så må vi sikre, at fedtet ikke drypper på kullene for at undgå brand. Flame tør fad. Sæt siden af en anden plade, der var, hvor flammen spredes på udseendet af sagen.

Villighed bøf kan bestemmes ved et let tryk på kødstykket. Hvis det gøres korrekt, vil bøf være smidig og blød.

Klar bøf skal have lidt 'hvile. " Hvorefter det kan bringe til bordet.

Smukke garniture vil være bagte kartofler eller dampede grøntsager. Du kan tilføje saucen, og af alkoholholdige drikkevarer er egnet glas rødvin.

Nyttige tips om notat

  • Salt rampe bøf fortrinsvis i slutningen af tilberedningen.
  • Det anbefales ikke under den varmeste del af klappen bøf, ellers vil fadet vise sig overtørres.
  • For ikke at bryde skorpen under grilning ikke vandkølet varme kul for at undgå et brat fald i temperatur.
  • Det er ikke hensigtsmæssigt at kontrollere parathed ved en nedskæring af bøf - bøf kan miste sin saftighed.

Kog med kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.