HobbyHåndarbejde

Fotoramme med sine hænder - en stor gave eller dekoration af interiør

Enhver gave kan nu købes i butikken, heldigvis, det varer underskud i landet ikke. Men med en overflod af forskellige ting til salg til et stort antal mennesker kommer ønsket om at gøre noget selv, at tingene bliver original, individuel og usædvanligt. Så kan en stor gave eller dekoration af dens indre blive en ramme for et billede med deres hænder, ideen om skabelse, som kan findes nedenfor.

pap

En af de nemmeste måder at indrammer billedet - for at skabe en ramme af pap. For en standard fotostørrelse får brug for en normal A4 ark af enhver farve karton, afhængigt af billedet emne. I midten af billedet er limede kartoner eller i præ-reduceret med vdevaetsya hjørner. Nu er du nødt til at dekorere det hele. Materialet kan tjene næsten alt, hvad der falder ind under armen - udklip fra magasiner, perler, perler, knapper, småsten, sand, farvet papir, kuglepenne, ... Listen kan være uendelig. Den vigtigste ting at opretholde stil rammer og billeder på en sammenhængende måde.

magasin sider

Kan være interessant ramme til foto, med deres egne hænder skabt af magasin, avis eller tetradochnyh sider. Det vil være baseret på pap eller andet stift papir. Jeg har brug for at tage et blad størrelse er lidt større end selve billedet, i midten af arket til at skære et hul på størrelse med et foto. Nu er det nødvendigt at dekorere selve rammen. For at gøre dette, tager de tilberedte ark papir og farvet garn. Hvert blad er rullet ind i et rør, ikke er for tyk, men ikke omfattende, hele længden af viklet tråd. Det er vigtigt at måle længden af hvert rør, fordi de vil blive limet til pap som en ramme til et foto. Den resulterende sæt af ruller er nu værd at holde sig til pap, til bagsiden ramme vedhæfte benet og bag på billedet for at lim. Originalt fotoramme klar.

Pynt med simpel ramme

Hvis du har brug for en ramme for et billede med dine egne hænder , kan du dekorere det, baseret på en simpel færdig ramme. Dette kan kræve farvet papir eller stof, samt de små ting til dekoration. For det første er den valgte ramme monteret af billeder, og efter - dekoreret. Indretningen skal matche temaet foto. Hvis det er en fotoramme med havet, kan du dekorere det med små skaller, sand og farvet papir eller avisudklip. Hvis billedet er romantisk, er rammen monteret af en delikat farve og stof i hjørnet limet en lille sløjfe. Hvis billedet fra et diskotek, kan du dekorere det med tematiske udskæringer og forskellige tegninger eller udskrifter af læbestift.

Flower ramme

På interesseret person kan modtage ramme til foto, med sine egne hænder lavet af konventionelle kunstige blomster. Dette vil kræve allerede færdig rammen eller base af kraftigt papir, som vil blive knyttet blomsterhoveder. Det er vigtigt her at vælge de blomster af én eller en kombination af farver for at gøre rammen har ikke vist sig alt for farverige. Vedhæfte dekorative elementer ved anvendelse af et klæbemiddel. Det er alt oprindelige blomstret fotoramme med hænderne klar.

Ramme for flere billeder

Hvis du ønsker at sende et par billeder, og gøre flere rammer til fotos med deres hænder ikke ønsker at, kan du dræbe flere fluer med ét slag - skabe rammer for flere billeder. For at gøre dette skal du gøre ganske en ramme af træ, male det i den ønskede farve, til et par niveauer strække huden, der ved hjælp af hæfteklammer, bindemidler eller små pinde er knyttet foto, hvis dit vasketøj. Denne ramme nøjagtig som gæster og beboere i huset, fordi det vil være usædvanligt og rummelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.