ComputereNotebooks

Tips om, hvordan du deaktiverer tastaturet på en bærbar computer

En vigtig del af computeren - tastaturet. Vi skal være i stand til at udnytte det. Overvej et af de spørgsmål vedrørende den direkte anvendelse af PC element. Lad os tale om, hvordan du deaktiverer tastaturet på den bærbare computer. er det nogle gange nødvendigt.

Når du har brug for at frakoble tastaturet

Her er almindelige situationer, hvor du har brug for at beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man deaktiverer tastaturet på den bærbare computer:

- I tilfælde af brud og svigt af tastaturet.

- Hvis du har aktive børn i familien, der og stræber efter at "arbejde" på din bærbare computer.

- et kæledyr, såsom en killing, der elsker at lege med tastaturet, ved at arrangere disse udgravninger på sine nøgler.

- Det sker ofte, at den indfødte tastatur på den bærbare computer er ikke den mest komfortable. Dette er særligt godt forstået af dem, der har en masse arbejde på det. Tasterne er flade og små, kan ikke være populær hos brugerne. I dette tilfælde kan vi tilbyde en vej ud, at forbindelsen er en alternativ tastatur.

Sådan deaktiveres tastaturet?

Hvis man ser på det som en fysisk proces, så er der intet kompliceret her. Selv en nybegynder ejer af dette mirakel teknologi skal have noget problem. Så lad os se, hvordan du deaktiverer tastaturet på den bærbare computer. Hver bærbare computer tastatur er forbundet til den primære (stam) pap med en særlig løkke. Kig efter det i lang tid er ikke nødvendig. Sådan låses tastaturet Åbn kabinettet på dit udstyr, og træk løkken. Det er vigtigt at vide, at handlingen skal være meget omhyggelig med ikke at bryde sin laptop. Find sammen og gøre alt stille og roligt, uden at foretage nogen pludselige bevægelser. Så du behøver ikke gøre skade på bundkortet eller processoren.

Sådan låse tastaturet?

Nu hvor du ved, hvordan du deaktiverer tastaturet på den bærbare computer. Men nogle gange, at der ikke er forpligtet til at foretage en sådan drastisk handling. Nogle gange er det bedre at låse tastaturet. Det er interessant at vide, hvordan dette kan gøres? Alt for simpelt, bare huske, at denne lås vil arbejde, indtil du genstarter din bærbare computer. På det nederste venstre hjørne af skærmen, som du ved, er der en stor knap, der hedder "Start". Klik på den, og find derefter "Alle programmer", der klikker på punktet "Standard", så er du nødt til at vælge et ikon ud for at der står "Command Prompt". Dette åbner et vindue, hvor følgende kommando i stil med følgende: "rundll32 tastatur, deaktivere". Dette vil gøre det muligt at låse tastaturet på den bærbare computer.

Det er muligt at gøre det endnu nemmere: i "Kør", tilgængelig med det samme, når du trykker på "Start" for at indtaste den samme kommando.

Nu ved du, at låsen eller deaktivere tastaturet på en bærbar computer er en snap.

Mute

Du kan også slå lyden fra tastaturet. Dette gøres ved hjælp af et par museklik. Klik på "Start" og derefter "Control Panel". Vælg derefter "Sound", der får den "Lyde" fanen, hvor i "Sound ordning", skal du indstille "Mute", så skal du trykke på "OK". Efter disse trin, vil du være lettet fra tastaturet lyde.

For at slukke for tastaturlåsen , trykke på tastekombinationen som kan være forskellige for visse pc-modeller. Typiske kombinationer er:

- Fn + F7.

- Fn + F12.

- Win + Fx (x - helt tal på 1-12).

- Fn + Pause.

Læs vejledningen til din bærbare computer, du har brug for en kombination af jer. Som du ser, er der intet kompliceret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.