Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

IL-26, en jagt riffel: design og karakteristika

Under Den Store Fædrelandskrig på behovene i hæren af befolkningen blev beslaglagt et stort antal jagtrifler. De fleste af dem blev ødelagt. Efter krigen, landet havde brug for en "pels" valuta og kød af vildt. Spørgsmålet om manglende jagtvåben steg særligt kraftigt. Magt gik ud for at opfylde behovene hos mennesker. For at sikre velfærden for deres folk, genoptog masseproduktion af forskellige modeller af haglgeværer, herunder især populære jagtgevær blev IL-26.

Oversigt over produkter, der fremstilles i Izhevsk

Izhevsk er berømt for sin våbenfabrik. Blandt de modeller af rifler, der er udstedt til dem:

 • IL-43. Konstruktioner mekanismer disse kanoner blev opsamlet fra de resterende dele rørt førkrigs. Modellen var udstyret brandtrubkami lavet af utilstrækkelig kvalitet stål. IL-43 er meget pålideligt system.
 • IL-54. Det er et dobbeltløbet gevær med en tredobbelt låsning. Designet ingen yderligere-spænde udløseren.
 • IL-57. Modellen blev fremstillet af 1957. Produktet har et horisontalt parrede tønder. Designet er identisk med IL-54. Disse modeller er forskellige i størrelsen af dele. IL-57 er udstyret med en tynd og strømline gate kassen og rager ud fra siderne af cylinderen rib rør.
 • IL-58. Produceret siden 1958. Den erstattede den jagt model IL-57.
 • IL-26. Shotgun blev fremstillet 1969-1975. Designede til ammunition 12 gauge, som bruges røg og røgfri pulver. Model effektiv i forskellige typer af jagt og bruges som begyndere amatør eller fagfolk. Designet gun modelleret på IL-54. Forskellige datamodel låsenavet. Denne funktion i IL-54 udfører Greener bolt. Den nye letvægts model erstattet bolten slutblikket, aktiveres ved hjælp af et hoved på låsearmen.
 • IL-26E. haglgevær model har fundet sine forbrugere i både indenlandske og udenlandske markeder. Udlandet 200 tusind. Stykker blev solgt. I modsætning hertil IL-26, IL-26E pistol er udstyret med nem betjening særlige udkastermekanismen er en selvstændig model, snarere end en forbedret variant af IL-54.

Som testet haglgevær?

Aktiv genåbning af fiskeriet rifler begyndte med den kommende af fred. En af de relativt billige modeller, som var vigtigt for efterkrigstiden, hvis konstruktion er pålidelig og teknologisk avanceret, det er blevet en dobbeltløbet haglgevær jagt IL-26.

obligatorisk produktion test fandt sted efter opførelsen af konstruktionen. Under testen IL-26 riffel testet ved anvendelse amplificerede afgifter røgfri krudt stand til at udvikle sig i kanalen med den afmonterede blok model 900 kg / 1 cm firkant. og 850 kg / 1 cm firkant. har indsamlet.

Ydeevnekarakteristika

 • Kaliber - 12 mm.
 • Længden af de to aksler - 73 cm.
 • kammer længde er 7 cm.
 • Masse haglgevær - 3,3 kg.
 • Gun IL-26 udstyret med en krom modtagekanaler og kammer.
 • Højre boring med en snude indsnævring 0,5 mm (kaldet "poluchok") med resultatet af 55% nøjagtighed af brand.
 • Venstre tønde, choker som er 0,1 cm, kaldet "fuld choker." Hans bekæmpe nøjagtighed på 65%.

Boring barrel kanaler

For eksempel systemet er færdigt IL-54, master Izhevsk plante ændret kanal diameter i IL-26. Gun udstyret med kufferter med en diameter på 18,5 mm, som det var med IL-54 og 18,2 mm. Denne størrelse kan godtages for papirbelægninger. Når du bruger patroner af metal der er størrelse uoverensstemmelse. Shotgun IL-26 har en god bekæmpe ammunition, når der anvendes et papir- eller plastovertræk. Anvendelsen af metal muffer medfører en reduktion i nøjagtighed resultater til 20%. Samtidig en stigning i afkast under skyderiet. IL-26 - en pistol (billedet vist nedenfor), i modsætning til sin modpart IL-54, som har en elegant form og finish.

dækning

Til dækning af stammerne anvendte meget modstandsdygtig lak, som også kaldes i daglig tale "rusten". Ved blok anvendt våben iriserende mønster "farve kapok", hvorigennem produktet opnår en meget smukt udseende. Ulempen af coatingen anses for at være dens svage modstand. Det kan ikke rettes, selv hvis du lægger oven på "farve kapok" solid bakelit lak. Under operationen lakken pistol hurtigt slettes på tøj.

materiale

I produktionen af barrel kanaler af IL-26 og trædepuder anvendes blødt stål 15. er let bearbejdet Dette mærke. Efter arbejde det udsættes for varmebehandling. Dens tekniske egenskaber ringere kvalitet 15 50RA værktøj, som bruges i produktionen af IL-54 rifler og kræver ikke varmebehandling.

At udføre denne procedure anvendes en metalkasse fyldt med kul. I denne egenskab placeret han pistolen. De øvre metallag var carbon mætning. I produktionsprocessen kaldes "cementering". Når stålet er opvarmede puder, blev de fjernet fra deres herre jern kasse og dyppet i vand. En vigtig overvejelse, når de udfører fugning betragtes undgå kontakt af varmt produkt med oxygen. Procedure hærdning medførte en svag deformation pads. Efter at produktet blokke varmebehandling barreled haglgeværer IL-26 blev tilpasset til de færdige blokke.

Hvad er "priplotka"?

Et af de problematiske forhold, der meget ofte står Bøssemagere anses fit kufferter til bestandene. Blandt elskere af jagtvåben skud, er denne procedure også kaldet "priplotka". Med fremkomsten af en model, såsom IL-26, udføre justeringen lettere. Dette skyldes det faktum, at i denne udformning i stedet for pistoler Grønnere bolt har en låsning bar, som, i udtalelsen fra brugerne at arbejde lettere. Men "priplotka" kanoner udstyret med skrue grønnere giver haglgevær flere ressourcer.

kufferter enhed

Trunks varmebehandles og er forbundet med hinanden via en kobling. For at gøre dette, de er underlagt pre-press montering, hvorefter proppen i slagbolten. Resten af stammen er låst i med parentes: øvre og nedre. Øvre grænse er også brugt som et middel til at sigte. Det er et produkt af trapezform består af to dele, mellem hvilke er installeret ved lodning hængselstolpe anvendes til montering på underarmen IL-26. Gun (billedet nedenfor) er udstyret med to skruer, der er nødvendige til at gribe båndet antabok.

Til fremstilling af sengen er brugt møtrik eller bøg. Bed kan være lige eller pistol form.

Aftrækkermekanismen snittes. At installere den i IL-26 på modtageren og basen (skikkelse) er der specielle riller. Med et skaft dannet som et resultat af en fastgjort nedre masker modtagerboks monteret på bunden af den dobbeltløbet.

Hvad er brandertrubki?

IL-26-systemet har en funktion tilbagevenden. Dette gøres ved hjælp af en særlig prop, som er under lavere tryk pen bekæmpe bladfjeder. Inerti Slagstiften og returfjederen modsætning ensonovskoy systemet ikke er i ét stykke. Disse dele IZH-26 er adskilt fra panelet på modtageren. Deres fiksering udføres ved hjælp af specielle skruelåg krom eller brandertrubok. Dette design gør det nemt at adskille pistolen IL-26, hvis det er nødvendigt. Brugerkommentarer om brug af våben er positive: i tilfælde af brud på angriber er ikke længere nødvendigt helt at adskille struktur haglgevær (som havde at gøre med reparation pistol ensonovskoy system). For at udskifte slagstiften er nok til at skrue den nødvendige brandertrubku.

Disse krom produkter udføre to funktioner:

 • Er et ornament på skjoldet pads i dobbeltløbet modeller af IL-26 og IL-54.
 • Undgå mulig afbrænding af metallet nær åbninger de strejkende.

Hvordan spændt og aftrækkeren på en jagt haglgevær?

Delingsførere hamre udført ved hjælp af særlige indikatorer placeret oven på modtageren. Denne proces er involveret deling og sears. Ved hjælp af den første åbning som følge af trunk hamre er spændt og derefter køre ind i de særlige sæder, som er anbragt i hængseldelen underarmen. Forreste aftræk er påvirket af en fjeder, der forhindrer fingrene fra skade på anden udløser samtidig lægge. Et sådant arrangement er typisk for high-end pistoler. Standard ensonovskaya system giver låsning af et automatisk sikring kun kroge. Lås udløsere og håndtag leveres i IL-26. pistol karakteristik indeholder en anden vigtig kvalitet: der er en gradvis nedstigning i systemet af denne model. Han udførte med fuldt åbne kufferter.

For at fjerne de udløsende faktorer fra hvisken, skal du bruge den højre tommelfinger til at trække på knappen sikkerheden i den forreste position, og den forreste finger til at trykke krogene udløseren. Efter dette, på fadene lukket. Den samme procedure blev udført ved uønsket ladet kammer, idet dette kan medføre uventede produkt skud.

Hvornår er demontering af våben?

Hvis det er nødvendigt, at udføre reparation, rensning eller fedtpistoler, inspektion, såvel som under transport IL-26 er opdelt i to dele:

 • tønde og forenden;
 • modtager og sengen.

For at adskille pistolen for rengøring, skal du:

 • Træk låsekrogen skaft. Som et resultat af denne manipulation af underarmen vil blive afbrudt.
 • Låsearmen er drejet til højre. Efter dette, er tønderne adskilt fra modtageren.
 • Rotere mod uret skrue holder beslaget.
 • Frigive skruer, der fastgør basen USM.
 • Med en skruetrækker, til at lirke vzvoditeley forår. Derefter til modtagerboksen gennem lys svinge op og ned fjerne fra sengen. Dette giver adgang til alle mekanismerne i pistolen, som nu kan smøres og rengøres.

Yderligere adskillelse består af følgende trin:

 • Vzvoditeli fjernet fra modtageren efter at være vendt med indersiden udad af låseskruerne. Det er vigtigt ikke at miste dem.
 • Fjernelse udløser, skal du sørge for, at de ikke er taget under påvirkning af foråret. Til dette formål udløser bør fjernes sammen med begrænsere.
 • Knap til at fjerne sikringen efter at være blevet slået ud af det vil blive at fastholde pin.

Ejektor shotgun model IL-54

I 1969, anvendelse af en base af IL-54-systemet, selskabet startede produktionen af den nye model bezezhektornoy-IZH-26 E.

Dette dobbeltløbet pistol er designet som en separat våben med en ejektor mekanisme. gun apparat IL-26 E er den samme som i IL-26.

Sådan slukke ejektor mekanisme?

Ved jagt riffel IL-26E er tilfælde af svækkelse af bladfjedre Udkastevinger hamre (hamre). For at forhindre dette, skal fjederen være periodisk nede. Du kan bruge et søm eller den ønskede tråddiameter ved hjælp af hvilken forskæftet er frakoblet. Ejector hamre slukker. Før du lægger underarmen tilbage, anbefales det at pik de udslyngning hamre. Iført Ellers ville det være vanskeligt eller medføre skade haglgevær mekanisme.

hammer cocking procedure består af to faser:

 • Sømmet indsættes i hullet i den øverste del af hammeren.
 • Ved hjælp af et søm som løftestang, skal du pik. Dette arbejde bør ske gradvist: første er spændt på aftrækkeren, og så - den anden.

Stille klik vil indikere, at truppen er lavet helt. Selv udløse forhold til den forreste af underarmen bør være en svag hældning.

optioner

Tilstedeværelsen af sikringer og ejektor shotgun som i de dage af Sovjetunionen, og i dag er ikke efterspurgt blandt private forbrugere. Jagt riffel IL-26 E primært er beregnet til eksport. Samtidig med produktionen af denne model blev skabt af hans nye uniform version af IL-26 - 1C. Denne pistol efter en sammenlignende test med et lignende arme import har givet gode resultater. På trods af alle de fordele af IL-26-1S har haglgevær i en serie af produktionen ikke fik. Eksperter forklarer det med det faktum, at markedet for våben, en model er billigere og nemmere - IL-58m. Det bruger 12-th kaliber og har samme kapacitet som den for IL-26 riffel.

anmeldelser

Ifølge anmeldelser, haglgeværer IL-26 har et pålideligt system, som praktisk talt ikke påvirker årene. Ifølge de ejere, der køber haglgevær mange år siden, tegn på "alder" kan ses kun udefra. Inde, alt er i perfekt stand: rust ikke rører chokeren og poluchoka. Ifølge brugerne, udvendige defekter skyldes som regel fejl Arm pleje.

Selvfølgelig, nogle ejere, blive gammel IL-26, nogle gange bemærke små ruster sites inden USM. På trods af dette, at hele systemet fungerer godt. Ejerne af jagt dvustvolok og erfarne Bøssemagere rådes til at fjerne rust bruge specialværktøj til rengøring karburatorer og fedt "Ballistol".

Ifølge nogle ejere, jagtrifler IL-26, i forhold til IL-54, med færre ressourcer, som manifesterer sig i fremkomsten af satanisk. Sådan finder andre fans skudt våben, ressourcen er individuel for hver pistol. Ifølge repræsentanter for denne model af våben system for at opnå SATA i IL-26 er vanskelig, selv når det anvendes til brænding batteriterminalerne, hakkede søm eller jern skud.

I dag er IL-26 rifler, samt andre ældre modeller, lavet i Izhevsk, meget efterspurgte. Selv om de ikke er en sjældenhed at finde dem er ikke let.

Jagt shotgun IL-26 og IL-26E bevist deres høje effektivitet og pålidelighed. Disse kanoner tillade brug af alle typer af ammunition og at gennemføre jagten i forskellige breddegrader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.