Hjem og familieKæledyr

Rød kat og dens funktioner.

Rød farve set hos katte af forskellige racer, herunder i køter. Det menes, at dette maleri dyr gav en muteret gen, der har påvirket deres særegne karakter. De siger, at pigmentet til stede i håret, kan påvirke hjernens aktivitet, selvom det er - bare et gæt.

I oldtiden var der en masse at tage i forhold til røde katte. De tilskrives forskellige mirakuløse kvalitet. Den lyse farve katten var et symbol på glæde, lykke og velvære. Man troede, at lade huset "guld" kat indtagelse rigdom. Røde katte begavet ejendomme forsvarere og healere. Syge mennesker steg hurtigt på benene, hvis ved siden af dem var en kat af en sådan farve. Rød summende tilskrives positiv energi - når det klappe, så umiddelbart positiv ladning og vitalitet.

Især værdsatte grønne øjne "guld" kat. Det menes, at de adskiller sig mest munter og legesyg disposition, og hvis du trykker på dette dyr, er det muligt at vælge at være en lys mand. Hvis du drømt om en kat, det er et alarmerende tegn, det varsler ustabilitet og uforudsigelighed. En rødhåret beast drømme en midlertidig elsker. Det har længe været antaget, at katten sådan farve kan forudse tilfælde af en negativ karakter, hvilket vil påvirke den veletablerede livsform.

Rød kat kan have forskellige nuancer - fra lys creme til brand. Summende med "sol" farve i stor efterspørgsel blandt fans af disse dyr. Specialister i huskatte - feline - understrege karaktertræk af røde elever. De anses for at være snu, vovemod, lunefuld, selv hævngerrig. Og den røde farve - den mere disse kvaliteter manifest. Hvis i huset var der en rød kat, skal du være forberedt på, hvad der bliver nødt til at udholde sin komplekse karakter.

Bright kæledyr bør være mere opmærksom og afslappet om sine særheder, fordi han ikke kan lide, når ejeren ikke reagerer på luner og fantasier. Hvis du arbejder ud den korrekte adfærd med hensyn til katten og gøre hende til at føle din kærlighed, kan du få en loyal, kærlig ven, konstant beder dine hænder. Rød kat elsker at lege og gøre det til en moden alder. Derfor, for dit kæledyr, du har brug for at tilberede en bred vifte af legetøj. Enhver, der nogensinde har haft en rød kat, sikker savner et kæledyr vil ikke nogensinde.

Den røde farve forekommer i racerene dyr. Der er følgende arter af røde katte: Siamese, persisk, britisk.

Af særlig interesse er "flammende" siamesere. Deres frakker kan være rød eller creme. Disse Siamese er mindre aggressive end deres klassiske indsamle farve.

Rød farve af varierende intensitet pels kan ofte findes i persiske katte. Sjældent, men der er stadig "ild" af briterne.

De fleste svampe blandt indavlede dyr. Katte af denne farve kan være langhåret og korthåret.

Katte af denne farve er højt værdsat af opdrættere, fordi de kan bruges til at opnå kæledyr med en bred vifte af pels farve: hvid og rød, brindle, tricolour rød-hvid-og-sort, kan også være rød plettet kat. Helt rød kat anden farve heterogenitet. Typisk ryggen er mørkere og lysere sider og mave. Det menes, at det er umuligt at krydse den lyse røde fisk med fløde, ellers kan du ødelægge farven på den fremtidige afkom.

Killinger bliver rød, hvis katten, og katten har en rød farve. I rød skildpaddeskjold kat kat og drengene bliver rød og sort, og det pigerne - skildpadde og rød. På en rød kat og en sort kat drenge synes sorte piger - skildpadde, men de røde killinger, de ikke vil. Rødhåret kat og sort kat blive forældre til drenge røde og piger - tortoiseshell farve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.