ComputereComputerspil

Hvordan at bringe dragen i spillet Mercury "Drakonomaniya"

"Legends Drakonomanii" - en stor app til mobile enheder, der kører på Android-platformen. Dette spil, i virkeligheden, er en virtuel gård for dyrkning af disse majestætiske skabninger. I denne korte gennemgang, vil vi afsløre nogle af hemmelighederne i spillet, samt vise dig, hvordan at bringe dragen Mercury.

ansøgning Beskrivelse

I historien om de onde vikinger erobrede store Guardian Dragons - Professor Hogvina. Og nu er du blevet hans eneste håb for frelse. Men ikke så enkelt, fordi angrebet vikingeboplads kan kun stærk hær. Og at du er nødt til at skabe en hær af drager. Og for dette har vi brug for at bygge en lille landsby, og beskæftiger sig med opdræt af disse skabninger. Før du lære at få dragen Mercury, lad os se på de grundlæggende regler i spillet. I første omgang skal du bygge nogle nyttige bygninger: et hus for drager, og behovet for hver enkelt bygning, mine ressourcer, minedrift, forsvar tårne og mere. Alt dette sker af hensyn til din bebyggelse kunne frastøde alle fjender, og du er på dette tidspunkt engageret i avl for at bekæmpe dragen. I dette tilfælde, vil du have en temmelig stor udvalg af - i spillet er der mere end 50 arter af disse skabninger.

Essensen af spillet

Krydsning af drager og få nye arter er næsten det vigtigste formål med ansøgningen. Med hvert nyt niveau, kan du vælge, hvilke af aktiviteterne på dit websted, vil du være til rådighed de stærkere og mere kraftfulde typer af vingede væsner. Det, til gengæld vil øge chancerne for at vinde kampen med vikingerne eller andre spillere. Selvfølgelig, før du kan få en stærk drage, er det stadig brug for at vokse. Og ligesom der gør dig glad for at fortælle adjunkt - en virtuel assistent i spillet.

Hertil kommer, at Drage opdræt - ganske indbringende besættelse, fordi hver skabning bringer en vis fortjeneste. Og få fra dem guldet kan bruges på forskellige forbedringer eller acceleration i spillet. Så, jo mere talrige og mere varieret din "gård for Dragons", jo mere indkomst, du indsamler, og jo flere muligheder får. Og for at have i din besiddelse var et stort antal individer, er det nødvendigt at forstå reglerne for deres modtagelse. Nogle kan købes butikken i spillet for mønter eller diamanter eller vinde ved arrangementet, mens resten bliver vist som et resultat af krydsning. Hvordan at bringe dragen Mercury eller enhver anden form? Svaret på dette spørgsmål venter på dig i den næste blok.

krydsning individer

For at få en ny drage, du har brug for to voksne i det mindste den fjerde niveau. De har brug for at bevæge sig i klynge og vente et stykke tid, indtil de væsner vil parre - det er den grundlæggende regel for at fjerne, herunder for at trække kviksølv dragen i spillet. skabninger formering afhænger af deres sjældenhed og tilhører den ene eller et andet element. Men du fik ægget. Nu er det nødvendigt at overføre til et job inkubator, hvor det vil blive, indtil PET er klar til at klække. Dernæst bør den resulterende enhed sendes til hjemmet, hvilket passer ham for katastrofen.

Hvordan at bringe dragen Kviksølv i "Drakonomanii". instruktion

For at bringe denne skabning, to forældre med forskellige elementer nødvendige. Den første mulighed - det er den type af drager Metal og Snow, den anden - Cloud og Thorns. Dernæst skal du sætte de kommende forældre i Rookery bygningen, hvor de holder 12 timer. Efter dette, skal du flytte æggene i en inkubator. Og efter 16 timer og 50 minutter til at samle det færdige baby. Efter dette, kan du begynde at bekæmpe dyrkningen af bevingede væsner. Derudover er der en anden måde at bringe dragen Kviksølv i "Drakonomaniya" spil - er at købe et stof til krystaller. Bemærk, at en sådan erhvervelse ret dyrt. Efter alt, vil man drage koste dig 900 krystaller. Nu, når vi var, hvordan man kommer dragen Mercury, lad os komme ned til hans præstation.

beskrivelse skabninger

Kviksølv Dragon - en sjælden skabning, men samtidig er det ikke en for stærk eller kraftig, fordi det bruger kun to typer af skader: det vigtigste - metal, og yderligere - vand. Grundlæggende angreb når 58 enheder og sundhed - 225. Omsætning dragen - 325 mønter / time. Men på samme tid, Kviksølv er ekstremt nødvendigt at fjerne en sjælden art, såsom prinsen. Så sørg for at forsøge at få denne ting i din samling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.