TravelingHoteller

Hotel 5 * Vikingen Quality Resort & Spa (Tyrkiet / Alanya): fotos, anmeldelser, beskrivelser

Tyrkiet er ved at blive som et andet hjem for mange af vores landsmænd på tidspunktet for den længe ventede ferie eller nogle fremragende weekend. Et land med en rig historie og kulturarv af den imponerende turisme skala infrastruktur og service af høj kvalitet. Populariteten af systemet med hoteller "all inclusive" vokser hvert år. Dette er ikke overraskende, fordi der i disse komplekser, som regel, du kan finde alt fra strande til luksuriøse wellness-centre og kurbade, tennisbaner og et stort fitness-rum. En af disse er Vikingen Quality Resort & Spa 5 * (Alanya, Tyrkiet), som er imponerende ikke kun tjeneste, men også for dens arkitektoniske synspunkter.

hotel placering

Den nye kompleks ligger langt fra de store byer, i den private sektor. Byen Antalya Lufthavn ligger 90 km væk, til byen Alanya er noget mindre - 30 km. En sådan geografisk beliggenhed giver alle rejsende privatliv og rolig atmosfære, en ren luft og fint, rent hav. I øvrigt er en privat sand og stenstrand ligger kun 100 meter fra hotellet og strækker sig 300 meter langs kysten. Mange eksperter også bemærke de gunstige økologiske forhold i området.

Vikingen Quality Resort & Spa 5 *: beskrivelse

Alle leder på den storslåede kompleks, i hvert fald interesseret i dem, og det er ikke overraskende. Komplekset er kendetegnet ved lyse og usædvanlige arkitektur. Hovedbygningen af slående design. Det er noget der minder om kronen med tænderne, stigende ind i himlen, og derfra ud i havet forlader molen i form af en trefork, farverne i den traditionelle marine stil - hvid og blå. I virkeligheden, som de siger ejerne af komplekset, er et stort skib, sejle i havet.

Hotellet er nyt, det blev bygget fra bunden i 2009. Har en temmelig kompakt, godt møblerede og ren et areal på 13.000 kvadratmeter. Komplekset omfatter flere separate villaer og højhus. Det samlede antal komfortable og rummelige værelser - 450, og antallet af gæster, der er villige til at tage hotellet - 1078 mennesker. Figur, lad os se det, de fleste i øjnene, så rejsende ikke vil blive kede sig.

værelsestyper

En fordel ved hotellets 5 * Vikingen Quality Resort & Spa i det faktum, at næsten halvdelen af dets værelser (ca. 40%) har et vindue med udsigt over havet. Hver af dem har en balkon og et nyt gulvtæppe. Typer af værelser på hotellet :

  • Standard areal på 37 m2, en maksimal kapacitet - 2 + 2. I alt 323 værelser, 5 af dem er for mennesker med handicap.
  • Familie areal på 60 m2, med to separate soveværelse døre. I alt 29 på hotellet, og de er meget populære. Kapacitet - 4 + 1 personer.
  • Interagere, eller, med andre ord, Tilslutning værelse. Faktisk repræsenterer standard to forbundne værelser med et samlet areal på 80 m2 og en kapacitet på 6 personer. I alt 60 på hotellet.
  • En konge suite, der består af to værelser med en lounge. Vystelen parketgulv, område - 76 m2, kapacitet - 4 personer. Dette hotel er nummer Vikingen Quality Resort & Spa 5 * (Alania) kan med rette være stolte af. Luksus og præsentabel, kombineret med øget komfort indstille det fra hinanden.
  • Værelses hjørne suite med to soveværelser, hall, område - 56 m2, kapacitet - 4 personer.
  • Individuel Villa suite, der består af to værelser. Størrelse - 60 m 2, kapacitet - 4 personer.

Værelsesfaciliteter

Det indre af værelserne er anderledes kongelig luksus, elegant stil og komfort. Den naturlige kombination af farver og teksturer fortyndes med lyse accenter: gardiner aqua skygge under en storm eller f.eks, ultramarin sofaer. I ånden af vikingerne og er lidt ligesom deres krigeriske skibe med et træ bund og rummeligt hjem med massiv træmøbler. Koncist, med smag og behagelig for øjet.

Samtlige værelser på Vikingen Quality Resort & Spa Hotel 5 * godt udstyret og møbleret. Udstyret omfatter satellit-tv, herunder russisktalende kanaler, individuel, skræddersyet til deres egen følelse af aircondition, telefon med internationale opkald, high-speed trådløs internet, sikker og mini-bar, genopbygget dagligt gratis.

Badeværelset er rummelige og godt udstyret, herunder bad, bruser, håndvask. En hårtørrer, toiletartikler efter behov og håndklæder. Værelserne rengøres dagligt særlige personale, sengelinned skiftes to gange om ugen. Tjenesten dag og nat, men i løbet af natten (fra midnat til seks om morgenen) - mod et ekstra gebyr.

"Ultra All Inclusive"

Mange hoteller i Tyrkiet, Vikingen Quality Resort & Spa 5 *, herunder arbejdet med Ultra All Inclusive-system. Det er bekvemt, ikke kun for den komplekse, men også for turister. Dette giver fuld bevægelsesfrihed og handling, det vigtigste i dette tilfælde - har den eftertragtede armbånd, som er udstedt ved ankomsten til dig selv og ikke tabe, for at undgå eventuelle problemer og vanskeligheder, er det unødvendigt at hvile.

Dagligt for hotellets gæster serveres morgenmad (tidlig og sen), frokost og middag, luksuriøse og righoldig, at en liste over de komponenter, som er simpelthen umuligt. Selv de mest erfarne gourmeter vil helt sikkert finde sig selv tjener nationale og europæiske retter til din smag. Det er vigtigt at huske, når servicen. "Ultra All Inclusive" er åben fra otte om morgenen til midnat, efter alle de fødevarer, snacks og drikkevarer er betalt.

For dem, der er fodret op med dette system fuldt, i det område af komplekset er der så mange som fem restauranter a la carte, der er a la carte for et ekstra gebyr, og det samme antal søjler i forskellige dele af området.

Restauranter på stedet

Turister til Vikingen Quality Resort & Spa Hotel 5 *, foruden buffet, hotellet forventer en anden lille overraskelse. Besøg en af restauranterne betalt for alle de helligdage engang koste dem gratis, men du skal forudbestille et bord.

Komplekset har fem gourmet virksomheder. Således Ottoman Restaurant, som allerede navnet antyder, serverer traditionelle tyrkiske retter. Kun her kan du smage de bedste kaffe og orientalske slik, samt de unikke kød- og fiskespecialiteter. Derudover kan du besøge restauranter med speciale i Asiatisk, Fra Middelhavsområdet, fransk og vegetarisk mad. Under normale forhold, de præ-bog tabeller er ikke påkrævet, er der nødvendigvis et behageligt sted for hver gæst.

God sjov og prøve en række af alkoholholdige drikkevarer og cocktails er et par barer. Alle fem af dem. Derudover er der et konditori med utroligt lækre kager. En af barerne i Vikingen Quality Resort & Spa 5 *, er et billede af hvilken præsenteres i artiklen, ligger i nærheden af poolen og er åben indtil midnat, så der er altid en chance for at hvile i sin skygge på en varm eftermiddag og nyde en forfriskning. Watch storslåede hav solnedgang kan være i lobbyen på terrassen, og dans - disco bar, fra en usædvanlig - irsk pub med god øl og ale.

puljer

For god hvile havet behøver ikke alle, nogle begrænset til nogle få besøg. Men uden en pulje til at gøre det er simpelthen umuligt. På stedet af tre. Det vigtigste er i sigte og har en virkelig royal område af vandoverfladen område er 2200 m 2, herunder en whirlpool (35 m2). Den anden er placeret inde i komplekset og er opvarmet om vinteren. Den tredje største pulje (400 m 2) har dias. Han vil give de mest levende og uforglemmelig oplevelse, ikke kun for børn, men også for voksne.

Underholdning og animation

For gæster ikke kede sig under din afslappende badeferie, hoteller i Tyrkiet, Vikingen Quality Resort & Spa 5 * herunder udbydelse underholdning af forskellig art og retninger, den mest populære selvfølgelig vand. Dette kompleks har en infrastruktur udviklet på et højt niveau. Animation team med entusiasme, sjov og vittig organiserer for alle gæster konkurrencer, quizzer og spil, ikke kun i løbet af dagen, men om aftenen. Hver dag, et diskotek fra 11 pm og op til to nætter. Flere gange om ugen kan du deltage i underholdning og programmer og nyde en række forskellige shows. Mod et gebyr kan man købe en separat tur eller en pakke, at skaffe den i Tyrkiet er der noget at se. Et land med tusind års historie vil vise dig de bedste steder og dens store monumenter.

På det område af Vikingen Quality Resort & Spa 5 *, hvor billedet ramte luksus og skønhed, er der spilleautomater for et gebyr, og internet-cafe, samt bowling, billard og dart.

Sommerferie uden vand underholdning utænkeligt. Deres hotel tilbyder en masse, men de fleste er betalt, nemlig ikke-motoriserede og motoriseret vandsport, dykkerkurser og dykning, parasailing, kano, surfing, vandski, jetski og scootere. Gratis til alle gæster ved poolen holdt vand aerobic og vandpolo er organiseret.

Sundhed & Sport

Den moderne resort kompleks er umuligt uden afslapningsområde og afslapning, men fordi, som regel har sin egen spa og fitnesscenter, og hotellet er ingen undtagelse Vikingen Quality Resort & Spa 5 * (Tyrkiet), anmeldelser , hvoraf de fleste af dem er positive. Blød i det varme sydens sol, alle hotellets gæster kan slappe af med en massage, tilbringe tid i det tyrkiske hammam (bad) eller sauna med dampbad, jacuzzi, solarium, nyde en afslappende spa-behandling. Nå, efter sådan en ferie kan betale et besøg på en skønhedssalon og barber. Alle disse tilbud Hotellet tilbyder for et gebyr.

Gratis at besøge fitnesscentret og fitnesscenter. Rummelig og lys, er det udstyret på den bedst mulige måde, med vand og håndklæder. Tennis spillere er inviteret til at spille venlige domstole med syntetisk overflade.

Service og faciliteter for børn

At vælge et sted at slappe af, er det vigtigt at overveje alle faktorer, herunder hvilken grad virksomhed, du kommer til at gå, uanset om du børn, unge. Alt dette er vigtigt, fordi du skal finde noget af interesse, omgangskreds og generelle miljø (støjende parter eller fred og ro). Hotel Vikingen Quality Resort & Spa 5 * anmeldelser er mest flatterende og placerer sig mere som et sted for voksne, forretningsfolk, samt unge og ikke kun virksomheder. Mindst af alt er det velegnet til familier med børn, især små. Et sæt særlige tjenester for dem er helt standard: barneseng på Værelset (hvis det er nødvendigt, efter anmodning), særlige stole i restauranter, afdeling i poolen og dias, samt golf og en lille klub, hvor børnene kan tilbringe et par timer i hinandens selskab, og voksne på det tidspunkt - at gøre deres forretning. For et ekstra time gebyr mulig inddragelse af sygeplejersken.

attraktioner i nærheden

Enhver hvile, og selv passiv strand, bør indeholde elementer af kultur- og underholdningsprogrammer. Udflugter, shopping og uafhængige ture i programmet bør være. I gennemgangen, mange har bemærket, at hotellet har små butikker med traditionelle souvenirs og en række små elementer, men valget er lille, så det giver mening at gå til byen. Dybest set, repræsentanter for rejsearrangører i hotellet 5 * Vikingen Quality Resort & Spa glade for at tilbyde gratis og bekvem og behagelig overførsel til de mest berømte og gamle markeder, såvel som i populære souvenirbutikker og butikker.

Af seværdigheder i nærheden, er det værd at bemærke tre. Først det gamle tempel Apollo. Det blev bygget af grækerne i det andet århundrede f.Kr.. e. og væsentligt påvirket af 700 år på tidspunktet for jordskælvet. beskuerens øjne ser ruinerne nu. Charmen ved dette sted er ikke tabt, men snarere tiltrækker. Især smukt er det sted, solnedgang, når den snehvide sten begynder at blive kontrast, og byen ned cool.

Næsten hver turist forlader hotelanmeldelser Vikingen Quality Resort & Spa 5 *, så glem ikke at nævne om dette vidunderlige sted, ligesom et græsk amfiteater, ligger i nærheden af de første seværdigheder. De velbevarede ruiner er værd at udforske, ikke bare udefra, men indeni, men indgangen er der et gebyr, men gebyret er rent symbolsk, have status og alder af bygningen.

Og for det tredje, er det værd at nævne vandland Sealanya, hvor alle kan tilbringe tid i selskab med indbyggerne i den våde verden, herunder gode, meget kloge delfiner. Hverken den uforlignelige fornøjelsen af at kommunikere med dem vil forblive i hukommelsen for evigt.

Hotel Vikingen Quality Resort & Spa 5 *: anmeldelser

Strand - en vigtig del af et behageligt ophold. Tyrkiet, Alanya og inklusive, et yndet rejsemål for vore landsmænd, hvert år tusindvis af turister strømmer til denne smukke og gæstfrie land. Oplev hær af fans af systemet "all inclusive" tillader ikke at tvivle på gyldigheden af vurderinger, som de giver hotellet, især stranden. Alle brochurer og rejsebureauer som er anerkendt af mange, vil fortælle dig om et vidunderligt sted, udstyret og tilgængelige. Faktisk broderparten af gæsterne på hotellet 5 * Vikingen Quality Resort & Spa er oprørt over denne åbenlyse bedrag på den del af administrationen af komplekset. Ifølge dem, er der en strand, men det er langt fra den sandede og stenstrand, og er dårligt egnet til havet, anbefales derfor at bruge specielle sko for at beskytte mod koraller. Tilfreds med kun mole i form af en trefork, som du kan svømme og behov. Her er blot parasoller og liggestole bør tage tidligt eller risikerer at blive efterladt uden et godt sted.

Trods det faktum, at hotellet er nyt, fra fundamentet til det sidste søm i huden, turisterne taler om nogle sløseri personale. Indflytning er hurtig, men de højere ordet værelser eller mere vellykket placering af vinduer, jo større vil være et ekstra gebyr. Hun ifølge beboerne, ikke er berettiget. Mange står over for dårlig husholdning, hvor der var klart tegn på tilstedeværelsen af tidligere gæster. Men alle mangler korrigeres hurtigt nok efter opkaldet til administrationen.

Vi kan sige, at Vikingen Quality Resort & Spa 5 * anmeldelser var temmelig tvetydig. Og hvis den første halvdel af gæsterne så mange ulemper, sidstnævnte er klar til at tilgive dem for hurtig service og god placering af komplekset, klare hav og fremragende infrastruktur. I modsætning til den første udtalelse siger om de nye møbler og gode atmosfære værelser, driftsklar VVS. Måske ikke alt er glat i hver lejlighed, og derfor modstridende indtryk.

Animation arbejde (voksne og børn) blev evalueret meget godt. Fejr deres vidunderlige stemning, selskabelighed og evne til at ophæve spiritus. De er glade for at arrangere forskellige konkurrencer og shows, ligesom deres egne, og med inddragelse af andre grupper. I deres svar, vacationers anbefaler også brugen af udflugt programmer, der tilbydes på 5 * Vikingen Quality Resort & Spa, herunder havet (fiskeri, dykning og så videre. D.).

I denne henseende turister fra Rusland og SNG-landene for det meste enige. Køkken og service system "ultra all inclusive" de vurderer den maksimale rating af "fire", men bestemt ikke på de påståede fem stjerner i titlen. Ifølge mange, tilbyder hotellet selv et godt valg, men nogen dikkedarer på bordene blev ikke observeret. Det var lækkert, sort - på et gennemsnitligt niveau, men sulten for sikker ingen vil.

Disse er varieret og ikke altid entydig fortjent hotellet Vikingen Quality Resort & Spa 5 * anmeldelser. Tyrkiet tjener bare skøre strømmen af turister, specielt om sommeren, varm tid af længe ventede ferie. Måske det påvirker nogle steder og kvaliteten af den service. som bemærket af mange, der har besøgt denne udvej, det er dog en hel afhænger helt af den generelle stemning, og hvis du ikke tillader dig selv at lægge mærke til nogle irriterende små ting, derefter tilbringe resten perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.