TravelingHoteller

Andaman Cannacia Resort & Spa 4 *: Los anmeldelser

Hvis du planlægger en tur til Phuket (Thailand) og ønsker at bo i et komfortabelt hotel med en fantastisk panoramaudsigt over havet, Andaman Cannacia Resort & Spa 4 * kan være en passende løsning for dig.

Generel beskrivelse, fotos, placering

Dette firestjernet hotel ligger på vestkysten af den populære turistmål i Phuket Island, 18 km fra Patong Beach og 550 m fra Kata Beach. Den nærmeste lufthavn er beliggende i en afstand af 68 kilometer.

Bare Hotellet har 113 værelser, herunder deluxe, familie deluxe villa og lejlighed suite med boblebad på den private terrasse. Hvert værelse har aircondition, tv, telefon, pengeskab, minibar, badeværelse, hårtørrer. Også gæster med hjemmesko og badekåbe. Hvis du ankommer på ferie med et lille barn i dit værelse vil også have en barneseng. Om behovet for denne service, bedes venligst informere hotellet på forhånd.

På hotellet er udstyret med en swimmingpool med børnebassin. I nærheden er der en terrasse til solbadning. Hotellet har en restaurant, der tilbyder ikke kun inkluderet i prisen breakfast indkvartering, men også frokost og middag for et ekstra gebyr, samt en bar med et bredt udvalg af drikkevarer for enhver smag.

Andaman Cannacia Resort & Spa: anmeldelser af russiske rejsende

Hver erfarne rejsende, måske, på hans erfaring overbevist om, at når man planlægger en ferie er meget vigtigt ikke at forveksle med valg af hotel, hvor du planlægger at bo. Efter alt, det afhænger i høj grad af de indtryk af resten. Og selv hvis du ikke planlægger at bruge meget tid på værelset, vil du sandsynligvis ønsker at komme tilbage i en pæn, ren og komfortable lejligheder. Ifølge mange rejsende, den mest pålidelige kilde til oplysninger om hoteller rundt om i verden er udtalelser fra de mennesker, der allerede har haft lejlighed til at besøge et bestemt sted. Efter alt, turister forsøge at fortælle ikke kun om berettigelsen men også manglerne i hotellet. Derfor tilbyder vi dig de generaliserede kommentarer fra vores landsmænd, der allerede har opholdt sig på Andaman Cannacia Resort & Spa 4 * (Phuket). Adskillige ser fremad, kan vi konstatere, at langt de fleste rejsende med deres valg var meget tilfredse. Selvfølgelig er der nogle funktioner, men vores medborgere er klar til at anbefale dette hotel til enhver, der har planer om at slappe af på øen Phuket. Men central placering i flere detaljer.

Værelser

Generelt er de fleste af gæsterne på hotellet de var tilfredse med den foreslåede lejlighed her. Vi anbefaler dog, erfarne rejsende muligt at blive optaget i overkroppen. I dette tilfælde, du er næsten helt sikkert en vidunderlig panoramaudsigt over omgivelserne af hotellet og havet vil blive leveret direkte fra dit værelse. Ifølge nogle af vores landsmænd, de var begejstrede for muligheden for at beundre solnedgangen og det azurblå hav, komfortabelt nåleøje i jacuzzien på terrassen. Generelt alle værelser, i henhold til rejsende, er temmelig rummelige, smagfuldt indrettede, ren og hyggeligt. Teknik er ikke meget moderne, men det virker helt regelmæssigt. Hvis noget går galt, så vil alle de problemer vil blive hurtigt løst efter behandling i receptionen. Den eneste ulempe ved nogle turister troede, at lejligheden utilstrækkelig belysning. Derfor kan de, der for eksempel ønsker at tilbringe aftenen med en bog være en smule mørke. Desuden er vores medborgere rådes til at sende på hotellet, Grib hjem retsmidler for myg og muligvis ikke åbne endnu en gang døren til altanen, så for ikke at løbe ind i disse små irriterende insekter.

Placeringen område

Trods det faktum, at hotellet Andaman Cannacia Resort & Spa 4 * (om. Phuket) har en temmelig kompakt område, hvor der ifølge beboerne, er der flere gode steder at slappe af. Med særlig glæde rejsende huske terrassen ved swimmingpoolen, som byder på en fantastisk udsigt over havet og omgivelserne.

Med hensyn til placeringen af hotellet, i udtalelsen fra mange af vores medborgere, er det helt kontroversielt. Så det faktum, at hotellet ligger på en bakke, så vejen til det går stejlt op ad bakke. Af gæsterne med en positiv opfattede denne funktion, siger, at den ekstra motion aldrig er holdt op med nogen. Men for de ældre og forældre med små børn denne funktion kan skabe nogle gener. Men i hvert fald, hvis du ikke ønsker at gå, du kan tage den gratis shuttle fra hotellet. Så flere gange om dagen shuttle bus herfra til stranden og shopping område. Hertil kommer, at mange turister på ferie i Thailand foretrækker at leje for varigheden af scootere ferie. Det er ganske billigt og meget bekvemt. Efter alt, kan du gå selv på enhver strand, og besøge alle de omgivelser, uden at ty til de tjenester af en taxa eller rejsebureauer. Hertil kommer, leje en scooter og løse problemet med den stejle opstigning til hotellet, som ikke behøver at overvinde afstanden.

rengøring

Maids arbejde i Phuket Andaman Cannacia Resort & Spa 4 * vores medborgere, at dømme efter deres svar, var tilfredse. For eksempel bemærker de, at våd rengøring foretages dagligt. Også, maids regelmæssigt genopbygge personlig hygiejne, ændre håndklæder og sengetøj. Hertil kommer, at næsten hver dag de konstruerede morsomme figurer ud af håndklæder på sengen, dekorere dem med blomsterblade.

løb

Som vores medborgere, som regel, ved ankomsten til hotellet vil have et par timer til at vente på nøglerne til værelserne. Men du straks tilbyde at bo i lobbyen og vil blive behandlet til friskpresset frugtsaft. Nytilkomne gæster ikke nødvendigvis sidde i receptionen venter på afregning. Så kan du skifte tøj og gå til poolen eller i restauranten.

mad

Leveomkostningerne i dette hotel inkluderer kun morgenmad. Ifølge rejsende, især en række af dem kan ikke blive navngivet, men altid vælge noget at spise fra, og ingen vil være sulten her. Til frokost og middag er det muligt i hotellets restaurant. Som vores medborgere er forberedt her er meget velsmagende, men priserne er meget højere end i de omkringliggende caféer. Derfor er mange rejsende foretrækker at spise i løbet af dagen uden for Andaman Cannacia Resort & Spa.

hav

Som allerede nævnt, kan til nærmeste strand Kata nås med bus, der tilbydes af hotellet. Men en del af beboerne foretrak at gå til stranden til fods. Ifølge dem, vejen tager ikke mere end 10 minutter. Stranden her er stor nok sand. Men nogle gange under deres fødder har skarpe nåle, løvfældende med grantræer vokser langs kysten. Havet i dette område er relativt roligt og rent. De fleste af de beach fest at bringe en mat og parasoller. Men hvis du vil kan du leje en liggestol for et ekstra gebyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.