LovStat og lov

Indkøbskontrakt

Enhver ejendom, som ikke er forbundet til nettet, er ubeboelige. Snarere lad leve i det, selvfølgelig, det er muligt, men at kalde dette et liv komfortabel og praktisk, er usandsynligt, at lykkes. Vores liv er under hastig forandring, og vi bliver "gidsler" af moderne teknologi. Forestil dig et liv uden tv, internet, mobiltelefon, forskellige husholdningsapparater?

Afmeld alle disse ting, er meget problematisk. Jeg kan ikke tro, at når folk fik sammen uden disse komfortable og funktionelle enheder. , Kontrakten magt Således bliver det instrument, hvormed vi kan nyde alle fordelene ved civilisation.

Kontrakt magt opnås på grundlag af design dokumentation. Lejligheden forsyning projekt, malet alt det elektriske udstyr, beregnet som antallet af strømaftagere, der er en række elektrisk energi nødvendig. Det skal bemærkes, at når du køber en by lejlighed, i den primære eller sekundære marked, er din ejendom allerede er tilsluttet til nettet. Men at bygge et fritidshus, er det muligt, at du bliver nødt til at beskæftige sig med dette alvorlige problem på egen hånd.

Til at begynde med, er vi nødt til at udvikle et projekt af strømforsyning af forstæder boliger, og derefter beregnes den elektriske strøm, der er nødvendig for at dit hjem. Glem ikke, at modtage elektrisk strøm, problemet er yderst vigtigt. Sørg for, at design dokumentation udføres af fagfolk. designer fejl kan være dyrt for kunden.

Når alle spørgsmål er løst, er det muligt at anvende til elnettet organisation, der arbejder i dit område. Du indsende en officiel erklæring om behovet for teknologisk tilslutning af din ejendom til nettet. Fastgør projektet strømforsyningen. I så fald, hvis alle de dokumenter indsamles korrekt, i en forholdsvis kort periode, vil du modtage officiel meddelelse om dit hjem netværksforbindelse. Der er imidlertid eksempler, når procesforbindelsen ikke er mulig. I dette tilfælde får du en officiel benægtelse. Du skal dog ikke være bange, denne praksis er yderst sjældent, hvis du er usandsynligt at have bygget sit landsted i et vildnis, hvor det er umuligt at holde på magten linje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.