SkønhedKosmetik

"Agua De Loewe" - udsøgt ømhed charme

I 2009 blev det skabt og præsenteret for verden parfume, der er designet til stilbevidste medlemmer af en mere retfærdig køn, kaldet "Loewe Agua De Loewe", med en romantisk, attraktiv, subtil og delikat aroma. Takket være sin usædvanlige aura, der lægger vægt på kvindelighed og bæven, han hurtigt vundet popularitet blandt moderne piger marcherende i takt med tiden. Essensen af denne parfume er helt klart gået rundt, startende med registreringen af flasken, og til en harmonisk kombination med en magisk eliksir inde i sagen.

Parfumen "Loewe Agua De Loewe" følte vævning krydderi citrus noter, som bevæger sig i blomstret akkorder og melodi er ekstraordinære, påfyldning hele vejen rundt. Han synes at sige, at dens ejer er dynamisk og ukuelig, det hjælper til at tegne billedet af den kokette, moderne nymfer, der opfyldte hans sorgløshed og frihed. Også i hjertet af duften kan mærkes noter af sandeltræ, moskus og cedertræ, som ikke kun er udsøgt kærtegn kroppen, men også varme sjælen, som ejer, og dem, der er tæt på.

Uklarhed, og let parfume "Loewe Agua De Loewe", som det bliver overført til sin ejer, en lys og munter pige, som er på jagt efter lykke, kærlighed og harmoni. Denne eau de toilette til en uforudsigelig og charmerende skønheder, for flirter og fristerinder, der gennem deres dynamik og positive følelser kæmper blankt. Dræb et overblik, tage hjertet i fangenskab og ikke lade nogen flygte fra det. Især vil føle sig i harmoni siden af dem, der vælger parfume "Loewe" er ikke kun for kvinder, men også "Agua De Loewe El". Amazing mænds duft vil indhylle forfriskende og frisk toget af ejeren, så harmonisk at skabe en alliance med en partner, væskende ømhed damer duft. Disse to dejlige lugt vil give en behagelig stemning i løbet af dagen, så forjættende eftersmag.

Sådan en dejlig billede overfyldte spil fantasi og melymi kontraster, der gør det muligt at skelne sin ejer fra mængden af grå og helt tåler mennesker. "Loewe Aqva De Loeve" let skiller sig ud for sin elegance og blandt andre dyre og luksuriøse dufte. Meget lys og flyvende lugt overvældende understreger rørende og romantisk arten af dens ejer. Han let skiller sig ud blandt andre på grund af sin elegance, raffinement og elegance, som går over i en enkelt perfektion.

Med hensyn til registrering af flasken, er den lavet af matteret glas lilla i form af en lille pyramide. "rosiner NCA "parfume bunden af toilettet vand er primært i lakoniske indretning. Designerne i lang tid at udvikle modeller for flasken og, som de siger, har overgået sig selv. Hætten er lille og sølvfarvede nuance, som harmonisk stiger subtile indskrift navn parfume, såsom stilfuld og lyse som parfume selv. en dejlig og koncis hætteglas 2009 ikke mister sin popularitet og relevans i 2013. Hvis du ønsker at fremhæve ikke kun deres frygtsomhed, men også kvindelighed til dette nemt ved ozhet parfume "Loewe Agua De Loewe".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.