SkønhedKosmetik

Mat Me - læbestift med en mat finish

Britiske mærke Sleek kosmetik de russiske hylder dukkede relativt nylig, men i en meget kort tid blev populær. I Storbritannien, som virksomheden har eksisteret i omkring 25 år.

Om Slank

Producenter være særlig opmærksom på friske tendenser og forsøge at producere flere og flere nye produkter. Hertil kommer, kosmetik skiller sig ud på grund af den fremragende kvalitet og høj pigmentering. I hver produktlinje er en masse meget forskellige nuancer, således at enhver pige helt sikkert finde noget til dig selv. Sleek Cosmetics er et sted mellem professionelle og amatører, da det har en høj kvalitet, men overkommelig pris.

Mange professionelle makeup artister bruge produkterne i dette selskab. Den mest efterspurgte produkt - en skygge. I en mosaik kan være en række forskellige farver, der kan skabe et billede af den absolutte til enhver lejlighed - hvordan man bare gå en tur, og til galla aften.

Udseende læbestift

De, der er på udkig efter en stabil lyse mat læbestift, perfekt læbestift slankt Matte Me. Hun har en ganske pæn kortfattet emballage - en gennemsigtig plast kasse med en sort mat dækning. Svamp er normal. Volumenet var 6 ml. Texture - en ensartet, cremet. Stort set ingen lugt. Pris - omkring 450 rubler.

anvendelse af

Når programmet er nødvendigt at vente et stykke tid. Mat Me - læbestift, der ikke vil efterlade et spor i kontakt med noget. Derfor er det vigtigt at være yderst forsigtige i sin anvendelse. Det er nødvendigt at gøre alt glat og strækker sig ikke ud over kanten, fordi så vil det være svært at rette alle. Hold dine blomster i lang tid, i perfekt stand kan bruge omkring 3-4 timer.

Mat Me - læbestift, der ikke tørre læber, hvis på et tidspunkt før brug for at anvende en fugtgivende foundation. Men den visuelle farve på læberne ser virkelig tør og kedelig. Mange af disse læbestifter synd, der snart begynder at skalle, hvilket ikke kan siges om denne vare.

anmeldelser

Mange kvindelige repræsentanter bemærkede, at den matte læbestift Matte Me er en analog af det dyrere for lignende produkter, men kvaliteten er ikke værre. Det er virkelig en stor Søg. Allerede lang tid matte læbestifter ikke går af mode, det er bare virkelig kvalitet ikke let at finde. Nogle grimme udseende, når den anvendes, nogle tørrede læber i en sådan grad, at efter en halv time, de ønsker at slette. Mat Me - læbestift, der bringer følelser af ubehag og trykken. Det er så pigmenteret, selv når det påføres et tyndt lag farve vil være lyse og saftigt. Lagdeling aktive produkt anbefales ikke, da dette på grund af sin modstand kan falde.

Mange piger siger bekvemmelighed applikator. Den har en flad form, men ikke smal. Takket være sin lille størrelse, kan du nemt trække en klar disposition og omhyggeligt udformet læbe grænse. Påfør læbestift og nemt, som er sikret ved en tæt, let cremet. Men mange siger, at det er bedst at anvende det hurtigt, da det tørrer på kort tid.

Mat Me - læbestift, som har en meget vigtig fordel: det kan forblive på dine læber hele dagen, mens ikke understreger peeling, ingen krakelering, ingen tilstopning overalt uden at glide, ikke breder sig og ingen steder stempling. Hvis du spiser omhyggeligt, så hun kan bo og derefter, men det er værd at bemærke, at produktet ikke er vandtæt. Men med fjernelse af farver kan være nogle vanskeligheder, så det er bedst at gøre dette specialværktøj til at fjerne make-up.

Slank palet er både nyudovye, subtile nuancer og saftigt, lyse. Så at enhver pige kan vælge en læbestift til din smag og ved deres udseende. Men hvor lyse farver og kropslig kig på dine læber er meget rart og attraktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.