Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan til at bage kartofler i ovnen? Top opskrifter

Sådan bage kartofler i ovnen ved stort set enhver kvinde. Men hvordan man kan gøre fadet vendte duftende og appetitvækkende gyldne skorpe? Om det og tale.

For at begynde at definere det faktum, at du skal vælge knoldene korrekt. Du kan ikke lave mad helt for store og små emner. Vær sikker på at bruge noget fedt i opskriften. Dette kan være en vegetabilsk olie, eller bacon. Kun i dette tilfælde, vil resultatet behage gæster og værtinde selv.

Til at begynde, fokus på, hvordan man kan bage kartofler i ovnen.

Fadet kaldes "harmonika". Knolde vaskes forsigtigt og renses. Foretag skærer hver en halv centimeter, men ikke når til slutningen. Alle knolde frakke med vegetabilsk olie og drys med lidt salt. I hver af dem sat på skiver af skinke og tomat. Smør toppen med mayonnaise og drys med groft flosset ost. Bag fadet femogfyrre minutter. Serveres det varmt.

Vær sikker på at tilbyde en opskrift på, hvordan lækre bagte kartofler i ovnen, ikke finder anvendelse på denne lidt at ingen indsats. Knoldene er skrællet, skåret på langs og arrangere på en smurt bageplade. Nu, på hver skive placere en skive frisk bacon og lidt salt. Forbered en skål i en halv time, indtil en gylden skorpe og unik smag. Det er perfekt til grill.

Perfekt til ferien bordet parabol er fyldt med kartofler. Inden du begynder at udføre den foreslåede opskrift på, hvordan man kan bage kartofler i ovnen proppet med, vi bemærke, at i sin egenskab vil passe næsten alt hvad der er i køleskabet. Vi vil tilbyde flere muligheder, der kan gøre nedskæringer nu:

  • kogt pølse, æg og 100 g ost rist fint og tilsæt mayonnaise;
  • 200 gram kogt kylling, 50 g ost skåret i terninger, blandet med dåse ananas og mayonnaise;
  • 80 g ost, tre knuste hvidløgsfed, hakket dild (stråle) og mayonnaise;
  • 200 gram kogt seafood snittes fint, tilføje til det 50 g revet ost og små terninger af avocado;
  • halv rød peberfrugt meget Hak, tilsættes små terninger af løg, små tomater, dild og syrnet fløde;
  • 100 g skinke og ost, en håndfuld løg og dild Hak.

Nu, hvordan man kan bage kartofler i ovnen, "Variety". Det bør være ret store knolde rengøres og koges næsten til det færdige tilstand. Dernæst trækkes, køligt og skåret på langs. Med hjælp af en ske forsigtigt skrabe hele kernen, hvilket gør en pæn båd. Fra det kan du også gøre fyldet: Skær kartoflerne mere fint, tilføje til det en flok hakkede grønne løg, tern af syltede svampe, og lidt creme fraiche.

Nu, formene begynde at proppe de valgte toppings. Læg dem på en bageplade, let smører mayonnaise og drys lidt revet parmesan. Bages i ovn på ikke mere end tyve minutter ved 170 grader til fadet lidt tømte.

I tilfælde af, at absolut ikke har tid, så er der ikke andet tilbage end at bage kartoflerne i ovnen med kødet i en fart. Dette kan hjælpe en særlig ærme. I en stegepande stegte terninger 500 g halvfærdige kød (kylling eller svinekød mørbrad) med to pærer cirkler. Mens alle slukket, skræl kartofler (1 kg) og skæres knoldene i to dele. Nu, i ærmet til bagning kombinere alle ingredienser, rør rundt og tilsæt lidt mayonnaise. Slips pakke gør det en åbning for damp og bages i omkring fyrre minutter ved en temperatur på ikke mindre end to hundrede grader. Ti minutter før slutningen at åbne den, drys med ost, skålen brune.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.