Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Kage "Zebra" i multivarka - smuk og usædvanlige dessert!

Kage "Zebra" i multivarka forberede tres minutter. Men før du lægger fundamentet i skålen af køkkenet enhed, kræves det korrekt og ælt godt.

Sådan koger kagen "Zebra": de rigtige ingredienser til dejen

  • sukker - to fulde facetteret glas;
  • æg - 4 stykker;
  • solsikkeolie - til smøring skålen;
  • Hvedemel - to og en halv kop;
  • tridtsatiprotsentnaya fløde - to hundrede gram;
  • smør (for manglen på en kan tage og margarine) - et hundrede gram;
  • kakaopulver (fortrinsvis "russiske") - to skeer;
  • bagepulver - ½ del af en lille ske (quenching æblecidereddike).

Kage "Zebra" i multivarka: æltning proces

Vigtigt at forberede overdådig kage - grundigt piskeris alle ingredienserne. For at gøre dette i en lille skål til at blive delt fire store æg, mens adskille æggeblommer og hvide.

Proteiner skal placeres i skålen i en blender og blend ved høj hastighed, indtil en tyk skum og stående. Derefter æggeblommer brug for at hælde en kop sukker og bland dem gaffel, indtil glat cremet masse. Endvidere i en separat beholder skal lægge meget smeltet smør og tilsæt det resterende sukker. Ingredienser skal piskeris piskeris indtil da, indtil sødheden er fuldstændigt opløst.

Efter tre masserne vil være helt klar, de har brug for til at kombinere i en beholder, bland godt og tilsæt bagepulver, tidligere læsket æble cider eddike. Den resulterende blanding skal hælde to og en halv kopper mel og ælt dejen, som æbletærte.

Kage "Zebra" i multivarka: dannelse dessert

Til denne kage er i fuld overensstemmelse med sin usædvanlige titel, der fremstilles dej opdeles i to halvdele, hvoraf den ene skal hælde omkring to spiseskefulde af store russiske kakaopulver. Således får du to masser, men forskellige nuancer.

Efter dette er det nødvendigt at tage en skål køkken enhed olie til at smøre det, og derefter hælde en lille mængde (ca. to spiseskefulde) af en klar farve dej. Dernæst skal vi det samme og i samme mængde at gøre med chokolade base.

Som et resultat, skiftevis hælde dejen i beholderen et par gange, du danne en "stribet" halvfærdige produkt, hvorfra yderligere bagt sandkage blød og blid.

Det er værd at bemærke, at før hvordan man laver en kage i multivarka, er det ønskeligt at udstede smukt. For at gøre dette, tage en tandstikker og hold den et par linier på overfladen af dejen. Således dessert opnået med flot og usædvanligt mønster.

Kage "Zebra" i multivarka: varmebehandling og dekoration

Efter alt dejen i skålen vil være et køkken apparat, er det nødvendigt at sætte på tres minutter i bagning tilstand. Efter en tid, åbne låget, vente i ca 10 minutter, idet kagen, hæld glasuren det. Det er bedre at bruge hvid og mørk chokolade skal smeltes i separate beholdere med lidt mælk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.