HjemlighedIndretning

Grunge (stil) i det indre af moderne lokaler

Kender ikke den stil af grunge næsten umuligt. Hvis du giver et eksempel til manden, vil det ligne en lille gammel mand i en udslidte ting, men hvis man ser nærmere, vil du bemærke, at tingene er meget kvalitative, og bagvaskelse og nedslidning - en specielt oprettet effekt.

Oprindelsen af stil

Dette er ganske usædvanligt og interessant stil er kommet til os fra Frankrig. Han blev født cirka i det nittende århundrede. Den blev dannet for at imødegå de strenge klassikere og elskede kære komfort. Men med alt dette, skal alle komponenter være af fremragende kvalitet.

En anden funktion i grunge stil er en kombination af uoverensstemmende, og det er uafhængigt af eventuelle modetrends.

Grunge stil i det indre

Som det kan forstås, at det rum, hvor du befinder dig, er lavet i grunge stil? Meget simpelt. Hvis du går ind i en luksus lejlighed eller i et moderne land hus, og føler dig som i det gamle palæ, er rummet indrettet i præcis den grunge stil.

Grunge stil i det indre indebærer en manglende Fordringsfuldhed, nemmere at erstatte et dyrt element. Han er prototypen på klassikerne, men det har ikke storslåede former. Interiøret ikke kan opfyldes Grunge forgyldning, polering eller luksus tråde. Efterbehandling møbler er meget enkel. Men den vigtigste funktion er kvaliteten af alle de enkle, tilsyneladende elementer.

møbler

Møbler i denne stil er nyt og meget dyrt, men er kunstigt bringes i en tilstand af alderen ting. Hun kan ikke holde en historie om, hvordan virkelig gamle møbler og subtilt definerer demokratisk, men samtidig en komfortabel livsstil.

Grunge stil i det indre bærer en respektabel slags ting holde deres komfort, holdbarhed og funktionalitet. Et eksempel på denne stil kan være et spisebord rund form bibliotek glaseret skab, sofa på de runde træben. Disse og lignende detaljer op grunge stil i interiøret.

Funktioner i denne stil omfatter også naturligt. Den træoverflade er ikke lavet til at skjule vejen efterbehandling eller polering. Der foretrækkes ikke kun naturtræ, men også stof fremstillet af bomuld og hør, det vigtigste ting, der var fremragende kvalitet.

loft

Grunge stil i det indre ikke accepterer loftet med et stort antal af frames eller lyse farver. Det skal se bare hvide, ingen dikkedarer.

vægge

I stedet for silke bruges til væg udsmykning bomuld drapere have en forenklet trykt mønster. Også, i stedet for gips blev populære rustik finish (farvede klodser). Hertil kommer, på væggene velkommen familieportrætter.

persienner

Grunge stil i interiøret indebærer ingen blinds, nemlig gardiner i værelset. Det kan være helt fri sammensætning. Ikke dårligt passer ind de indvendige gardiner i retrostil.

døre

Denne møbel kræver særlig opmærksomhed, fordi døren var ikke kun fokuserer opmærksomhed, men også fortæller om smagen af boligejeren. Døren i grunge stil skal have til at forestille sig en lille skær af antikken. Desuden er det nødvendigt at vælge den rigtige nuance. For eksempel, hvis rummet er gjort i lyse og pistacie toner, kan du installere en trædør i hvid med forsølvet præget mønster.

belysning

Belysning spiller en afgørende rolle i grunge interiør. Det bør være blød og samtidig funktionel. Det er muligt at skabe ved hjælp af falske lysekroner, bordlamper med stof lampeskærm eller med lampen.

tilbehør

Grunge stil i det indre, såvel som andre stilarter, indebærer eksistensen af tilbehør. Dette kan være en del af bronze, smedejern elementer, i almindelighed, alt, hvad der fremkalder en forstæder stemning.

Grunge er en temmelig usædvanlig stil, men på samme tid, det bærer elegance og respektabilitet. Denne stil er holdt provinsielle komfort, det mangler travlhed nuværende og målte levevis. Hvem ville passe i det indre grunge stil? Billeder med til at afgøre dette. Alligevel den stil designere anbefale par af fremskreden alder, der allerede har rejst deres børn og tørster komfort og afslapning fra travlhed af det evige. Også, grunge stil og egnet til folk, der foretrækker ro, målt liv og familie komfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.