SkønhedKosmetik

Israelske "salimeters" kosmetik: anmeldelser, beskrivelser og sammensætning

Økologi, stress, usund kost, negative miljøeffekter - alt dette er meget dårlig indvirkning på indre organer og som et resultat - hans udseende. Vedvarende hududslæt, betændelse, pustler og mere ikke kun bekymrende, men også sænker selvværd på grund af den utiltalende udseende.

Kosmetik med Døde Hav mineraler er vidt udbredt over hele kloden. Med hjælp af kvinder og mænd i næsten alle lande i verden slippe af dermatologiske problemer, og vedligeholde vandet og lipid balance på celleniveau. Et af de mærker - "salimeters". Kosmetik fra Israel fortjente anmeldelser både positive og negative, som det normalt er tilfældet, men det er værd at købe det? Uanset om det er fortjener opmærksomhed, fordi det nye brand, og det er kun lige begyndt at tale?

Om mærke

Kosmetik "salimeters" er lavet på den israelske fabrik EL Erman Kosmetiske Manufaturing Ltd., som til gengæld er en af de største i landet af tre religioner. Om brandet i dag, er meget lidt kendt, fordi han er ung og lige begyndt at tjene sit ry. Ikke desto mindre er det allerede begyndt at diskutere med den positive og negative side. Men forestille sig den dårlige kvalitet israelske kosmetik er meget vanskeligt.

Egenskaber og fordele ved kosmetik

O₂XEED ™ - den nyeste kompleks, som er udviklet af forskere. Den består af naturlige olier:

 • Inca tommer. Denne eksotiske plante indeholdende en stor mængde af "vitamin Beauty", som det ofte populært kaldet element E og fedtsyrer.
 • Citron. Det forhindrer kollaps elastin og kollagen fibre, så huden forbliver smidig, modningen langsommere.
 • Gurkemeje. Olien er rig på omega-9, 6, 3 og vitamin E, PP, K.
 • Orange. Opnået fra appelsinskaller ved koldpresning, denne olie bevarer alle nyttige stoffer såsom vitaminer (C, A, B), og elementer (calcium, zink, jern, kalium). Det fylder kollagen-mangel, perfekt fugter og bevarer vandbalancen i normen i løbet af dagen.

Men det vigtigste er den komponent, der indeholder opløst ozon, - perflyuorodekalin. Det er takket være denne funktion, "salimeters" kosmetik blev opkaldt ilt.

Den utvivlsomme fordel er dens 100% naturlige. Det er lige så vigtigt, at der i produktionsprocessen af erfarne specialister, der moderne teknologi anvendes. Ved hjælp af denne makeup, kan du være sikker på, at cellerne er opdateret, fordi ældningstegn forsvinde, og hud og hår tilstand forbedres.

Hvilken vente på resultatet?

Kosmetik "salimeters" fra Israel er blevet testet, og resultaterne af kliniske forsøg mislykkedes at drage en konklusion om dens effektivitet. Hvordan er agenter for brand på hud og hår:

 • hydratisering af dermis øges;
 • rynker reduceres;
 • formindsker pigmentering;
 • Den genopretter den naturlige hudfarve, forbedrer hudens tilstand;
 • hår bliver glat, dens struktur reduceres;
 • Det ser naturlig glans;
 • fugtniveauet bliver højere, bliver håret blødgøres.

Er der nogen ulemper?

Den første ulempe - prisen, fordi ilt "salimeters" kosmetik ret dyrt, og det har ikke råd til enhver kvinde. For det andet - det er ikke-spredning. Det kan kun købes i skønhedssaloner, som de siger producenterne selv. Den tredje - et svindelnummer. Du kan ofte finde rubrikannoncer online eller på markedet, nogle parfume og kosmetik butik. Og prisen er normalt attraktiv, er flere gange lavere end dens produktionsselskaber. Med disse forslag ikke bør skynde sig, israelske kosmetiske mærker ofte indkassere svindel, selv tilbyder at købe på kredit. I dag ved vi, at internettet har ingen officielle butikker, distributører af produkter "salimeters". For reference: den eneste sande navn - Soleimer.

Kosmetik "salimeters": sammensætning

Den første og hovedkomponent - opløst oxygen, så den ønskede hud. Det trænger dermis og hårets struktur umiddelbart efter en kosmetisk påføres til destinationen. På grund af dette cellerne begynder at arbejde selvstændigt, og alle de næringsstoffer absorberes meget hurtigere og bedre.

Hver af de naturlige olier, der udgør den komplekse O₂XEED ™, har haft en positiv effekt. Derudover er der i medierne har særlige komponenter til hår og hudpleje produkter til at hjælpe dig med at opnå et bestemt mål (for at styrke hårrødderne, glatte rynker).

Den vigtige lipidbestanddel af cellemembraner er ceramider. Kosmetik "salimeters" indeholder disse stoffer, således at det bliver yderst kosmetisk, fordi virkningen af alle andre bestanddele er forbedret, også.

Midler til hudpleje

Action linjer til ansigtet rettet mod toning og fugtgivende huden, opstrammende, rensende og anti-aging, forbedre farven og mætningen af hver af cellerne med ilt. Sortimentet af værktøjer til pleje har følgende stoffer:

 • til at fjerne øjenmakeup;
 • skum til at rense huden;
 • maske;
 • tonic for befugtning;
 • toning gel til huden omkring øjnene;
 • Nat regenererende creme;
 • løft essens;
 • serum;
 • dag fugtighedscreme;
 • Kapsler med hyaluronsyre.

Midler til hårpleje

Et almindeligt problem i dag - den skrøbelighed og overdreven tørhed af hår. Kosmetik "salimeters" fugter og genopretter strukturen, behandler spaltede spidser, forhindrer tab, beskytter hovedbunden fra eksterne faktorer og nærer den. Hår bliver glat, silkeblød og lydig gennem brug af:

 • masker til mad;
 • oxygen shampoo;
 • lægemiddel til at styrke rødderne i form af dråber;
 • spray beskyttelse mod høje og lave temperaturer;
 • eliksir for silkeagtig;
 • oxygen aircondition;
 • Serum-formel til behandling af spaltede spidser;
 • dråber keratin opsving;
 • oxygen sprøjtevolumen.

"Salimeters" (kosmetik): Pris

Her er det - en af de største ulemper - omkostninger. Og mange brugere finder, at det er urimeligt dyrt. En anden del af kvinderne siger, at den ideelle pris-ydelses-forhold. Dog kan ikke hver pige har råd til at købe den eftertragtede dokumentmappe med et komplet sæt, der er nødvendig for ansigtsbehandlinger, og hår, eller gå gennem proceduren med brugen af sådanne midler.

Hvor meget koster de kosmetik "salimeters"? Anmeldelser i forskellige regioner tale om et nummer - omkring 5.000 rubler pr 1 produkt, inden de køber det, og omkring 15 000 for den procedure i en skønhedssalon.

Men det er værd at nævne udtalelse fra kosmetologer, der betragter det det perfekte professionelle kosmetik til hjemmepleje til hår og hud. Det menes, at næsten alle de problemer med udseendet af kvinderne kommer for en grund - på grund af mangel på ilt. Derfor indeholdt i opløst form i disse medier og suppleret med olier og ceramider, han simpelthen ikke kan undgå at have virkning. Selv eksperter er også enige om, at prisen er for høj. A "salimeters" hvad er de israelske kosmetik anmeldelser fortjener mere? Lad os finde ud af.

anmeldelser

Hvor mærkeligt det end kan lyde (efter alt, mærket har først for nylig dukkede op i området for kosmetologi), men "salimeters" kosmetik har overvejende positive anmeldelser. De kvinder, der forsøgte ud på sig selv proceduren med disse midler, og dem, der har købt i salon kosmetiske kits til brug i hjemmet, efter kun et par måneder for at se og endda føle resultatet af "arbejde" af produktionen.

Nogle piger skriver, at effekten af anvendelsen af midlerne "salimeters" mærkbar efter kun et par anvendelser. Især kosmetik ros kvinder over 35 år, med angivelse af, at på grund af det de ser meget yngre end deres sande alder.

Ifølge brugerne, kan prisen ikke betragtes som en ulempe, og at kosmetik ikke vil finde i en almindelig butik. I sin gennemgang, pigen skrev, at købe billetter i skønhedssaloner specifikt at bruge ilt midler. Og i fremtiden, når effekten er mærkbar, købe det til hjemmebrug.

Men ikke alt er som det skal være. Det er kendt, at tilfælde af svig, når de kaldes kendte mærke og nette sum forsøger at sælge meget dårlig kvalitet, der indeholder en stor mængde af skadelige stoffer, der findes i stedet patenteret formel producenten. Eller omvendt, kosmetik til en pris langt billigere end du kan købe det i Israel. Hvilke vurderinger er sande - positiv eller negativ - det er svært at forstå, men at advare alle de samme værd.

Naturkosmetik er altid meget værdsat, især i disse dage, fordi huden og håret er konstant konfronteret med negative miljømæssige faktorer, der har en skadelig virkning på den cellulære struktur. Unik kompleks O₂XEED ™ i moderne israelske kosmetik "salimeters" kompenserer for mangel på ilt, vitaminer og mineraler, at forbedre udseendet af en kvinde og foryngende dermis på kort tid. Betyder brandet kan kaldes en ægte tryllekunstner i skønhed industrien, som vil hjælpe så længe som muligt for at bevare ungdom og skønhed for kvinder, fordi det er så vigtigt - at føle sig ønsket, elsket og attraktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.