RelationerBryllup

Hvordan er hjemsted for brylluppet?

Bryllup - en af de mest spændende begivenheder i livet for ethvert menneske. Og det er derfor, det er forbundet med mange overtro og ritualer: bruden og toilet regler, og dets forløsning, og komisk af kagen nippe konkurrence for at afgøre lederen af familien, og meget mere. En af de mest interessante bryllup attributter - "Fireside", antændt ved et bryllup som et symbol på begyndelsen af det nye liv af de unge. Hvad er denne tradition? Vi forstår hinanden.

historiske oplysninger

Lad os starte med symbolerne. Fire fordums tilskrives mirakuløse egenskaber. Han renset (husk at hoppe over et bål på Ivan Kupala), og førte folket til nye mål (du kan slå til Gogol Danko, der rev hjertet ud af brystet og tændte deres vej), og varmes. Fire - sådan er livet, er der fast i folks bevidsthed i århundreder. Det er nu flammen - noget uanstændigt overkommelige og derfor ikke meget værdsat, og selv et par århundreder siden at producere ilden var ikke så let. Derfor er hans symbol på hjemmet, sikker, varm og pålidelige, bestået ved et bryllup. Rite "Fireside" ved brylluppet betød kontinuiteten i generationer, begynder et selvstændigt liv af unge. Som den mindste gnist kan blinke varm flamme, og denne tradition har givet anledning til noget nyt.

I slaviske lande, ved den måde, denne tradition er ikke meget almindelig. Endnu mere ironisk holdning til det i Amerika: Protestantismen helt benægter en sådan handling, mens den katolske kirke refererer til ritual "Fireside" bryllup fordel, men ikke anbefales at tænde ild til en ny familie i Guds tempel. For at forklare denne holdning af religion til den lange tradition kan være det faktum, at dens rødder ligger stadig i hedenskab, kristendom ellers.

Mulighed én, fælles

Det er på tide at finde ud af, hvad der er forskellig fra andre traditioner "Fireside" ved brylluppet, hvordan belysningen af det nye familieliv. For at udføre denne ritus behøver kun stearinlys. Dekoreret eller ej, self-made eller købt - det er allerede de nygifte. Der er flere varianter af denne handling.

Den første af disse, mere arkaiske, kræver kun to brændende lys. Mor til bruden og gommen, som det er traditionelt kvinder betragtes hjemmegående og dermed brand, bringe de nygifte en tændt stearinlys, der symboliserer foreningen af de to familier. Bruden og gommen, til gengæld antændt fra det hans egen stearinlys, som undertiden gør mindre, for at vise, at den forælder center - er allerede veletableret, imponerende, mens den nye - bare i sin vorden.

Selvfølgelig uden den generøse ønsker umulige ritual "Fireside" ved brylluppet. forældre er normalt ikke forberedt på denne ceremoni af ord på forhånd: in-law og toscha ønske de nygifte en stærk familie, en pålidelig hus og undertiden i en sjov måde, ligesom brændende forhold.

Den anden variant, traditionelle

En anden version af den samme ritual "Fireside" brylluppet er mere traditionel. En forudsætning for det - brudens ansigt skal være skjult slør, foruden, indtil udgangen af den nette ikke skulle åbne sin hals. Det bruger tre stearinlys: to tynde - for mødre og en tyk - for nygifte.

Det menes, at enhver kvinde giver de nygifte et stykke af hans hus, det vil sige, dens flamme arne forene sig med flammen af en anden familie arne. Når blinkede fitilok ny stearinlys - flammen går ud forældre. Og denne nye stearinlys par skal holde hele deres ægteskab.

For at give handler endnu mere hellig og autentisk, kan lysene for ritual "Fireside" ved brylluppet med deres hænder gør. Memories forbundet med ægteskabet, vil blive endnu varmere med slagger stearinlys, lagde grunden til familiens arne.

akkompagnement

Selvfølgelig, ligesom et ritual ikke du vil starte - på enhver fest bør være en form for prolog. Det er derfor nødvendigt at medtage foranstaltninger i scriptet på forhånd, pre-arrangere det med føringen - han har for at finde de rigtige ord til lykønskninger. Selvfølgelig vil det bedste i denne situation spiller en specielt udvalgt på "Good Housekeeping" til brylluppet poesi.

Et stort plus for denne tradition er, at her kan komme op i ethvert vers - hvad med stearinlys, der symboliserer ægteskabets sakramente, og omkring kærligheden til unge. Funktioner og bare rimede ønsker til lykke - det hele afhænger af Toastmasters og hvordan ansvarlig han vil bære til opgave at gøre denne dag uforglemmelig for parret.

Husk, at selv denne smukke handling, som et ritual af "Fireside" ved et bryllup tale kan slå fører fra sakrale fjollede farce.

fotografier

Hvad bryllup kan undvære billeder? For at fange denne vigtige øjeblik i livet er nødvendigt, hvilket er grunden til ingen fotograf ikke kan være foruden. På den anden side, alle skønheden i det ritual "Fireside" bryllupsbilleder kan ikke viderebringe - også spiller en vigtig rolle i det skælvende stearinlys flamme, stateliness af gangart mødre bærer ild til den nye familie. Men på den anden side, er ikke blevet annulleret og fotosession tema - enten i hallen, hvor brylluppet skal fejres, eller kan udstyres med præ-fokus, symbolsk eller realistisk, hvor unge kan eller sætte sig stearinlys, eller tænde en flamme fra hende nu.

Og alligevel emnet arne slog ved hjælp af specielle lysestager, lavet i form af små huse. Indeni er placeret et lys, der vil belyse og varm inde i huset, som en rigtig pejs. Smuk, original og usædvanlig - og hvad der ellers er brug for?

Derudover udførelsesformer for

Af den måde, med undtagelse af de to kendte varianter af den rituelle af hjemmet, er der andre sorter. En af dem er, at den unge fodret bryllup brød med to lys, siger de, fra den ældre generation yngre og brød, og brand. I dette tilfælde allerede festligt pyntet kage står på brude bordet under fejringen, og så det kan bruges til en anden bryllup tradition: Hvem er den største stykke af bid kan, vil han være lederen af familien. Stearinlys, selvfølgelig, er fortsat.

En anden lidet kendte løsning er, at hovedpersonen ikke er ved at blive en mor og lille barn i engel kostume, der af sin stearinlys tænder et stearinlys nygifte. Selvfølgelig er dette giver ceremonien af uskyld, men samtidig i strid med traditioner kristendommen, som blev nævnt lige ovenfor.

Brand og vand!

Afslutningsvis vil jeg gerne tale om en anden interessant brug af stearinlys, der deltager i ceremonien, "Good Housekeeping." Men her stadig brug for en brødrister og en god sans for humor.

Alle ved, at enhver familie skal gå sammen, og brand, og vand. Som vand kan virke, sat på gulvet, hvorigennem de unge bliver nødt til at træde over selv champagne. For mere underholdning, selvfølgelig, kan du tage sig af eventuelle beholdere fyldt med vand med rosenblade. En brand ville symbolisere de samme stearinlys (stepping over dem, bruden er bedst at følge sømmen af kjolen).

Det er rigtigt, med humor, parret og holdt sammen ild og vand.

poskriptum

Denne tradition hjælpe os med at bevare deres kulturelle og nationale identitet. Det er sandsynligt, at ritualet af "Fireside" også kan betragtes som en af de byggesten, som originalitet af vores folk. Og lad denne handling i dag - ikke mere end mere man handler at gøre opmærksom på brylluppet, patetisk forsøg på at gøre fejringen mere komfortabel, før det havde virkelig hellig betydning. Det siges, at hvis forældrene til unge lykkelig i sit ægteskab, og så deres børn, at tage stearinlys, vil modtage den samme lykke. Og hvis den unge familie at noget går galt, skal du blot tænde et lys arne - og hun vil vende tilbage til komforten i familien reden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.