SkønhedKosmetik

"Slick": kosmetik som et våben i kampen for skønhed

Kosmetik Slank MakeUp blev populær på grund af en bred vifte og et udvalg af nuancer. I modsætning til kosmetik fra andre mærker tilbyder "Slick" et varieret udvalg af farver i læbestifter, blushers, primere og haylayterov i et sæt. På trods af dette er prisen for den ganske lav (i Rusland 250-500 rubler), og kvaliteten forbliver på et højt niveau.

Kvalitativt og overkommeligt: er det muligt?

Ingen fotografering eller optagelse foregår uden make-up. Tidligere var det nødvendigt at bruge specielle dyre kosmetik for at sikre, at sådanne arrangementer blev afholdt på højeste niveau, og modeller, ledende og aktører blev præsenteret for offentligheden med al sin herlighed og uden fejl. Dens pris var stor nok og ikke tilgængelig for almindelige, gennemsnitlige damer. Nu, da "Slick" dukkede op - kosmetik overkommelig og høj kvalitet, har hver kvinde råd til at gøre professionel make-up og se perfekt ud.

For første gang blev kosmetik Sleek frigivet i England og i kvart i et århundrede har allerede fået en masse popularitet, og alt sammen fordi den har et stort udvalg af nuancer og et højt niveau af god kvalitet. Selskabets vigtigste slogan er "at gøre skønhed tilgængelig for alle".

Hvorfor vælge Slank?

Slanke MakeUp shadesæt består af 12 forskellige nuancer og er velegnet til kvinder med forskellig smag, såvel som dem, der kan lide at eksperimentere og lave en bred vifte af billeder. Et særpræg ved skyggerne "Slick" (kosmetik af dette mærke indeholder en række råvarepositioner) er, at de har mættede farver, let og uden anstrengelse anvendes og i stand til at holde ud i lang tid. Shades of Sleek er lavet af naturlige mineraler. Paletten er dekoreret meget stilfuldt - i sorte mattoner. Indvendigt finder du et bekvemt spejl og en tovejs applikator.

Slank i Rusland er en realitet!

For ikke så længe siden var der sammen med de allerede ønsket skygger andre produkter af "Slick" -linjen (kosmetik). Ufa har for eksempel et bredt udvalg af denne linje i butikken "Beauty Market". Denne slags kosmetik sælges nu over hele Rusland. Derfor Ufa - ikke den eneste by, hvor du kan købe sådanne varer som kosmetik "Slick". Krasnodar har nu også et stort udvalg af disse kosmetiske produkter. Lad os overveje de grundlæggende egenskaber ved nye produkter.

Pulver Slank Ansigtsform er designet til at rette formularen og maske uønskede elementer på ansigtet. Pakken indeholder et højlag, pulver og en rødme i forskellige nuancer, der, når de påføres ansigtets hud, ser naturligt ud. Heiliter - korrigerende værktøj, som du kan gemme eller markere bestemte zoner. Han giver ansigtet et frisk og sundt udseende. Konturpulver øger kun højlysernes visuelle effekt, og et blødt blushbelysning fremhæver kindbenet. Alt dette gør Slick-linjen unik og meget attraktiv. Kosmetik af dette mærke har stor tillid blandt den kvindelige halvdel af befolkningen.

Kundeanmeldelser

Piger, der bruger produkterne i dette mærke, hævder, at de straks tiltrækkes af stilfuldt design og lav pris. Kosmetik "Slick", anmeldelser om hvilke er positive, meget vedholdende selv uden make-up basis.

Om pigernes skygger siger, at de ikke sprøjtes og anvendes jævnt. Hver for sig selv i pallen vil finde sine yndlingsfarver: fra perle til matte. Med varerne i dette mærke er det meget lettere at være anderledes og ofte ændre billederne.

Hvad angår læbestifter, viser vidnesbyrdene et bredt udvalg af røde nuancer til enhver smag. Hvis du vil, hvis de lyse farver er kedelige, kan du eksperimentere og blande ledige i sættet. Læbestift lyse og mættede farver varer lang tid uden vask. Mange damer mener, at læbestiftet falder jævnt på læberne, og alle positioner, undtagen matte, har en fugtgivende effekt.

Men der er et vigtigt punkt, som mange piger insisterer på: Du kan ikke slippe produkter fra denne linje. Konsekvenserne af et fald kan være en nedbrydning af låget og endda splitte kappen, hvilket vil medføre uoprettelig skade på produktet. Med hensyn til pulver siger unge damer, at den har en naturlig tekstur og skygge, på ansigtet er helt usynligt, giver huden natur og opacitet. Heiliter behagelig i håndtering - blid og blød, bleges ikke meget, men tværtimod giver interessant blænding. Blush ligner Nars Orgasm (med samme gnistre). De ser meget godt ud på den svarte hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.