SkønhedHudpleje

Hvad og hvordan at blege dine armhuler derhjemme?

Enhver pige altid ønsker at se godt ud i enhver situation. Din mand ville være yderst overrasket, hvis han vidste, hvad der er til tider smertefulde procedurer, der kræves for at udføre en kvinde til at se godt ud. Hvor meget økonomisk udgifter kræver alle disse procedurer! Opslidende kost, krop wrap, øjenbryn forme, manicure, pedicure - alle disse manipulationer er nødvendige for kvinder at altid se dine bedste.

I denne artikel vil jeg gerne tale om, hvordan man kan blege dine armhuler derhjemme, hvordan man kan udføre denne procedure, at denne anvendelse, og hvilke anbefalinger bør udføres.

Denne defekt forhindrer mange kvinder at bære T-shirts, toppe og bluser med korte ærmer. Hertil kommer, at mange oplever betydelige komplekser på spørgsmålet, bange for badesæsonen som pesten.

Hvorfor er der et problem?

Først, lad os prøve at finde ud af, hvor gjorde dette fænomen (mørkfarvning af armhulerne), og derefter forsøge at finde ud af at blege dine armhuler derhjemme.

For det første, dette fænomen bidrager til hyppig barbering. Selvfølgelig, en pige, der ser efter ham selv, gør denne ubehagelige procedure. Men for at undgå brunfarvning områder bør bruge cremer og geler, aftershave. De forhindrer fremkomsten af irritation og fremme hurtigere heling af beskadiget hud efter barbering. Disse tips er relevante og rigtige spørgsmål barbering procedure. I modsætning til maskinen, river han hårene fra roden. Således yderligere skade huden.

Også have en negativ indvirkning deodoranter. Måske er din hud er overfølsom, og nogle stoffer, der er en del af de midler, der skader udseendet af underarm.

sved mindst

For at minimere den skade af deodorant, bruge enkle tips. Så det sved ikke var så rigelige, købe på apoteket almindelig baby pulver og anvende det på underarm. Denne metode vil bidrage til at undgå overdreven sveden og våde pletter på tøjet. En god måde er, og anvende sæbe på underarm. Det reducerer også sved og neutraliserer den ubehagelige lugt af sved.

Forkert tøj

Der er en anden almindelig årsag til mørkfarvning af armhulerne. Det handler om at bære de forkerte tøj. På grund af ulejligheden hud reagerer negativt. Så armhule synes mørke pletter.

Glem ikke, at cremer, som du kan bruge, bør indeholde en minimal mængde af skadelige stoffer. Vær opmærksom på etiketten. Husk, at en negativ indflydelse huden cremer og geler, der indeholder alkohol.

Hvordan undgår man problemer?

Ofte problemet opstår fra kombinationen af alle de ovennævnte grunde. De har alle en negativ indvirkning. I overensstemmelse hermed, hvis de begås på samme tid, de negative virkninger vil helt sikkert kunne mærkes.

Brug kun høj kvalitet og dyre kosmetik, aldrig ondt af de penge. Sommetider behandling kan være dyrere! Bær bomuld og andre naturlige stoffer. Prøv at udskifte barbering maskine barbering i specialiserede saloner. Nu er der mange måder at fjerne overdreven vegetation på kroppen: det er voksning og sukker voksning. Der er også laserterapi metoder. Kosmetolog, vel vidende de særlige kendetegn ved din hud, vil du vælge den bedste løsning, som vil bidrage til at undgå ubehagelige konsekvenser.

Så vi fundet og identificeret de væsentligste årsager til denne defekt, og hvordan man kan blege armhulen derhjemme?

Meget ofte er der situationer, hvor du har brug for en kort tid til at friske op. Dette kan være en date med manden af dine drømme, eller måske en aften møde klassekammerater. Selvfølgelig, enhver kvinde ved sådanne begivenheder ønsker at se deres bedste. Hun sætter sig på en stiv kost, det begynder at begrænse sig i alt. På disse øjeblikke, er det nødvendigt at se godt ud, og ingen detaljer bør ikke ødelægge billedet, kompromittere integriteten og harmoni. En sådan detalje er udseendet af dine armhuler.

Sådan blege armhuler derhjemme hurtigt? Så der er flere effektive måder at udføre denne procedure. Alle af dem er ganske effektiv.

citron

Sådan blege armhulen derhjemme? Anmeldelser er positive over for brugen af citron. Mange mennesker ved, hvad er de mirakuløse egenskaber af frugt. Den er velegnet til at fjerne pletter, og for vægttab. Ofte er det inkluderet i en recept anti-aging maske og anti-cellulite wraps. Vores sag er ingen undtagelse. For at slippe af med mørke pletter, skære en skive citron og en cirkulær bevægelse, gælder for armene. Henstår i saften ind i huden. Du kan derefter vaske det. Efter denne procedure, anbefales det at gnide ind i huden på underarmene creme med en beroligende virkning.

Glem ikke, at citron tør hud. Så prøv at lave en scrub, tilsæt yoghurt eller et andet produkt, der ligner i konsistens.

argil

Sådan blege armhulen derhjemme? For at bekæmpe mørke pletter, kan du bruge hvidt ler. Det sælges i ethvert apotek, og har en meget rimelig pris. Men det er værd at huske på, at denne metode kræver flere gentagelser.

For en mere udtalt effekt på ler, kan du tilføje citronsaft eller yoghurt. Alle disse produkter har også egenskaber, der fremmer hudens kridtning under armene.

Agurk og kartoffel

Sådan blege dit underarm område derhjemme? En god måde at slippe af med mørke pletter i armhulerne er traditionelt anses for en agurk. Saft af denne grøntsag er også i stand til at blege huden og gør den glattere.

Må ikke forsømme og kartoffel saft. For at forberede, tage en kartoffel. Så skræl og hak. Dette kan gøres på en almindelig rivejern. Grød gælder på armene. Tro mig, vil effekten glæde dig.

peroxid

Mange kvinder spørger: hvordan man blege dine armhuler derhjemme peroxid? Hydrogenperoxid har længe været kendt for sine lysnende egenskaber. Det er ofte brugt som et blegemiddel til håret. Lad effekten er ikke så mærkbar, men ikke desto mindre. Egenskaberne af hydrogenperoxid kan anvendes til blegning og under armene. For at bevirke blegning, ligeligt nødvendige for at forbinde vand og hydrogenperoxid. Dernæst skal du tage et stykke vat og anvende den opnåede opløsning til underarm område. Denne procedure er ikke nødvendigt at gentage meget ofte, det er helt nok til at udføre den beskrevne manipulation af to gange om ugen.

konklusion

Nu ved du, hvordan du blege dine armhuler derhjemme. Alle de ovennævnte metoder i større eller mindre grad, vil hjælpe slippe af sådan kosmetisk defekt. Vi håber, at med vores råd du er i stand til at løse dit problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.