SkønhedHudpleje

Børstning ansigt - hvad er det? Beskrivelse af proceduren, kommentarer

Hver kvinde drømme om en blød, glat og smuk hud, som ville have tiltrukket sig opmærksomhed og beundring af andre forårsaget. Der er mange måder til vedligeholdelse af ungdom og friskhed i huden. En af de mest populære procedurer børster ansigt. Hvad er det? Type af peeling, der udfører rensning og genvinding af huden ved hjælp af specialudstyr. Virkningen af mekanisk rensning simpelt nok, men effektiv, hvilket forklarer den høje popularitet blandt messen køn.

Denne procedure anbefales?

Børstning - rengøring af ansigtet, hvilket anbefales næsten alle kvinder, uanset alder og hudtype. Først og fremmest er en sådan procedure er vist som en forebyggende pleje for en person, der er udsat for alle former for modgang. Solar stråling, luftforurening, deposition af tungmetaller og salte på huden (især fra beboere i store byer og udviklet) - alle disse miljømæssige faktorer påvirker tilstanden af den person. Fysiologiske processer påvirker også sundheden for huden. Sygdom, stress og aldersrelaterede ændringer manifesterer sig i form af rynker, rødme og udslæt. Interne problemer provokere øget sebum og tilstopning porer, der forårsager for tidlig aldring.

Kvinder med ru og tyk hud med udvidede og tilstoppede porer, acne og pigmentpletter, vil mekanisk rensning bidrage til at forbedre farve og tilstand i huden, genoprette ansigtet striglet og sund. Hertil kommer, at proceduren er nyttig til aldrende hud. Massage fremmer dens stramning, genoprette vitalitet og udstråling.

effekt

De fleste kosmetologer tilbyder deres kunder børstning ansigt. Hvad er det, og hvad effekter forvente efter operationen? Under oprensning (Brossazh) produceret hud massage og løfte sin øvre lag, der består af døde hudceller. Kombinationen af disse fremgangsmåder har en gavnlig effekt på betingelse af personen.

 1. Deep pore udrensning, fjernelse af urenheder, overflade acne, hudorme.
 2. Forbedret cirkulation, hud celle metabolisme, teint.
 3. Reduktion af sværhedsgraden af fregner, alder pletter, post-acne.
 4. Forøg beskyttende funktioner i huden, den aktive samouvlazhnenie.
 5. Stimulus til regenerering, normalisere virkning af sved og talgkirtler.
 6. Øget tone, hud stramning.
 7. Forbedring i lange rynker og ar.
 8. Aktiv iltforsyning til cellerne og næringsstoffer på grund af renovering, at komme af med døde hudceller.

Hvordan er brossazh

For hver kvinde valgte individuel behandling program afhængigt af hudproblemer, dens type og karakteristika. Selve proceduren - børstning ansigter udføres i flere på hinanden følgende faser.

 1. fjernelse af makeup, hud udrensning af snavs, makeup rest.
 2. Videregivelse af porer med et dampbad eller varme lotion.
 3. Exfoliate hudoverfladen lille krat eller let afskalning.
 4. Massage mekanisk børste. Det er holdt i en cirkulær bevægelse, er intensiteten og rotationshastigheden af dysen reguleres individuelt.
 5. Hvis det er nødvendigt, gør skin resurfacing hjælp af en speciel pimpsten.
 6. Efter rensning af huden påføres fugtgivende maske, lotion, porer og nærende creme.

Ved afslutningen af sessionen, kan du bruge makeup til at solbade og at leve et normalt liv. Der er ingen restriktioner efter indgrebet ikke er til rådighed.

kurser brossazh

De fleste kvinder, der har henvendt sig til kosmetolog, rejser mange spørgsmål om den procedure, "børstning ansigtet." Hvad er det og hvor ofte at vende tilbage til det at bevare resultatet?

Mekanisk rengøring er en nem procedure, som ikke bærer den globale byrde af huden. Men misbrug kan føre til forværring af mange problemer. Regelmæssig opdatering håndskrevne hudlag og fjernelse af den øvre overflade af epitelet vil reducere de beskyttende og regenererende funktioner. Kort sagt, en person "doven", vil ophøre med at regulere vandbalancen og talgkirtler.

Syv eller otte procedurer er tilstrækkelige for hele året. Ejere af fedtet hud kan ty til Brossazh én gang om ugen, mens kvinder med tør og normal hud - hver anden uge. Mellem kurser skal holde pause i 3-4 måneder.

Kontraindikationer

På trods af den sikkerhed mekanisk rensning, i nogle tilfælde, er det stadig anbefales at opgive det. Det forhold, at indretningen til børstning ansigtet kan irritere overfølsomme hud og endda beskadige den. Særlig sårbar person i følgende tilfælde:

 • ved forhøjet sagging;
 • under graviditeten;
 • laktation;
 • ved sygdom diabetes.

Proceduren er kontraindiceret akut flertal af hudsygdomme:

 • purulent udslæt og betændelse;
 • åbne sår, skrammer;
 • alvorlig grad af hudlæsioner af akne eller acne;
 • eksem;
 • herpes;
 • rosacea.

Apparat til rengøring

For Brossazh benytter en speciel mekaniseret indretning med dyser, roterende automatisk i urets retning eller i den modsatte retning. Børste til at børste ansigtet er fremstillet af naturlige børster, der blidt renser huden, ikke falder af, og ikke forbliver i ansigtet efter indgrebet. Bits er forskellige fra hinanden i størrelse, diameter og stivhed. Deres valg afhænger af hudtype, tykkelse, tilstand og formålet med proceduren. Foruden børster, svampe og pimpsten til rådighed til slibefladen. Under drift kan du øge rotationshastigheden af dysen og styrken af huden.

Rengøring i hjemmet

Er almindelige spørgsmål: børstning ansigt - hvad er det og hvordan man gør det derhjemme? Proceduren er enkel i teknik og kræver ingen særlig uddannelse. For de bedste resultater, er det ønskeligt at først rense den betroede professionel. Det bør få råd om din hud, fordi den enkelte omhu kan afvige fra det samlede beløb.

Med hjem Brossazh muligt at bruge nogen børster til ansigtet. Nogle formår at rense huden, selv tandbørster. Til efter indgrebet indsnævret porer, kan du bruge en isterning.

anmeldelser

De fleste kvinder afprøve proceduren trygt anbefale børstning ansigt. Anmeldelser næsten enstemmig - resultatet er mærkbar efter den første rengøring. Huden bliver friskere, mere behagelig. En person er mere modtagelige for den daglige pleje.

Der er også mangler i proceduren - dens relative effektivitet. I tilfælde af snavset, ved forhøjet pigmentering og dybe rynker brossazh praktisk ubrugelig. I andre tilfælde, mekanisk rensning er praktisk, enkel og sikker, der er dens ubestridelige fordel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.